Διάσημος πορνοστάρ συνελήφθη σε επιχείρηση της αστυνομίας για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος



Ευρεία επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στην 
Ισπανία με στόχο την καταπολέμηση του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών. Η αστυνομία συνέλαβε 60 άτομα κατά τη διάρκεια επιχείρησης 300 αστυνομικών σε όλην τη χώρα κατά της κινεζικής μαφίας, σε διάφορες πόλεις της χώρας, μεταξύ των οποίων και η Μαδρίτη και η Βαρκελώνη....

Μεταξύ των συλληφθέντων περιλαμβάνεται και ένας δημοτικός σύμβουλος του νοτίου προαστίου Φουενλαμπράδα της Μαδρίτης, το οποίο είναι γνωστό για την εκτεταμένη αγορά χονδρικής κινεζικών προϊόντων, η οποία χαρακτηρίζεται η μεγαλύτερη στην Ευρώπη.

Ισπανικά μέσα ενημέρωσης παρουσίαζαν σήμερα εικόνες με αστυνομικούς να εισβάλουν για έρευνες σε πολλές αποθήκες, οι οποίες χρησιμοποιούνται για εισαγόμενα φθηνά εμπορεύματα από την Κίνα. 

Οι αστυνομικές έρευνες με στόχο το ξέπλυμα χρήματος και άλλες παράνομες δραστηριότητες που σχετίζονται με τα εγκληματικά δίκτυα κινεζικής προέλευσης συνεχίζονται, τονίζει στην ανακοίνωσή του το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας.

Μεταξύ των συλληφθέντων ήταν όμως και ένας διάσημος πορνοστάρ ο Νacho Vidal ο οποίος μάλιστα πιάστηκε επ' αυτοφόρω σε διαμέρισμα στην Ισπανία όπου βρέθηκαν χιλιάδες πλαστά ευρώ και όχι μόνο.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου