Ο φόβος που έχει κυριεύσει την Αθηνά Ωνάση



 ​Φόβος και τρόμος έχει κυριεύσει την Αθηνά Ωνάση, μιας και η απόφαση της να κλειστεί σε αυστηρά φρουρούμενο χρυσό κουτί...


κατά τη διάρκεια των Διεθνών Αγώνων Ιππασίας που έγιναν στις 4,5 και 6 Οκτωβρίου, προκάλεσε κύμα αρνητικών σχολίων στον βραζιλιάνικο Τύπο.



Τι συνέβη; η χρυσή κληρονόμος, αποφάσισε να απομονωθεί κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, σε ένα «κουτί» -όπως το χαρακτήρισαν- στο οποίο βρισκόταν μέσα μόνο εκείνη, ο Ντόντα και μερικοί φίλοι τους.



Κανείς άλλος δεν επιτρεπόταν να παραβιάσει το «άσυλο», με τους δεκάδες σωματοφύλακες που το φρουρούσαν περιμετρικά, να μην αφήνουν να πλησιάσει ούτε… μύγα.







Ο βραζιλιάνικος τύπος, δεν είδε με καθόλου καλό μάτι, αυτή την κίνηση της Αθηνάς, με αποτέλεσμα η εγγονή του Ωνάση, να προσπαθήσει έστω και τελευταία στιγμή να σώσει κάπως την κατάσταση.



Τι έκανε; βγήκε στο χώρο όπου βρίσκονταν και οι άλλοι αθλητές, κάθισε σε ένα πεζούλι και έκανε πωςισιώνει τις κάλτσες της, αλλάζοντας παπούτσια.



Φυσικά, αυτό δεν εξευμένισε και πολύ τον βραζιλιάνικο τύπο, που συνέχισε το κύμα των αρνητικών σχολίων στο πρόσωπο της Αθηνάς.







Πολλοί είναι αυτοί πάντως, που υποστηρίζουν, πως η χρυσή κληρονόμος έχει κάθε λόγο να φοβάται,μιας και η Βραζιλία είναι η χώρα με τις περισσότερες απαγωγές στον κόσμο, ενώ στο παρελθόν, είχε εκδοθεί λίστα απαγωγών που προετοίμαζαν καταζητούμενοι εγκληματίες, με το όνομα της Αθηνάς Ωνάση να είναι στους στόχους.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου