Παραπολιτικά ανάλεκτα στην τύχη




Στη φωτογραφία, ΑΚΕΛική γραμματεύς που δεν προλαβαίνει να καταγράφει τα χιλιάδες ρουσφέτια που καθημερινά ζητούν από το Κόμμα, οι οπαδοί της "Δίκαιας Λύσης-Δίκαιας Κοινωνίας"..


•H Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο ζητά συνέντευξη από το Δημήτρη Χριστόφια. Κύριε ελέησον. Μπορεί κανένας από την Επιτροπή να πάρει συνέντευξη από τον πρόεδρο; Αφού «η γλώσσα τους κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει». Μπορεί η γλωσσα τους να πει μια κολακεία για τον πρόεδρο; Αν και αυτό δεν είναι αρκετό. Ξέρει η γλώσσα τους να γλείφει; ‘Οχι βέβαια. Ε, τότε γιατί ζητούν να πάρουν συνέντευξη;

•Τελικά αυτή η λειτουργός του προεδρικού πήρε πολλές πρωτοβουλίες. ‘Ακου, να στείλει από μόνη της μήνυμα στο Υπουργείο ‘Αμυνας για να βοηθηθούν στρατιώτες. ‘Ετσι ήθελε, έτσι έκανε. Δεν ενημέρωσε κανένα. Τελικά ότι θέλει ο καθένας κάμνει στο προεδρικό.

•Καλά, από ολόκληρο ΑΚΕΛ και από τα στελέχη του στο προεδρικό δεν έχει ένα τέλος πάντων με αρχ........... Να βγεί και να πει «εγώ το έκαμα, γιατί ήθελα να βοηθήσω κάποιους στρατιώτες που αδικούνται. ‘Εφταιξα, έκαμα λάθος και παραιτούμαι». Όχι να λένε ότι όλα τα έκαμε μια κοπέλα, η ιδιαιτέρα του διευθυντή. Τελικά φαίνεται πως στο ΑΚΕΛ τα ρουσφέτια τα κάνουν οι ιδιαιτέρες.

•Ο Μιχάλης Πιττάτζιης ετοιμάζει το κοστούμι του. Τώρα που ο πρόεδρος ψάχνει διευθυντή για το γραφείο του, πού να βρει καλύτερο συντονιστή. Να συντονίζει και τον πρόεδρο και τον ‘Αντρο και το Μάριο. Το έχει αποδείξει στην πράξη, αλλά του χάλασε τους σχεδιασμούς η ιδιαιτέρα του ‘Αντρου. Ενώ άμα έχει αυτός όλη την ευθύνη, τίποτε δεν θα πηγαίνει στραβά.

• Είδατε με πόση σοβαρότητα και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΚΕΛ εξηγούσαν ότι ούτε ο πρόεδρος είχε φταίξιμο, ούτε ο διευθυντής του Γραφείου του προέδρου. Αυτός δεν είχε ιδέα, ούτε φταίξιμο, ούτε ευθύνη. Αλλά έδειξε την πολιτική του ευθιξία. Καλά, έκαμαν το κόμμα κράτος, νομίζουν ότι και οι πολίτες είναι όλοι εδονόπουλα. Γιατί τέτοιες δικαιολογίες δεν τις χάφτει ούτε η Κεντρική Επιτροπή.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου