Αντζελίνα Τζολί "Δεν είμαι εντελώς ισοροπημένη "



Η Αντζελίνα Τζολί έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα USA Today με αφορμή την νέα της κινηματογραφική ταινία και παραδέχτηκε ότι δεν είναι εντελώς “ισορροπημένη”. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε “όλοι έχουμε την σκοτεινή μας πλευρά”.
....


Συνέχισε ρίχνοντας την ευθύνη για τη σκοτεινή της πλευρά, στη έντονη δημοσιότητα που είχε όλη της η ζωή. Χαρακτηριστικά είπε: ”Μεγάλωσα μπροστά σε όλους τα χρόνια της ανακάλυψης. Υπήρχαν πολλές καταστάσεις τρέλας τις οποίες πέρναγα και έμαθα πολλά για τον εαυτό μου. Δεν ντρέπομαι για καμία απο αυτές τις καταστάσεις που πέρασα”.

Και συνεχίζει: “Η εξέλιξη μου και οι εξάρσεις στην εξέλιξη μου, ήταν η προσωπικότητα μου. Γενικά είμαι πολύ αδιάφορη για την δημόσια εικόνα μου. Δεν διαβάζω τι γράφεται για μένα, ούτε κοιτάω τα περιοδικά. Παρακολουθώ τις ταινίες μου, μόνο αν πρέπει. Μερικές από αυτές, δεν τις έχω δει καν. Αν έχεις συνεχώς στο μυαλό σου την δημόσια εικόνα σου, τότε κινδυνεύεις να γίνεις πολύ ψεύτικος”.



Μίλησε επίσης για την ευεργετική δράση που είχε ο Μπραντ Πιτ στην ζωή της. “Με έκανε καλύτερο άνθρωπο. Έμαθα τόσα πολλά δίπλα του, όπως γίνεται όταν ζεις συνεχώς έναν άνθρωπο. Και οι δύο μαθαίνουν τι είναι καλύτερο για τον καθένα και αναγνωρίζεις πότε πρέπει να κάνεις πίσω. Όταν είσαι σε μία όμορφη σχέση τότε υπάρχει κατανόηση μέσα στο ζευγάρι”.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου