«Αποκαταστήστε» την παρθενία σας σε 5 λεπτά!!!


perierga.gr - "Αποκαταστήστε" την παρθενία σας σε 5 λεπτά!Το «Artificial Hymen Kit»… υπόσχεται να αποκαταστήσει τη χαμένη παρθενία πάραυτα, μέσα σε μόλις 5 λεπτά, εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά! Τουλάχιστον, αυτό λένε οι Κινέζοι δημιουργοί του πρωτότυπου αυτού σετ,
αναφέροντας επίσης ότι «η χρήση του μπορεί να βοηθήσει πολλές γυναίκες με… ένοχα μυστικά, να παντρευτούν τον καλό τους με αξιοπρέπεια και… καθαρό το μέτωπο!» Όσες γυναίκες ενδιαφέρονται, λοιπόν, μπορούν να αγοράσουν το εν λόγω κιτ για μόλις 30 δολάρια, το οποίο περιλαμβάνει ψεύτικο αίμα και μία «μεμβράνη» (άγνωστης προέλευσης!) και να τα χρησιμοποιήσουν κρυφά, λίγο πριν κάνουν σεξ για πρώτη φορά(!) με το σύντροφό τους.
perierga.gr - "Αποκαταστήστε" την παρθενία σας σε 5 λεπτά!
Ο σκοπός είναι αυτονόητος: να ξεγελάσουν τους μελλοντικούς συζύγους τους και να τους κάνουν να πιστέψουν ότι… έχουν παρθενικό υμένα!!! Με τη φράση «Έχετε την πρώτη σας νύχτα πίσω ανά πάσα στιγμή χωρίς καμία δυσκολία!», το μοναδικό  »Artificial Hymen Kit» έρχεται στο χώρο σας με λεπτομερέστατες οδηγίες χρήσεις, τις οποίες παραθέτω σε πιστή μετάφραση:«Βάλτε τη ματωμένη μεμβράνη μέσα στον κόλπο σας προσεκτικά 15-20 λεπτά πριν τη σεξουαλική επαφή. Σε πολύ λίγο χρόνο θα αισθανθείτε πιο «σφιχτή». Όταν ο σύντροφός σας μπει μέσα σας η μεμβράνη θα ενεργοποιηθεί, βγάζοντας όσο κόκκινο υγρό χρειάζεται. Εκείνη τη στιγμή βογγήξτε και θα έχετε περάσει το τεστ της παρθενιάς στα σίγουρα»!!!!!!!!!!!!!!!!
perierga.gr - "Αποκαταστήστε" την παρθενία σας σε 5 λεπτά!
Αν για κάποιο λόγο τώρα, ο ψεύτικος παρθενικός υμένας ακούγεται… ελκυστικός, σας ενημερώνω να κρατήσετε ένα μεγάλο καλάθι, καθώς κάπως έτσι σκέφτηκε μια δημοδιογράφος του «The New York Magazine» και αποφάσισε να το χρησιμοποιήσει. Το αποτέλεσμα; Η μπογιά γέμισε τα γεννητικά τους όργανα και είδαν και έπαθαν οι άνθρωποι να καθαριστούν! Το ίδιο περιοδικό, βέβαια, μετά το… αποτυχημένο τεστ, επισημαίνει ότι «ενώ ο ψεύτικος υμένας μπορεί να φαίνεται γελοίος σε μερικούς, η παρθενία μπορεί να είναι κυριολεκτικά ένα ζήτημα ζωής και θανάτου σε ορισμένα μέρη του κόσμου». Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες μπορούν να μπουν στην ιστοσελίδα hymenshop.com.
perierga.gr - "Αποκαταστήστε" την παρθενία σας σε 5 λεπτά!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου