Σε τι ηλικία έχασαν την παρθενιά τους οι celebrities ?

britney-spears
Δείτε πότε έκαναν για πρώτη φορά σεξ οι διάσημοι και έχασαν την πολύτιμη παρθενιά τους! Θα εκπλαγείτε με μερικούς stars. Ρίξτε μια ματιά , έχει ενδιαφέρον ..

H Britney Spears ανακοίνωσε δημοσίως την παρθενιά της, στη συνέχεια, κυκλοφόρησαν φήμες γι ‘αυτήν και τον Justin Timberlake ότι είχαν ερωτική σχέση . Η μητέρα όμως μας πληροφόρησε μέσα από το βιβλίο της ότι η κορούλα της έχασε την παρθενιά της με τον 30-χρονο αμερικανικό ποδοσφαιριστή Reg Jones σε ηλικία 14 ετών.

hilary-duff
paris_hilton_
Η Paris Hilton … ήταν 15 όταν έκανε για πρώτη φορά σεξ με τον αδερφό της Tori Spelling, Randy – σε ένα ξενοδοχείο στο Palm Springs.
Η Angelina Jolie την έχασε στα μόλις 14 της χρόνια.
Η Jaime Pressly … έχασε την παρθενιά της στα 14 με τον 16 χρονών αγόρι της στη γενέτειρά της στο Kinston, North Carolina.
Ο Matthew McConaughey την έχασε στα 15 του και όταν δημοσιογράφοι ρώτησαν για περισσότερες λεπτομέρειες τους είπε: «Δεν είναι δουλειά σας».
Η Jessica Simpson … απείχε από το σεξ μέχρι που παντρεύτηκε τον πρώτο σύζυγό της , τον Nick Lachey.(κορίτσι για σπίτι)
Ο Daniel Radcliffe έκανε σεξ για πρώτη φορά στα 16 με μία κομμώτρια , ονόματι Amanda Byrne. Το έκανε το μαγικό ο Χάρι Πότερ !
Η Sienna Miller … όπως και ο Daniel Radcliffe, ήταν μόλις 16 μικρό αθώο κορίτσι όταν έχασε την παρθενιά της. Έτσι λένε τα gossips .
Η ηθοποιός Tina Fey … άντεξε χωρίς σεξ μέχρι τα 24 της χρόνια , μέχρι που συνάντησε τον σύζυγό της.
Η Hilary Duff .. υποστηρίζει ότι ξεπαρθενεύτηκε όταν ήταν 20 χρονών.
Η Kelly Osbourne ήταν ένα 16-χρονό μικρό γλυκό κορίτσι , όταν του έδωσε να καταλάβει !
Ο μπαμπάς Ozzy ήταν μόλις 14 .
Η Adriana Lima … όπως υποστήριζε από πολύ πριν κράτησε την παρθενιά της μέχρι να παντρευτεί τον σύζυγο της .
Το Supermodel , η Kate Moss … τα έδωσε όλα , στην ηλικία των 14, όταν πήγε σε οικογενειακές διακοπές στις Μπαχάμες.
Η Marcia Cross από τις «Νοικοκυρές σε Απόγνωση» ήθελε να ενηλικιωθεί πρώτα και μετά να μπει σε ερωτικές περιπέτειες . Αφού έκλεισε τα 18 .. δώστου !!
H αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο Brooke Shields .. άντεξε μέχρι τα 20 της χρόνια . Μέχρι να γνωρίσει τον ηθοποιό Dean Cain .
Οι Jonas Brothers .. φοράνε όλοι δαχτυλίδια αγνότητας και έχουν δεσμευτεί δημοσίως ότι δεν θα κάνουν σεξ πριν το γάμο. Νομίζω όμως ότι το μετάνιωσαν …
Η Fergie , το καλό μας το κορίτσι , ενηλικιώθηκε και μετά έκανε σεξ .
Ο Johnny Depp .. έχασε την παρθενιά του στα 13 του . Αναρωτιέμαι αν ένιωσε τίποτα …
Το ίδιο έγινε και με τον Lil Wayne .. που γνώρισε τον έρωτα όταν ήταν μόλις 13 χρονών.
Η αγαπημένη μας Megan Fox έχασε την πολύτιμη παρθενιά της στην ηλικία των 17 και είπε πως «η πρώτη της φορά δεν ήταν «δύσκολη» επειδή ήταν «ερωτευμένη… Ήταν ωραία.»
pswnio.gr

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου