Η συγκλονιστική ιστορία ενός 8χρονου που βιάστηκε και κάηκε ζωντανός





Μία είδηση που έρχεται από το..
μακρινό Τέξας συγκλονίζει εδώ και δύο ημέρες όλο τον κόσμο!


Το μαρτύριο ενός παιδιού ξεκίνησε στα οκτώ του και κράτησε 13 ολόκληρα χρόνια, όταν υπέκυψε τελικά στα 21 του στα καθολικά τραύματά του.

Το κακό δεν άργησε να συμβεί, όταν ξαφνικά ένα απόγευμα σε ένα μονοπάτι ο 13χρονος γείτονας του Robbie Middleton άρπαξε τον μικρό, τον «περιέλουσε» με βενζίνη, τον έδεσε επάνω σε ένα δέντρο και προσπάθησε να τον κάψει ζωντανό, ανήμερα των γενεθλίων του!

Ως εκ θαύματος το μικρό παιδάκι έζησε με εγκαύματα τρίτου βαθμού σε όλο του το σώμα, ενώ χρειάστηκε να προβεί σε 200 χειρουργικές επεμβάσεις για να καταφέρει να επουλώσει σε κάποιο βαθμό τις πληγές του.

Ο Robbie πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του μέσα σε μία ειδική μονάδα εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο Shriners στο Galveston του Texas.

Δυστυχώς, το αγγελούδι αυτό έφυγε από τη ζωή από καρκίνο του δέρματος τον Απρίλιο του 2011, λίγες μόνο ημέρες πριν από τα γενέθλιά του.

Η είδηση όμως, δεν είναι αυτή!
Ο μικρός Robbie Middleton κρατούσε το κρυφό μυστικό βαθιά μέσα του και κανείς δεν ήξερε, μέχρι την ημέρα που έφυγε, πως βρέθηκε επάνω στο δέντρο δεμένος, λουσμένος με βενζίνη, εκείνο το απόγευμα της  29ης  Απριλίου του 1998 στην πόλη Splendora του Τέξας.


Σε ένα «δύσκολο» βίντεο διάρκειας 17 λεπτών, που τράβηξε ο ίδιος ο Robbie, εκμυστηρεύεται το όνομα του ατόμου που πίστευε ότι τον βασάνισε την φρικτή εκείνη ημέρα, αποκαλύπτοντας ότι πριν γίνει αυτό το περιστατικό ο δράστης δύο εβδομάδες νωρίτερα τον είχε βιάσει!
Και για να κρατήσει ο μικρός το στόμα του κλειστό ο ανήλικος κακούργος αποφάσισε να τον κάψει ζωντανό.

«Ο Don με άρπαξε βίαια από τον ώμο και μου πέταξε βενζίνη στο πρόσωπο. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα δεν θυμάμαι τίποτε», λέει χαρακτηριστικά σε ένα απόσπασμα το θύμα.
Ο Robbie σε συνέντευξή του στο abc

Τα δύο παιδιά σύμφωνα με τη μαρτυρία του Robbie Middleton γνωρίστηκαν μία ημέρα τυχαία στο δρόμο, κοντά στην περιοχή που ζούσαν και οι δύο.

Πρόκειται για τον 13χρονο γείτονά του Don Collins, ο οποίος τώρα είναι 27 ετών και αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.

Ο δράστης κατηγορούνταν μέχρι σήμερα για ένα ποινικό αδίκημα, σε συνδυασμό με άλλο ένα έγκλημα, ωστόσο ο  δικαστής που χειρίζεται την υπόθεση  άλλαξε τις κατηγορίες με απώτερο σκοπό να πέσει βαρύς ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης επάνω του, αλλά και για να μπορέσει με αυτόν τον τρόπο να τον δικάσει ως ενήλικα και όχι ως ανήλικο, εφόσον οι εγκληματικές πράξεις έγιναν στην παιδική του ηλικία.

Αξίζει κάπου εδώ να σημειωθεί ότι ο  Don στην ηλικία των 16 ετών είχε φυλακιστεί για σεξουαλική επίθεση σε άλλον έναν οκτάχρονο.

Ο δράστης στα χέρια του Δικαιοσύνης

Οι γονείς του Colleen and Bobby Middleton έλαβαν το 2011 ίσως τη μεγαλύτερη αποζημίωση στην αμερικανική Ιστορία, ύψους 150 εκατομμυρίων δολαρίων, όταν μήνυσαν επιτυχώς τον δολοφόνο του παιδιού τους Don Collins.
Οι γονείς του 8χρονου Colleen and Bobby Middleton

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου