ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙ!





Και να… οι πρώτες ζεστές ακτίνες του ήλιου μας αγγίζουν και μας ξυπνάνε από τον χειμωνιάτικο λήθαργο. Τα όνειρα ξεπετάγονται από το υποσυνείδητό μας και μας τυλίγουν. Αισθησιασμός, ερωτισμός, προσμονή, ανάγκη να γίνουμε πιο όμορφοι, πιο ποθητοί. Ελπίζοντας σε έναν έρωτα που θα μας οδηγήσει σε ονειρικά μονοπάτια. Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε μόνο, είναι πότε γεννήθηκε. Έτσι θα μάθετε πολλά για τον χαρακτήρα του και με ποιο τρόπο θα τον πλησιάσετε!! Αν το άτομο που σας προκαλεί έλξη είναι: ....
ΚΡΙΟΣ: Πάνω απ΄ όλα θα πρέπει να γνωρίζεις ότι είναι εγωιστής, περιπετειώδης και αθλητικός τύπος. Του αρέσει να περιαυτολογεί και του αρέσει επίσης να τον θαυμάζουν για τα «κατορθώματά» του. Είναι αθλητικός τύπος, αλλά η θάλασσα δεν είναι από τα αγαπημένα του μέρη. Του αρέσουν πολύ τα ταξίδια και τα ομαδικά σπορ. Έτσι, το πιο πιθανό είναι πως θα τον βρείτε να παίζει κάποιο ομαδικό σπορ στην παραλία. Το ευαίσθητο σημείο του είναι ότι του αρέσει να εξυπηρετεί και να δείχνει ότι τα γνωρίζει όλα, και είναι αλήθεια ότι τα χέρια του πιάνουν και στα πιο δύσκολα. Συνήθως, δεν κάνει το πρώτο βήμα γιατί δεν αντέχει την απόρριψη. Για τον πλησιάσεις, προφασίσου ότι χρειάζεσαι τη βοήθειά του για κάτι. Θα δεις την προθυμία του και…για αντάλλαγμα για τη βοήθεια που σου προσέφερε, πρότεινέ του μια νυχτερινή βόλτα στη παραλία. Θα προσπαθήσει να σου περάσει δικές του ιδέες ή απόψεις για πολλά θέματα, τις οποίες και θα τεκμηριώνει με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Μην ξεχνάς ότι ενώ φαίνεται απόμακρος, μέσα του κρύβει ένα πολύ ρομαντικό άτομο με πολύ φλογερά συναισθήματα. Επίσης, μην κάνεις το λάθος να φλερτάρεις μπροστά του για να τραβήξεις τη προσοχή του και να τον κάνεις να ζηλέψει …τον έχασες. Εκείνος θέλει να είναι ο «πρώτος» και ο «μόνος» στη ζωή σου, όπως και συ θα είσαι η «πρώτη» και η μοναδική θεά του.
ΤΑΥΡΟΣ: Αν καταφέρεις να βρεις έναν Ταύρο σε διακοπές είναι πολύ σημαντικό. Και αν καταφέρεις να τον ξεκολλήσεις από την πολυθρόνα που λιάζεται με τις ώρες, πράγματι θα είναι κατόρθωμα. Όχι πως δεν ενδιαφέρεται για κάθε τι όμορφο δίπλα του, ίσα – ίσα πίσω από τα σκούρα του γυαλιά, σε παρακολουθεί προσεκτικά. Άλλά δεν είναι από
τα άτομα που κάνουν το πρώτο βήμα. Έχει τόσο μεγάλη υπομονή που μπορεί να σε κοιτάει ώρες – μέρες, χωρίς να κάνει τίποτα άλλο, ώσπου να τραβήξει την προσοχή σου. Είναι πολύ ερωτικός και παιχνιδιάρης, αλλά για να ανάψει θα πρέπει ο άλλος να κάνει μεγάλη προσπάθεια. Θα τον βρεις σε μέρη που υπάρχει άνεση και πολυτέλεια, του αρέσει το καλό φαγητό και η ρομαντική ατμόσφαιρα. Σπάνια θα δεις έναν Ταύρο σε κάμπινγκ ή να παίζει κουραστικά παιχνίδια στην παραλία. Προτιμάει να κάθεται κάπου αναπαυτικά και να απολαμβάνει το ποτό του. Να ξέρεις ότι είναι κτητικός, ζηλιάρης και πολύ επιφυλακτικός με κάθε τι καινούργιο. Πάντα αφήνει χρόνο για είναι σίγουρος, δεν ρισκάρει. Πλησίασέ τον και ρώτα τον αν γνωρίζει κάτι για την περιοχή, σαν παιδί της Αφροδίτης είναι ευγενικός. Η συζήτηση του αρέσει αλλά δεν ανοίγεται εύκολα για προσωπικά του θέματα. Θα νιώσεις λίγο άβολα όταν καταλάβεις ότι προσπαθεί να σε «γνωρίσει» και να σε ψυχολογήσει μέσα από τη συζήτηση. Αυτό είναι το πρώτο βήμα, μετά θα πρέπει να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του.
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αυτό το άτομο που δεν κάθεται ούτε μια στιγμή ήσυχο, που κινείται συνέχεια, που κουνάει τα χέρια του πάνω-κάτω, κατά μεγάλο ποσοστό είναι Δίδυμος. Είναι ένα άτομο που αγαπά να είναι γύρω από μεγάλες παρέες, είναι πολύ καλός συζητητής, έχει χιούμορ, και έχει πάντα απάντηση για το κάθε θέμα. Καταπιάνεται με όποια δουλειά είναι χειρονακτική, είναι η αδυναμία του να λύνει και να δένει τα πάντα και αν δεν ξέρει ,δεν πειράζει, θα πειραματιστεί και θα μάθει! Αν το άτομο λοιπόν για το οποίο νιώθεις ακαταμάχητη έλξη είναι Δίδυμος, πρέπει να γνωρίζεις ότι δεν θα νιώσεις ποτέ ασφάλεια κοντά του, δεν θα γνωρίζεις ποτέ αν σε αγαπάει ή όχι, και αν κάνεις το λάθος και τον ρωτήσεις πού ήταν ή τι νιώθει για σένα, δεν θα πάρεις ποτέ ικανοποιητική απάντηση. Μπορείς εύκολα να τον προσεγγίσεις, αλλά πολύ δύσκολα να τον κρατήσεις. Ενδιαφέρεται να γνωρίζει τα πάντα … μπορεί όχι σε βάθος, αλλά σφαιρικά. Είναι σίγουρο ότι θα σε καταπλήξει με τις γνώσεις του και θα σε κάνει να νιώσεις άβολα με το πόσα πολλά και διαφορετικά πράγματα μπορεί να γνωρίζει. Προσπάθησε να μην τον καταπιέσεις, να μην του γίνεις «βάρος», γιατί θα φύγει. Έτσι και αλλιώς, σε έναν Δίδυμο ταιριάζει το ρητό: « Άφησε κάποιον ελεύθερο και αν γυρίσει, σημαίνει πως υπήρχε στη ζωή σου, αν όχι τότε δεν υπήρξε ποτέ!»
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μια περίπτωση πολύ δύσκολη, έχεις δει τα στρείδια πώς μαζεύονται όταν κάτι πάει να τα ενοχλήσει, εεε… αυτό δεν είναι τίποτα. Είναι η προσωποποίηση της εσωστρέφειας, της ανασφάλειας και της επιφυλακτικότητας. Είναι κάποιες φορές πολύ αντιφατικοί και σαν σεληνόπαιδα το συναίσθημά τους επηρεάζεται πολύ συχνά και αναίτια. Πότε θα νιώθουν πολύ χαρούμενοι και αισιόδοξοι και πότε ξαφνικά -χωρίς λόγο- κλείνονται στο καβούκι τους και δεν μπορεί να τους πλησιάσει κανένας. Η αλήθεια είναι ότι κρύβουν πίσω από το καβούκι τους μια μεγάλη ευαισθησία και πολλή αγάπη, που δεν ξέρουν κάποιες φορές πού να τη δώσουν. Το σίγουρο είναι πως η οικογένειά τους παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή τους και τους επηρεάζει ιδιαίτερα στις αποφάσεις τους. Είναι πολύ ερωτικοί και συνήθως έχουν μια τάση να έλκονται από ηλικιακά μεγαλύτερα άτομα, γιατί κοντά τους καλύπτονται από όλα τα συναισθήματα: φροντίδα, αγάπη, αφοσίωση, κλπ. Εύκολα τον πλησιάζεις και πιάνεις συζήτηση μαζί του, αλλά δύσκολα τον κρατάς αν δεν τηρείς τα θέλω του. Είναι παραδοσιακός, ρομαντικός, ευαίσθητος και όταν αγαπήσει, σπάνια κάνει απιστία. Μην τον πληγώσεις συναισθηματικά, θα τρέξει να κρυφτεί στο καβούκι του και δεν θα βγαίνει από εκεί με τίποτα. Θα χαθεί από τη ζωή σου για πάντα. Είναι πολύ δύσκολο μετά να σε εμπιστευτεί ξανά και οι ευκαιρίες που δίνει είναι ΜΙΑ. Να μην ξεχάσεις ότι εκδικείται όταν ο άλλος τον προδώσει.
ΛΕΩΝ: Όπου δεις πολύ κόσμο μαζεμένο, να ακούνε προσεκτικά έναν τύπο γεροδεμένο με πυκνά μαλλιά και ύφος όλο υπερηφάνεια, με φωνή βροντερή και σταθερή, να ξέρεις ότι βρίσκεσαι στην αυλή του Λέοντα. Είναι από τα ζώδια που θα τα ξεχωρίσεις πολύ εύκολα, δεν θα είναι ποτέ μόνος του, δεν μπορεί να ζήσει μόνος του. Είναι πολύ γενναιόδωρος και σαν βασιλιάς ψάχνει τη βασίλισσά του που θέλει να της δοθεί ολόψυχα. Έλκεται από το σικάτο ντύσιμο και το λυγερό σώμα, θέλει το ταίρι του να ξεχωρίζει. Όταν σε ξεχωρίσει από το πλήθος, να ξέρεις ότι θα κάνει τα πάντα για να σε κερδίσει, είναι ένας τέλειος κυνηγός. Ευγενικός, τρυφερός, γαλαντόμος, όταν του δείξεις τον έρωτά σου και την αφοσίωσή σου τον κέρδισες. Μην ξεγελιέσαι με την ευγένειά του, φτάνει να του φερθείς άσχημα και θα τον δεις να τινάζει τη χαίτη του και να βρυχάται….μόλις σε έχει απορρίψει. Δεν δέχεται με τίποτα την απιστία. Αυτό που θέλει από σένα είναι να τον αγαπάς, να τον φροντίζεις, να του λες κάθε μέρα πόσο όμορφη σου κάνει την ζωή σου, και να τον κοιτάς στα μάτια με λατρεία.. Επίσης πρέπει πάντα να τον επιβεβαιώνεις για το πόσο τέλεια καταφέρνει τα πάντα στη ζωή του και σε ό,τι αναλαμβάνει. Εκείνος για ανταπόδοση θα σου χαρίσει το θρόνο δίπλα του και δεν θα σου λείψει ποτέ τίποτα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αυτός ο άντρας που σε ελκύει και κάθεται σε ένα τραπέζι, πιθανά μακριά από τη θάλασσα, έχοντας πέσει με τα μούτρα στο lap-top του ή μιλάει συνέχει στο κινητό του για δουλειές, κομψός σαν να έχει πάει σε κανένα συνέδριο, να είσαι σίγουρη ότι είναι Παρθένος. Ακόμα και στις διακοπές του παίρνει μαζί του τις εκκρεμότητες που έχει αφήσει. Έχει μια λογική που ξεπερνάει τα όρια, η εργασιομανία του φτάνει σε όρια τρέλας και η καυστική κριτική του σε κάνει να ξεφεύγεις από τα όρια σου. Πέρα όμως από όλα αυτά… σ΄ αυτόν τον άντρα υπάρχει ανθρωπισμός και έντονη τάση φιλανθρωπίας. Πώς θα γοητεύσεις ένα τέτοιο άντρα; Κατ’ αρχάς δεν έλκεται από το εκκεντρικό ή σεξουαλικό ντύσιμο, και δεν τρελαίνεται να καταδιώκει αυτό που τον έλκει. Έχει μια απάθεια που σε εξοργίζει, αλλά αν σε γοητεύει τόσο πολύ, πρέπει να γίνεις η κλασσική γυναίκα, η καθώς πρέπει, γιατί μην ξεχνάς ότι ο Παρθένος σου ψάχνει κατ’ ουσία την αγνότητα και την ποιότητα στη σχέση. Αν λοιπόν αντέχεις την εργασιομανία του, την έντονη κριτική του για οτιδήποτε δεν του αρέσει πάνω σου και στη συμπεριφορά σου, τότε μπορείς να παίξεις το παιχνίδι της αγνής κοπέλας που ονειρεύεται. Πρέπει να γνωρίζεις ότι είναι σκληρός, και ότι δεν έχει ρομαντισμούς και ιδιαίτερες τρυφερότητες, όπως επίσης ότι δεν ανέχεται τα πολύ δραματικά συναισθήματα και τους εκβιασμούς.
ΖΥΓΟΣ: Αυτός ο άνδρας είναι η γοητεία προσωποποιημένη. Ο Δον Ζουάν του ζωδιακού, λοιπόν, αναγνωρίζεται εύκολα από την ευγένεια που εκπέμπει, το πλατύ χαμόγελό του και τη γοητεία γύρω του. Είναι ένα γνήσιο παιδί της Αφροδίτης. Συνήθως, τον βρίσκετε σε πολύ σικ μέρη να συζητάει με ένα χαμόγελο που σε μαγνητίζει, γύρω του υπάρχουν πολλά άτομα αλλά εκείνος φλερτάρει με πολύ λεπτό και φίνο τρόπο με όλες τις κοπέλες της παρέας, χωρίς να αποφασίζει ποια θα είναι η επόμενη αγαπημένη του. Η προτίμησή του για τη γυναίκα των ονείρων του είναι ανάμεσα στη Σίντυ Κροουφορντ και τη Σκλεναρίκοβα!!! Είναι τελειομανής με την εμφάνισή του και οι πιο πολύ Ζυγοί γίνονται Νάρκισσοι. Μπορεί να αγαπήσει με πάθος, αλλά ποτέ μα ποτέ δεν είναι το άτομο που θα μείνει έξω από μια πρόκληση. Αν πέσεις θύμα στη γοητεία του είναι πολύ δύσκολο να ξεφύγεις, γιατί είναι τόσο ερωτικός, με λεπτότητα και με τόσο γλυκό τρόπο που είναι αδύνατο να του αντισταθείς. Θα τον αγγίξεις αν είσαι αέρινη και με λυγερό σώμα. Η εξωτερική εμφάνιση έχει πολύ μεγάλη σημασία για τον Ζυγό. Δεν μπορεί τα μυστήρια και τα μισόλογα, αρνείται να ψάξει τον άλλο, θέλει να έχει ξεκάθαρη εικόνα. Κράτησέ τον χωρίς γκρίνιες και ζήλιες, τα σιχαίνεται όσο τίποτα άλλο. Δεν πρέπει να ξεχνάς ότι ο αγαπημένος σου Ζυγός είναι το πιο κοινωνικό ζώδιο.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χμμ, εδώ χρειάζεται να προσέχεις, μπορεί να πέσεις εύκολα στα δίχτυα ενός Σκορπιού αλλά όταν θα βγεις θα είσαι πληγωμένη.. Αν δεν σου αρέσει το πάθος και το υπερβολικό συναίσθημα, καλύτερα ψάξε για άλλο ζώδιο. Κάτω από το απόμακρο ύφος κρύβεται ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί, είσαι έτοιμη να απογειωθείς; Αν ναι ,ξεκινάμε.. Όλη του η ζωή είναι ένα πάθος, τίποτα δεν κάνει χωρίς πάθος, όταν αγαπήσει θα δώσει όλη του τη ζωή, θα γίνει κτητικός, ζηλιάρης, παθιασμένος, απαιτητικός. Έχει ακραίες συμπεριφορές, από κει που σε ανεβάζει στα ουράνια, αν κάτι τον ενοχλήσει, μπορεί να φτάσει σε έξαλλη συμπεριφορά για να σε πείσει ότι δεν πρέπει να το κάνεις ξανά αυτό το λάθος. Είναι ιδιαίτερα εσωστρεφής και δύσκολα του παίρνεις κουβέντα αν δεν θέλει να στο πει. Τον ελκύουν οι γυναίκες που αναδύουν ένα μυστήριο, που δεν πέφτουν με την πρώτη στα δίχτυα του. Η δυσκολία να κατακτήσει το άτομο που επέλεξε, τον κάνει πιο πεισματάρη και δεν το βάζει κάτω με τίποτα. Είναι κυνηγός και θέλει να έχει αυτός τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Αυτό που θα πρέπει να ξέρεις είναι ότι δεν ανέχεται να τον απατήσουν και να τον γελοιοποιήσουν. Αυτό δεν πρόκειται να το ξεχάσει ποτέ και κάποτε θα έρθει η στιγμή που θα στο ανταποδώσει.
ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι ο πιο αισιόδοξος, ο πιο χαρούμενος, ο πιο δίκαιος και ο πιο τυχερός άνδρας του ζωδιακού. Έχει πάντα τόσους πολλούς φίλους που κι αυτός τους ξεχνά. Είναι ένα μίγμα περιπέτειας, ρίσκου και έντονης κοινωνικής ζωής. Στο βάθος όμως είναι ένα παιδί, κάποιες φορές επιπόλαιο αλλά πολύ καλόκαρδο. Η επιρροή του Δία του δίνει εύνοια και έντονο αίσθημα δικαιοσύνης, αλλά από την άλλη του δίνει μπόλικη επιπολαιότητα και τάση να επαναπαύεται στην τύχη του. Θα τον δεις να ασχολείται με όλα τα ριψοκίνδυνα παιχνίδια του καλοκαιριού, να χαίρεται τη ζωή και τον έρωτα, χωρίς να θέλει ουσιαστικά να δεσμευτεί με τίποτα. Συνήθως, δεν επιδιώκει ουσιαστικές σχέσεις, προτιμάει τις εφήμερες και τις τυχαίες, εξασφαλίζοντας έτσι την πολύτιμη ανεξαρτησία του. Αυτό που θα σε θαμπώσει είναι το χιούμορ του, το ωραίο του κορμί -γιατί μην το ξεχνάμε είναι αθλητικός τύπος- και οι γνώσεις του για πολλά θέματα. Επίσης, η ειλικρίνειά του, γιατί από την αρχή θα σου ξεκαθαρίσει τι είδους σχέση θέλει. Αν είσαι έξυπνη, δεν θα πρέπει να τον καταπιέσεις με τίποτα, να μην του κάνεις καυγάδες για το πού ήταν χαμένος, και φυσικά μην κολλήσει η γλώσσα σου στο θα φύγεις γιατί θα σε προλάβει εκείνος. Δώσε του την ελευθερία του, κράτα και συ τη δική σου και μίλα του πάντα ειλικρινά. Αααα…. Μη ξεχνάς να ασχολείσαι με τα σπορ! Έχεις κάνει την πρώτη κίνηση για να τον κερδίσεις.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έχεις ακούσει μήπως για άνθρωπο από πέτρα; Αν ναι ..τότε έχεις μπροστά σου έναν Αιγόκερω. Να γνωρίζεις όμως, ότι αυτή είναι η μάσκα του, που τη φοράει συνήθως όταν δεν γνωρίζει κάποιους, όταν θέλει να κρύψει την αμηχανία του ή όταν απορρίπτει κάποιον. Αυτό που τον ενδιαφέρει πιο πολύ είναι η επιτυχία, είτε οικονομική είτε επαγγελματική, είναι πολύ φιλόδοξος. Όλα τα άλλα στη ζωή του έρχονται μετά. Συνήθως, για να πετύχει χρησιμοποιεί και τρόπους όχι και τόσο ξεκάθαρους, δηλ. δεν είναι το άτομο που πάει με το σταυρό στο χέρι. Αν χρειαστεί, θα χρησιμοποιήσει σημαντικές γνωριμίες (που τις επιδιώκει πάντα) για να πετύχει. Τον βλέπεις συχνά μοναχικό και τον ακούς να λέει ότι του αρέσει η μοναξιά, στην πραγματικότητα όμως δεν τη θέλει. Η φύση του είναι επιφυλακτική και με έπαρση, και το τείχος που χτίζει γύρω του δεν αφήνει στους άλλους περιθώρια να τον πλησιάσουν. Μην σε αποθαρρύνει το παγωμένο ύφος του, κάτω από αυτό -αν έχεις τη διάθεση να ψάξεις- θα βρεις έναν πολύ ζεστό και ερωτικό άντρα με λίγο άγαρμπους τρόπους. Είναι στο χέρι σου να τον “ανοίξεις”. Προτιμάει τις συζητήσεις με περιεχόμενο και του αρέσει το περπάτημα και η φύση. Για να τον κερδίσεις, πρέπει να είσαι απόλυτα ειλικρινής και πιστή. Να αγαπάς την οικογένειά του και να αποδέχεσαι τους φίλους του. Μπορεί να γίνει πολύ σκληρός αν τον πληγώσεις, χωρίς να σου δείξει κανένα έλεος.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Γοητεύτηκες από έναν Υδροχόο; Περιμένεις να σου δώσει κάτι παραπάνω από ό,τι στους φίλους του, στους συγγενείς ή στους άγνωστους; Χμμ.. ατύχησες!! Για εκείνον η αγάπη είναι παντού και ο ίδιος τη δίνει σε όποιον του τη ζητήσει. Ποτέ δεν θα τον έχεις αποκλειστικά, ποτέ δεν θα νιώθεις ότι σου ανήκει. Θα ανήκει παντού και σε κανέναν. Είναι ένας ανθρωπιστής με μεγάλη ευαισθησία στον πόνο και την δυστυχία του άλλου. Δεν το ξανασκέφτεσαι; Μήπως σαν φίλος σου προσφέρει περισσότερα!! Αν αγαπήσεις αυτόν τον άνθρωπο, θα πρέπει να τον αγαπήσεις γι΄ αυτό που είναι και όχι γι΄ αυτό που θα ήθελες να είναι. Δεν θα αλλάξει ποτέ τα πιστεύω του και τον ιδεαλισμό του. Δεν αντέχει την κτητικότητα, τη ζήλια, τον έλεγχο και τη γκρίνια. Είναι γεννημένος ελεύθερος και θα παραμείνει έτσι. Για να τον γοητεύσεις πρέπει να διαθέτεις ένα μίγμα μυστηρίου και ρομαντισμού, να ενδιαφέρεσαι για υπαρξιακά θέματα και για ό,τι έχει σχέση με την καινούργια τεχνολογία. Να αγαπάς τους συνανθρώπους γύρω σου και γενικά να μπορείς να λειτουργείς ομαδικά. Ένας Υδροχόος μπορεί να ανήκει σε πολλούς συλλόγους όπως σ΄αυτόν για την προστασία της θαλάσσιας χελώνας ή των ανθρώπινων δικαιωμάτων ή για ό,τι άλλο φανταστείς που θα αφορά τον άνθρωπο και γενικότερα την κοινωνία. Ακολούθησέ τον… στα ενδιαφέροντά του. Είναι ένα πρώτο βήμα για να τον προσεγγίσεις. Να ξέρεις όμως, μπορεί να μη λέει το “σ’ αγαπώ” συχνά, αλλά καθημερινά σε «ψάχνει» εξονυχιστικά να δει αντιδράσεις. Δεν μπορείς να του κρύψεις τίποτα.
ΙΧΘΥΕΣ: Σε γοήτευσε αυτός ο άντρας με τα μεγάλα μάτια, που έχει ξεχαστεί στην παραλία μέχρι αργά να ρεμβάζει την ατέλειωτη θάλασσα; Χωρίς να προσέχει τίποτα γύρω του; Είναι η Ποσειδώνια ψυχούλα του που αναζητά την ηρεμία της. Ο Ιχθύς είναι το πιο ρομαντικό και το πιο ευαίσθητο ζώδιο. Μαζεύει τον πόνο γύρω του και την αγωνία κι αυτό τον κουράζει πολύ. Θα παρατηρήσεις ότι είτε θα σταθεί να βοηθήσει ένα πληγωμένο ζώο με δάκρυα στα μάτια ή θα απομακρυνθεί μη αντέχοντας τον πόνο που βλέπει μπροστά του. Και στις δύο περιπτώσεις η ευαισθησία είναι πολύ μεγάλη όπως και ο πόνος. Πώς θα τον προσελκύσεις; Αν θέλεις να είσαι η γοργόνα του που βγήκε από τα βάθη της θάλασσας, θα πρέπει να είσαι ρομαντική, ευαίσθητη, τρυφερή και ήπια, τίποτα άλλο δεν τον ενδιαφέρει. Αν του αγγίξεις το συναίσθημά του, τον έχεις κερδίσει. Αυτό που θα πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι είναι αδιανόητο για έναν Ιχθύ να ασχοληθεί με την καθημερινότητα, όπως: τι θα φάμε σήμερα, ποιος θα πάει το αυτοκίνητο για σέρβις, κτλ. Αυτά θα πρέπει να τα αναλάβεις εσύ. Εκείνος θα σου δίνει τα πάντα και δεν θα είναι και απαιτητικός σε τίποτα, φτάνει να μην τον μπερδεύεις με τέτοια μικροπράγματα. Άφησέ τον στα ενδιαφέροντά του και στα χόμπυ του και θα είναι ευτυχισμένος όπως και εσύ.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου