ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥ ΦΙΛΟ

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια. Από τότε που πηγαίνατε γυμνάσιο και καπνίζατε κρυφά στη πίσω αυλή του σχολείου. Τότε που τα φρύδια σου είχαν τον όγκο των φρυδιών του Καραμανλή του συχωρεμένου και το ντύσιμο σου ήταν ατσούμπαλο και άκομψο.Τότε που δεν είχατε κάνει ακόμα sex και ρωτάγατε ο ένας τον άλλον λεπτομέρειες για να μην φανείτε παρθένοι την πρώτη σας φορά...τότε που η ζωή έμοιαζε να είναι μπροστά σου και όλα ήταν τόσο άγνωστα για σένα...

Το γεγονός ότι το κολλητάρι σου ήταν γένους αρσενικού σε βοηθούσε πολλές φορές να κατανοήσεις τους άντρες και ακόμη περισσότερο να τους συμπεριφέρεσαι όπως εκείνοι επιθυμούσαν. Όσο για τον κολλητό σου τον Χάρη,είχε κάνει βούτυρο όλες τις γυναίκες ,αφού τον είχες βοηθήσει να νιώσει στο πετσί του την ευαισθησία των γυναικών, μέσα από τις δικές σου αντιδράσεις. Άσε που γλίτωνες το ξεκατίνιασμα και την ζήλια των γυναικών! Ούτε καυγάδες,ούτε περίεργα βλέμματα,ούτε μαλλιοτραβήγματα! Ο Χάρης δεν είχε ίχνος μαλλιού και αυτό σου ταίριαζε γάντι!
Οι σύντροφοί σας ποτέ δεν κατάλαβαν τη σχέση που είχατε και δεν ήταν λίγες οι φορές που τσακωνόσασταν μαζί τους γι΄αυτό. Δεν βρίσκανε τίποτα το φιλικό στα αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα μέσα στην διάρκεια της ημέρας,ούτε στις αναγκαίες για σας συναντήσεις μέσα στην εβδομάδα! Άσε που ήταν και σίγουροι οι σύντροφοί σας πως κάπου,κάπως,κάποτε είχατε κάνει και sex! Αλλά όχι! Αυτό ήταν ένα τεράστιο ψέμα! Κάθε φορά που σας λέγανε κάτι τέτοιο,εσύ ξεκαρδιζόσουν και έλεγες: ‘’εγώ με τον Χάρη;Ποτέ!’’
Δεν σου μάθε κανείς να μην λες τη λέξη ‘’ποτέ’’; Γιατί η λέξη αυτή ίσχυε μέχρι προχθές που πήγατε να γίνεται φέσι στην παραλιακή με τον Χάρη και κάτι άλλα παιδιά. Γυρίσατε σπίτι σου...ένας Θεός ξέρει πως...κανείς δεν θυμάται...
Μπήκατε στο σαλόνι χασκογελώντας και έβγαλες άρον άρον την μαύρη μπλούζα σου που τόσο σε στένευε και έμεινες με το τζιν σου και τη μία γόβα σου,αφού πάλευες να βγάλεις την άλλη...αλλά με τόσα σφηνάκια που να βρεις τον στόχο; Τότε ήρθε ο Χάρης να σε βοηθήσει. Ο Χάρης που πάντα είναι δίπλα σου, σε κάθε δάκρυ και σε κάθε χαμόγελο. Ο Χάρης η αδερφή ψυχή σου. 
Προσπαθώντας να βρει την ισορροπία του τη στιγμή που πάει να σου βγάλει την άλλη γόβα πέφτει επάνω σου και καταλήγετε στον καναπέ. Τα γέλια σας ξεκαρδιστικά και γνώριμα. Δεν ήταν η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο. Αλλά αυτή τη φορά υπήρχε κάτι το διαφορετικό στην ατμόσφαιρα. Δεν ξέρεις αν έφταιγε το ποτό ή το γεγονός ότι τους τελευταίους μήνες μόνο με κάτι άθλιους τύπους έμπλεκες που σου ράγιζαν την καρδιά.Ότι κι αν ήταν έμοιαζε να΄ναι μαγικό:
Πλησιάσατε και οι δύο δειλά και παράξενα τα χείλη σας. Ένιωσες κάθε ίχνος του σώματος του να σε τυλίγει τρυφερά. Κοιτακτήκατε σαν να μην έχετε ξαναδεί ο ένας τον άλλον και φιληθήκατε με πάθος. Κάνατε έρωτα μέχρι το ξημέρωμα. Ο πόθος σας ήταν ανικανοποίητος και ανεξέλεγκτος.
Το επόμενο πρωί δεν ανταλλάξατε κουβέντα. Ένα αμήχανο ξερό καλημέρα και ένα κεφάλι καζάνι από το προηγούμενο βράδυ ήταν αρκετό.Το κινητό σου χτύπησε για να σου θυμίσει ότι έχεις και μία σχέση με έναν άντρα που τον λένε Γιώργο. Η ντροπή σου και η ενοχή σου δεν σου επέτρεψε να απαντήσεις σ΄αυτόν...σ ΄αυτόν που μέχρι χθες τον έλεγες παρανοϊκό επειδή ισχυριζόταν πως υπάρχει κάτι παραπάνω από μία φιλία με τον Χάρη. Σ΄αυτόν που τον έλεγες τρελό και που ορκιζόσουν ότι δεν πρόκειται ποτέ να κάνεις κάτι μαζί του.
Όσο για τον Χάρη...Ο Χάρης σε αποφεύγει και συ τον στριμώχνεις. Αρχίζεις να τον κατηγορείς ότι συμπεριφέρεται ίσα και όμοια με εκείνους τους ηλίθιους που έμπλεκες και έβριζε ακόμα και ο ίδιος. Του ζητάς να το συζητήσετε και εκείνος σου ζητάει χρόνο να σκεφτεί.
Φεύγει. Και το σπίτι άδειο χωρίς εκείνον. Ξαφνικά συνειδητοποιείς πόσο σημαντικός είναι στην ζωή σου. Δεν πρέπει να τον χάσεις για κανέναν λόγο. Αλλά και το χθεσινό τι ήταν αυτό; Ήταν το καλύτερο sex στην ζωή σου. Φοβάσαι. Αν προσπαθήσετε να κάνετε σχέση και δεν πετύχει θα τον χάσεις για πάντα απ΄την ζωή σου! Και ο Χάρης δεν θα΄ναι απλά μία σχέση που πέρασε. Ο Χάρης είναι ο Χάρης.
Άσε που ήξερες και μια περίπτωση φίλων σας που από κολλητοί γίνανε ζευγάρι και μετά από έξι μήνες χώρισαν γιατί παραένιωθαν οικεία και φιλικά μεταξύ τους. Και φυσικά μαζί με την ερωτική τους σχέση χάθηκε και η φιλική. Δεν μπόρεσαν ποτέ ξανά να είναι όπως πριν. Ακόμα μέχρι και τώρα η φίλη σου χτυπιέται που ρίσκαρε την πολύτιμη σχέση της με τον κολλητό της,γιατί τελικά δεν μπόρεσαν να είναι μαζί σαν ζευγάρι.
Αυτό σε κάνει να διστάζεις...αλλά αυτό που ένιωσες χθες ήταν ανεπανάληπτο...τον σκέφτεσαι συνέχεια,αλλά αυτή τη φορά με διαφορετικό τρόπο.
Το κουδούνι χτυπάει ,σίγουρα σκέφτεσαι θα ΄ναι ο Γιώργος. Ανοίγεις απογοητευμένα την πόρτα, προετοιμασμένη για όλα. Όχι όμως και για αυτό. Δεν είναι ο Γιώργος o τάρανδος ,είναι ο Χάρης ο κολλητός σου και αμέσως ένα χαμόγελο γεννιέται στα χείλη σου. Πέφτεις αυθόρμητα στην αγκαλιά του. Σε σφίγγει τόσο δυνατά που νομίζεις θα σκάσεις. Φιλιόσαστε σαν τρελαμένοι και αποφασίζετε να ρισκάρετε χωρίς δεύτερη σκέψη! 
Τελικά έμαθες και στην πράξη...ποτέ μην λες ποτέ...
katia

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου