Καλοκαίρι , η καλύτερη εποχή για φλερτ Κατάκτησέ την ... Τώρα !



Είναι η καλύτερη περίοδος για να βρεθείς πρόσωπο με πρόσωπο με την αιθέρια ύπαρξη των ονείρων σου. Οι παραλίες είναι γεμάτες, τα κλαμπ επίσης, τα σφηνάκια ρέουν άφθονα και η διάθεση έχει χτυπήσει ταβάνι. Αν δε βρεις τώρα κορίτσι διαθέσιμο, πότε περιμένεις;...

Ξεκινάμε με κώδικες βασικής επικοινωνίας: Μην το παίζεις δήθεν: Το καλοκαίρι είναι η καταλληλότερη εποχή για να βγάλεις προς τα έξω τον καλό, παιχνιδιάρικο, έξυπνο εαυτό σου. Κανένας μα κανένας, ειδικά οι γυναίκες, δεν ανέχονται το καλοκαίρι να βρίσκονται δίπλα με κάποιον που το παίζει βαρύς, μούρτζουφλος, κατηφής για οποιονδήποτε λόγο.

Ισχύει το κλασσικό «όταν είσαι ευχάριστος, όλοι θέλουν να είναι μαζί σου, όταν κλαις κλαις μόνο σου». Όταν είσαι στην επάνω σκάλα, θέλεις άτομα που θα σε σιγοντάρουν στο κέφι. Γι αυτό προσπάθησε να γίνεις η ψυχή της παρέας.

Αλλά μην το παρεξηγείς: Δεν εννοούμε να γίνεις ο κλόουν της παρέας. Είσαι με γυναίκα, όχι με φιλαράκια που ανέχονται όλες τις καγκουριές σου. Το κέφι συνοδεύεται πάντα με όλους τους κανόνες σαβουάρ βιβρ – αν θες να την συνοδεύσεις και αύριο.

Ανακάλυψε γρήγορα αν έχει μόνιμο συνοδό ή όχι, σε απόσταση βολής από το σημείο του φλερτ: Αν ναι, θα σου προτείναμε να μη μπεις σε μπελάδες, ακόμα κι αν την βλέπεις έτοιμη να τον «ξεχάσει» για πάρτη σου.

Πολύ πιθανό να μπλέξεις σε περιπέτειες που θα στο βγάλουν ξινό.
Τη μια δε θα μπορεί να έρθει στο ραντεβού, την άλλη δε θα έχει χρόνο, την Τρίτη θα σκεφτεί ότι μπορεί να έκανε λάθος που σε γνώρισε κ.λπ. κ.λπ. Για τέτοια είμαστε; Το καλοκαίρι είναι τόσο μα τόσο σύντομο. Ρίξε όπισθεν και φύγε με οπισθογωνία.

Εκτός αν: Έχεις μπροστά σου τη Megan Fox και σού κάνει ματάκια. ΟΚ, μια βόλτα στην κόλαση θα την κάνουμε για χάρη της.www.menslounge.gr


Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου