Δείτε τις 20 καλύτερες εταιρίες για να δουλέψει κανείς!





Το επαγγελματικό κοινωνικό δίκτυο..
LinkedIn, μία από τις πιο επιτυχημένες δημόσιες προσφορές εργασίας στον τομέα της τεχνολογίας, παρουσίασε μια λίστα με τις 10 καλύτερες εταιρείες για να δουλέψει κανείς και αυτές με τη μεγαλύτερη ζήτηση μεταξύ των εγγεγραμμένων χρηστών της σελίδας.


Η κατάταξη έγινε βάση των αλληλεπιδράσεων των χρηστών και της ψηφιακής σελίδας της κάθε εταιρείας, ενώ λήφθηκε υπόψη το προφίλ των εργαζομένων.

Τις πρώτες θέσεις καταλαμβάνουν εταιρείες από τον κλάδο της τεχνολογίας, με την Google να βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των εργαζομένων.

Αυτό, βέβαια, δεν προκαλεί καμία εντύπωση καθώς η συγκεκριμένη εταιρεία προσφέρει ένα από τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα στον τομέα της τεχνολογίας και τις κατάλληλες απολαβές, ενώ απασχολεί μερικούς από τους πιο ταλαντούχους ανθρώπους στον κόσμο.
Ακολουθούν η Apple, η Microsoft και το Facebook, ενώ την πεντάδα συμπληρώνει η Unilever.
Πέρα από την πρώτη δεκάδα, αξίζει να σημειώσουμε ότι η εταιρεία Amazon.com κατετάγη 25η και η Starbucks 33η, ενώ το LinkedIn δεν συμπεριλαμβάνεται στη λίστα, ώστε να εξασφαλιστεί η αντικειμενικότητα της έρευνας.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου