Top 5: Τα πιο " γαργαλιστικά " ροζ video της show biz ( και όχι μόνο )

Το καλλιτεχνικό στερέωμα αποτελεί ένα απέραντο κρεβάτι. Αυτό το ξέρεις. Όταν σβήνουν οι κάμερες και τα φωτογραφικά φλας, o κάθε celebrity, ο οποίος έχει φροντίσει να σου παρουσιάσει μια ήρεμη οικογενειακή ζωή -αν είναι παντρεμένος- ή ότι είναι μονογαμικός -αν είναι εργένης-, υποκύπτει σε διαφόρων ειδών σεξουαλικές περιπτύξεις.

Κι αν το έκανε για την πάρτη του και μόνο δε θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Όταν όμως -για να το κάνει πιο kinky; για να ικανοποιήσει τη ματαιοδοξία του; γιατί δε μπορεί να λειτουργήσει χωρίς να βρίσκεται μια κάμερα εκεί γύρω;- βγαίνουν videos με τις επιδόσεις τους, όλοι σπεύδουν να πουν ότι πρόκειται για κάποιο σωσία και ότι κάποιος προσπαθεί να τους βλάψει. Άλλοι πάλι (βλ. Pamela Anderson) δεν κάνουν κανένα σχόλιο και συνεχίζουν ακάθεκτοι τη μαζική παραγωγή homemade sex videos.

Αυτά ισχύουν κυρίως στο εξωτερικό, γιατί σε ανάλογες περιπτώσεις στο εσωτερικό, τέτοιου είδους αποκαλύψεις οδηγούν, στην καλύτερη περίπτωση, στον εισαγγελέα.

Aρ. 1 : Pamela Anderson- Tommy Lee- Bret Michaels
Τα λόγια είναι περιττά για το ζευγάρι που πολύ κακώς δεν προτάθηκε για το Oscar των καλύτερων πορνοταινιών.Η πρώην πρωταγωνίστερι του Baywatch και ο ντράμερ των Motley Crue απολάμβαναν ένα ήσυχο γαμήλιο ταξίδι κατά τη διάρκεια του οποίου έγιναν διάφορες…
ακολασίες με το rec να είναι πάντα πατημένο. Αφού την πήγε με το κότερο στα απόμερα, δε χρειάστηκε και πολύ για να την ξεμοναχιάσει.

Το video δε θα έβγαινε ποτέ στην κυκλοφορία αν κάποιος δεν το έκλεβε από το σπίτι τους και δεν το κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο το 1998. Τότε η Pamela έκανε μήνυση στην εταιρεία διανομής και το ζευγάρι όχι μόνο σταμάτησε την παραγωγή του, αλλά κέρδισε και 1,5 εκατομμύριο δολάρια. Όταν η Pamela έμπλεξε με τον star του Rock of Love, Bret Michaels, και πριν γυρίσει το επίμαχο video με τον Tommy Lee, δημιούργησε μία "προσεχώς" version. Το τετράλεπτο video κυκλοφόρησε και σε DVD.

Απλά δε γνώρισε την επιτυχία που θα γνώριζε το επόμενο…Όπως και να'χε, η απίστευτη δημοσιότητα που απέφερε το DVD εκείνο σην Πάμελα, ήταν η αφορμή για να μιμηθούν κι άλλες το παράδειγμά της. Ξαφνικά, μετά την πρώτη διδάξασα, ένα ολόκληρο κοπάδι από celebrities άρχισε να "χάνει" τυχαία παρόμοια DVD, που επίσης όλως τυχαίως έπεφταν σε χέρια δημοσιογράφων και καναλιών - αποκτώντας έτσι όχι μόνο τα γνωστά δεκαπέντε λεπτά δημοσιότητας, αλλά τουλάχιστον καμιά δεκαπενταριά μέρες συνεντεύξεων από τις κουτσομπολίστικες εκπομπές.

Aρ. 2 : Τζούλια Αλεξανδράτου
Για μέρες απασχολούσε τα τηλεοπτικά παράθυρα ο τσακωμός της Τζούλιας με τον πρώην σύντροφό της Χρήστο Ψωμόπουλο, όπου κάποια στιγμή έγινε αναφορά και σ’ ένα sex video (από την ίδια την Αλεξανδράτου). Κι ενώ τα πνεύματα είχαν ηρεμήσει, το πρωί της 3η Μαρτίου 2010 όλα τα περίπτερα πουλούσαν την hardcore ερωτική ταινία του μοντέλου-τραγουδίστριας. Το video έχει γυριστεί σίγουρα μετά την εμφύτευση σιλικόνης στο στήθος της πρωταγωνίστριας. Πολλά έχουν ακουστεί σχετικά με το ποιος είναι ο παρτενέρ της.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι πρόκειται για έναν πρώην σύντροφό της, ενώ κάποιοι άλλοι για τον Γάλλο πορνοστάρ, Yannick Dambrinne (ο οποίος χρησιμοποιεί τα ψευδώνυμα, Ian Scott και Yan Nickeur), καθώς το μόνο που μπορεί να διακρίνει κανείς στο video από τον άντρα αυτόν είναι τα -23cm- προσόντα του και το tattoo μιας γυναίκας στο μπράτσο του, όμοιο με αυτό του πορνοστάρ. Σύμπτωση; Επίσης, δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να θεωρηθεί ως homemade video, καθώς σίγουρα στο χώρο υπήρχε και cameraman.

Η Τζούλια ξεδίπλωσε όλο το ταλέντο της, χωρίς βέβαια να μπορούμε να πούμε ότι μας έπεισε με τις υποκριτικές της ικανότητες. Σε όλα τα υπόλοιπα πάντως καλά τα πάει, αν με εννοείς, τι εννοώ. Ο manager της Αλεξανδράτου δήλωσε ότι η πελάτισσα και φίλη του δε γνώριζε τίποτα για το γεγονός και ότι είναι συντετριμμένη. Εκείνη βέβαια, το ίδιο βράδυ εμφανίστηκε σε εγκαίνια sex shop των Βορείων Προαστίων - άραγε για να προωθήσει και το δικό της προϊόν;

Aρ. 3 : Στέφανος Κορκολής
Μέσα από τις εκπομπές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, Κίτρινος Τύπος και Ζούγκλα, προβλήθηκε ένα video που παρουσίαζε το μουσικοσυνθέτη Στέφανο Κορκολή να συνευρίσκεται ερωτικά με μία ανήλικη, δημιουργώντας σάλο λίγο πριν το Millennium. Μετά από μία σειρά αλληλοκατηγοριών και μηνύσεων μεταξύ καλλιτέχνη και δημοσιογράφου, τον Οκτώβριο του 2000 απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος, με απαγόρευση εξόδου του από τη χώρα και επιβολή εγγύησης ύψους 5 εκατομμυρίων δραχμών. Το DVD του Κορκολή με την χαρακτηριστική φράση "τι είσαι; Θα μου πεις τι είσαι; Είσαι το πουτανάκι μου;" κατέστρεψε στην κυριολεξία την καριέρα του μεγάλου δημιουργού, που δεν ήθελε και δεν μπορούσε να εκμεταλλευτεί τη δημοσιότητα παριστάνοντας τον μετανοημένο celebrity.

Μαζεύοντας την αξιοπρέπειά του έφυγε για το εξωτερικό, βάζοντας ταφόπλακα στην καριέρα του που μόλις εκτοξευόταν - για να επιστρέψει πολλά χρόνια μετά και να αγωνιστεί για να την ξανακερδίσει. Ευτυχώς για όλους, φαίνεται πως τα κατάφερε. Όσο για τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, απλά πέταξε στα άπλυτα της αντικειμενικότητάς του αυτό τον κίτρινο δημοσιογραφικό λεκέ και συνέχισε απτόητος να στηλιτεύει...

Aρ. 4 : Χρήστος Ζαχόπουλος- Εύη Τσέκου
Μέγα σκάνδαλο ξέσπασε στον πολιτικό μας χώρο όταν το Δεκέμβρη του 2007 ο τότε Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού, Χρήστος Ζαχόπουλος, αποφάσισε να θέσει τέρμα στη ζωή του, καθώς δεχόταν εκβιασμούς σχετικά με τη διαρροή στα Μέσα ενός video που τον έδειχνε να συνευρίσκεται ερωτικά με την υπάλληλο του υπουργείου Εύη Τσέκου.

Το video είχε τραβηχτεί από την ίδια, με σκοπό να εκβιάσει τη θέση της στο υπουργείο. Η ίδια, αφού πέρασε αρκετό διάστημα στη φυλακή, τελικά αφέθηκε ελεύθερη. Ο παρολίγον αυτόχειρας μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο, αναρρώνει στη Θεσσαλονίκη. Στο σκάνδαλο είχε μπλεχτεί πλήθος κόσμου, τόσο πολιτικοί, όσο και δημοσιογράφοι.


Aρ. 5 : Στέλλα Μπεζαντάκου
Κάποια στιγμή η Στέλλα, χαμένη από τα φώτα της δημοσιότητας, δήλωσε ότι έχασε το κινητό της και πόσο στεναχωρημένη ήταν. Όταν η συζήτηση προχώρησε στο τι υπήρχε μέσα στο κινητό, εκτός από τηλέφωνα, η ίδια δήλωσε ότι υπήρχε ένα video με προσωπικές της στιγμές, τραβηγμένες από τον τότε σύντροφό της. Ε, μέσα σε λίγες ώρες το video είχε κυκλοφορήσει. Αλλά μη φανταστείς ότι ήταν κάτι σπουδαίο. Αυτή ήταν γυμνή πάνω στο κρεβάτι και έκανε κουτρουβάλες. Ψόφια πράγματα. www.menslounge.gr

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου