ΟΙ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ!


Άραγε ποια γυναίκα μπορεί να ξεπεράσει σε ομορφιά την Angelina Jolie, την Halle Berry, την Scarlett Johansson και άλλες “θεές” του Χόλιγουντ; Όχι κάποια καλλονή της τελευταίας δεκαετίας αλλά η αξέχαστη Audrey Hepburn! ..


Η εκθαμβωτική ηθοποιός που έκανε τεράστια επιτυχία τη δεκαετία του 60′ βγήκε πρώτη στη λίστα με τις ωραιότερες γυναίκες του 20ου αιώνα, σύμφωνα με 2.000 γυναίκες που ψήφισαν στο διαδικτυακό κανάλι «QVC». Η Hepburn έμεινε στην ιστορία γνωστή ως η επιτομή της κομψότητας, ιδιαίτερα όταν υποδύθηκε την Holly Golightly στην θρυλική ταινία “Breakfast at Tiffany's”. Σαγήνευε τους πάντες στο πέρασμα της με το αστραφτερό χαμόγελο και το χαριτωμένο της μουτράκι.
Προσπερνώντας κάτι λιγότερο από ένα αιώνα οι γυναίκες του «QVC» έφεραν στη δεύτερη θέση της λίστας τη γεννημένη το 1983, ηθοποιό και τραγουδίστρια Cheryl Cole. Η Βρετανίδα σταρ τα τελευταία 2 χρόνια βλέπει τις μετοχές της να ανεβαίνουν πολύ καθώς έχει συλλέξει πολλούς τίτλους όπως «η πιο σέξι γυναίκα του κόσμου» και «η πιο καλοντυμένη της χρονιάς».
Η τρίτη ομορφότερη γυναίκα των τελευταίων 100 χρόνων είναι το αιώνιο σύμβολο του σεξ, το απόλυτο θηλυκό. Ο λόγος για την Marilyn Monroe, που πολλοί θα τοποθετούσαν με βεβαιότητα στην πρώτη θέση. Γεννημένη το 1926, η ξανθιά ηθοποιός έζησε έναν πολυτάραχο βίο πριν βρεθεί μυστηριωδώς νεκρή το 1962.
Στην τέταρτη θέση της ομορφότερης, βρίσκεται η Angelina Jolie που συνδυάζει αρμονικά τους ρόλους της ως μητέρα των έξι παιδιών της, ως σύντροφος του Brad Pitt , ως πρέσβειρα καλής θέλησης της ΟΥΝΕΣΚΟ, και ως ηθοποιός σε επιτυχημένες ταινίες. Ταξιδεύοντας ξανά στο παρελθόν η πέμπτη ωραιότερη γυναίκα είναι η μοιραία πριγκίπισσα του Μονακό και ηθοποιός, Grace Kelly, η οποία χαρακτηριζόνταν για το elegant στυλ της.
Η έκτη της λίστας είναι η μόλις 25 ετών ηθοποιός Scarlett Johansson, για την οποία πολλοί λένε ότι μοιάζει αρκετά στην Marilyn Monroe. Στην έβδομη θέση βρίσκεται η μοναδική σκουρόχρωμη της λίστας Halle Berry, στην όγδοη η πριγκίπισσα Νταϊάνα, στην ένατη η χυμώδης ηθοποιός και μοντέλο Kelly Brook, ενώ η δέκατη ομορφότερη ψηφίστηκε η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός Jennifer Aniston.

a

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου