Καβγαδίσατε και.. χωρίσατε. Δείτε τι να κάνετε για να τα ξαναβρείτε ανάλογα με το ζώδιό του!



Όλοι μας γνωρίζουμε ότι οι σχέσεις έχουν.. 

γίνει πολύ δύσκολη υπόθεση. Το άγχος και τα προβλήματα της καθημερινότητας, φέρνουν πολλές φορές σε αδιέξοδο και τις ερωτικές σχέσεις, με αποτέλεσμα πολλές από αυτές να τερματίζονται άδοξα!

Ας πάρουμε λοιπόν το παρακάτω παράδειγμα: Καβγαδίσατε άσχημα και μετά από σκληρά λόγια, δόθηκε οριστικό τέλος στη σχέση σας, χωρίς να έχετε προλάβει να το πολυσκεφτείτε. Αφού πέρασε όμως η μπόρα, συνειδητοποίησες ότι αυτόν τον άνθρωπο δεν θέλεις να τον χάσεις. Τι κάνεις λοιπόν προκειμένου να τον προσεγγίσεις και να τα ξαναβρείτε; Ακολούθησε τα ερωτικά αστρολογικά μυστικά των ζωδίων και δώσε μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση σου.

Aν οι γενικές προβλέψεις δεν σε ικανοποιούν και θέλεις πιο προσωπική ανάλυση του ζωδιακού σου κύκλου κάνε κλικ εδώ

ΚΡΙΟΣ
Το θετικό της υπόθεσης είναι πως ο Κριός τις περισσότερες φορές ξεχνά για ποιο λόγο τσακώθηκε και τα νεύρα του φεύγουν πάρα πολύ γρήγορα. Ωστόσο, αν εσύ πήρες την απόφαση του χωρισμού, μην περιμένεις ότι θα σε δεχτεί με ανοιχτές αγκάλες πίσω, άλλωστε έχει και μεγάλο εγωισμό, τον οποίο δεν μπορεί να παραβλέψει. Ένας Κριός θέλει ο ίδιος να παίρνει τις πρωτοβουλίες και να είναι ο κυνηγός στον έρωτα, γι’ αυτό πρέπει να αφήσεις στην άκρη τις ευαισθησίες, τα ατέλειωτα λυπητερά και ικετευτικά μηνύματα επανασύνδεσης και να κάνεις κάτι πιο έξυπνο: Άλλαξε το στιλ σου, ανανεώσου, βγες, διασκέδασε, πόσταρε φωτογραφίες από τις βραδινές εξορμήσεις σου και προσπάθησε να τον αντιμετωπίσεις σαν ένα καλό φιλαράκι. Δείξε ότι έχεις ξεχάσει τον καβγά σας και τον χωρισμό σας και προσπάθησε να τον προκαλέσεις για να σε κυνηγήσει ο ίδιος και πάλι από την αρχή.


ΤΑΥΡΟΣ
Δύσκολη περίπτωση ο Ταύρος, γιατί από τη στιγμή που θα δοθεί τέλος σε μία σχέση, έστω και αν ο λόγος ήταν ασήμαντος, πεισμώνει και πρέπει να έχεις μεγάλη επιμονή και υπομονή για να καταφέρεις να τον φέρεις και πάλι κοντά σου.

Προσοχή: Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τον κάνεις να ζηλέψει ή να αμφισβητήσει τα συναισθήματα που τρέφεις για εκείνον. Προσπάθησε να τον γλυκάνεις εκδηλώνοντας όσα αισθάνεσαι και αφήνοντάς του τα περιθώρια να το σκεφτεί και να αποφασίσει ποια θέλει να είναι η πορεία σας. Για τον Ταύρο μετρούν οι πράξεις και όχι τα λόγια, γι’ αυτό προσπάθησε επί της ουσίας να τον πείσεις, ότι αξίζει να δώσετε μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Ακόμα κι εσένα να μην σου έχει περάσει από το μυαλό μία επανασύνδεση, είναι βέβαιο ότι ο Δίδυμος θα κάνει τον κύκλο του και κάποια στιγμή θα γυρίσει κοντά σου, αφού στατιστικά έχει αποδειχθεί ότι οι Δίδυμοι κάνουν τα περισσότερα «πισωγυρίσματα» στις σχέσεις τους. Ωστόσο, αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως ένας Δίδυμος δεν μπορεί να αντέξει τις κλάψες, το παρακαλετό και γενικότερα το δράμα που δημιουργείται όταν τελειώνει μία σχέση. Για να τον φέρεις λοιπόν και πάλι κοντά σου, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να του αφήσεις την ελευθερία του για λίγο διάστημα, διατηρώντας μία ανάλαφρη, φιλική επικοινωνία μαζί του, κουβεντιάζοντας περί ανέμων και υδάτων. Ίσως σου είναι δύσκολο να το παίξεις κουλ, όμως μόνο έτσι θα τον φέρεις στο σημείο να θέλει να είστε και πάλι μαζί!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ένα να θυμάσαι: Για να καταφέρεις να προσεγγίσεις τον Καρκίνο και για να είστε και πάλι μαζί, πρέπει να τον συγκινήσεις. Δεν ξεχνά εύκολα, δεν διαγράφει εύκολα ανθρώπους από την καρδιά και το μυαλό του, ωστόσο δεν συγχωρεί και εύκολα. Για να καταφέρεις να τον φέρεις λοιπόν στα «νερά» σου πρέπει να του θυμίσεις και πάλι όλες αυτές τις όμορφες στιγμές που έχετε ζήσει μαζί, να τον κάνεις να νιώσει όπως τον πρώτο καιρό που ξεκινήσατε τη σχέση σας. Φτιάξε ένα CD με ερωτικά τραγούδια και γράψε την αφιέρωσή σου με μία συγνώμη, φτιάξε ένα φώτο-άλμπουμ με τις καλύτερες φωτογραφίες σας από τις πιο όμορφες στιγμές σας ή συγκίνησέ τον με ένα πρωτότυπο, ρομαντικό μήνυμα που θα του αποδείξεις ότι συνεχίζεις να τρέφεις όμορφα συναισθήματα για εκείνον!


ΛΕΩΝ
Το Λιονταρίσιο πείσμα κι ο εγωισμός θα σε κάνουν αρχικά να πιστέψεις ότι ήρθε το τέλος, ότι δεν υπάρχει καμία ευκαιρία να είστε και πάλι μαζί. Χαλάρωσε όμως, γιατί αν βρεις τα κουμπιά του, θα τον κάνεις πραγματικά «αλοιφή», δηλαδή όχι μόνο θα είστε και πάλι μαζί, αλλά θα πάει ο ίδιος γυρεύοντας για να τα ξαναβρείτε. Σε πρώτη φάση, κάνε το Λιοντάρι να ζηλέψει, να καταλάβει ότι δεν κινεί αυτός τα νήματα αλλά εσύ. Τσίγκλησε τον εγωισμό του, αλλά μην το παρατραβήξεις και πολύ το σκοινί. Αφού λοιπόν καταφέρεις να τον ξεσηκώσεις, άρχισέ του τα κομπλιμέντα, στείλε του ένα γλυκό μήνυμα, κάνε του μία έκπληξη ή ένα δώρο. Ναι, όπως το ακούς, το Λιοντάρι τρελαίνεται όταν το έχεις μία κρύο και μία ζέστη… Αφού λοιπόν γειώσεις τον εγωισμό του και κάνει το «σκοτσέζικο ντους» του στη συνέχεια ανέβασέ τον στα ύψη και θα τον έχεις και πάλι κοντά σου!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Για να τα ξαναβρείς με έναν Παρθένο, θα πρέπει να βρεις άμεσες, πρακτικές και λογικές λύσεις, γιατί πολύ απλά αυτός ο άνθρωπος θέλει πολύ καλά επιχειρήματα για να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία σε μία σχέση που έληξε με άδοξο τρόπο! Να θυμάσαι πως μία προσπάθεια δεν είναι ποτέ αρκετή για να φτιάξει αμέσως η σχέση σας, αλλά θα χρειαστεί από την πλευρά σου με ήρεμο τρόπο, αλλά και με διάθεση για συζήτηση, να προσπαθήσεις περισσότερο. Αφού λοιπόν εκφράσεις με τα λόγια σου τις προθέσεις, αλλά και τα θέλω σου, δώσε του τα περιθώρια να το σκεφτεί. Ο Παρθένος δεν θέλει δάκρυα, ικεσίες αλλά και ηθικούς εκβιασμούς, θέλει πράξεις! Πες του αυτό που ξέρεις πολύ καλά ότι θέλει να ακούσει από εσένα, κάνε ακριβώς αυτό που πάντα ήθελε να κάνεις αλλά εσύ αντιδρούσες και δείξε του το λόγο που πρέπει εσείς οι δύο να είστε και πάλι ένα.


ΖΥΓΟΣ
Μην περιμένεις με σταυρωμένα τα χέρια να κάνει ο Ζυγός την πρώτη κίνηση για να τα ξαναβρείτε. Ο Ζυγός μπορεί να τα έχει βάψει μαύρα για το χωρισμό σας, αλλά μέχρι να πάρει απόφαση να κάνει το βήμα θα τον έχουν πιάσει οι ανασφάλειές του, οι φοβίες του κι όλο θα αναβάλει να σε προσεγγίσει. Γι’ αυτό λοιπόν πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και ανέλαβε δράση. Προσέγγισέ τον με γλυκύτητα, μην του επιρρίπτεις ευθύνες και μην τον κατηγορείς για τα λάθη του, έστω και αν κάποια από αυτά σε πλήγωσαν. Προσπάθησε να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσά σας, διασκέδασέ τον, κάνε τον να χαμογελάσει, να νιώσει άνετα και πάλι μαζί σου και φλέρταρέ τον πάλι από την αρχή… Μην νομίζεις… δεν είναι και τόσο δύσκολο να τον «ξαναρίξεις»!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα πράγματα εδώ είναι πολύ δύσκολα, γιατί αν ένας Σκορπιός νιώσει αδικημένος, τότε ο έρωτας γίνεται μίσος και εκδίκηση, γι’ αυτό φρόντισε να κινηθείς γρήγορα για να αποκαταστήσεις την κατάσταση, πριν προλάβει να βγάλει τα συμπεράσματά του. Μίλα του ειλικρινά, πες του όλη την αλήθεια, έστω και αν είναι σκληρή και σίγουρα να ξέρεις ότι θα εκτιμήσει πολύ το γεγονός που θα του πεις ακριβώς τι σκέφτεσαι, πώς αισθάνεσαι και για ποιο λόγο αντέδρασες με αυτό τον τρόπο. Παίξε το παιχνίδι με τους όρους τους δικούς του και προσπάθησε να τον εξιτάρεις και πάλι από την αρχή ερωτικά. Φούντωσε τον ερωτικό του πόθο και αποπλάνησέ τον! Αν συνεχίζει να έχει εμπιστοσύνη σε σένα, τότε η δεύτερη ευκαιρία είναι δεδομένη.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Ένα πράγμα δεν μπορεί ο Τοξότης… τις εύκολες καταστάσεις. Όσο πιο δύσκολη είναι μία ερωτική περίπτωση, τόσο περισσότερο κολλάει. Μην αρχίζεις λοιπόν τα τηλεφωνήματα, τις κλάψες, το παρακαλετό και τα γλυκόλογα, γιατί τότε είναι σίγουρο ότι θα βγάλει «κόκκινη κάρτα»! Δείξε ότι κάτι έχει αλλάξει στα συναισθήματά σου, ότι δεν είναι όλα όπως πριν και ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο. Ναι, ένας Τοξότης μπορεί πολύ εύκολα να γυρίσει σελίδα, πολύ απλά γιατί θεώρησε ότι κατέκτησε το στόχο του και ότι δεν έχει πλέον κάτι άλλο να μάθει ή να περιμένει. Βγες, φλέρταρε, διασκέδασε, άφησε την υπόνοια ότι κάτι άλλο συμβαίνει και παράλληλα, διατήρησε μαζί του μία άνετη, φιλική επικοινωνία, χωρίς πολλά λόγια και πολλούς συναισθηματισμούς. Θα κολλήσει ακόμα περισσότερο και θα κυνηγήσει ο ίδιος την επανασύνδεση.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Όσο δύσκολα χωρίζει, το ίδιο δύσκολα δίνει και δεύτερη ευκαιρία ο Αιγόκερως, που είναι της άποψης πως οι επιστροφές είναι καταστροφές… Για να μπορέσετε να είστε και πάλι μαζί, θα πρέπει ο λόγος του καβγά και της απομάκρυνσής σας να είχαν ασήμαντη αιτία, αλλιώς τίποτα δεν θα είναι αρκετό για να τον πείσει να αρχίσετε και πάλι από την αρχή. Ο Αιγόκερως λοιπόν, για να κάνει μία επανασύνδεση, πρέπει πρώτα να έχει καταλάβει και αυτός από την πλευρά του τα σφάλματά του, γι’ αυτό λοιπόν προσπάθησε, μέσα από τον ώριμο διάλογο, να φανερώσεις την δική σου πλευρά και να τον πείσεις με τρόπο λογικό ότι και εσύ έχεις τα δίκια σου. Ένας ακόμα τρόπος για να τον φέρεις κοντά σου, είναι οι κοινοί σας γνωστοί. Αυτός ο άνθρωπος δίνει μεγάλη βάση στη γνώμη των κοντινών του προσώπων, γι’ αυτό φρόντισε να έχεις συμμάχους τους φίλους ή την οικογένειά του. Τότε η δεύτερη ευκαιρία μπορεί να θεωρηθεί δεδομένη…


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Όπως ο Δίδυμος, έτσι και ο Υδροχόος συγκαταλέγεται στην κατηγορία των ζωδίων, που στατιστικά πραγματοποιούν τις περισσότερες επιστροφές σε παλιότερες σχέσεις. Ο Υδροχόος δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να αδικήσει μία σχέση που αξίζει και για την οποία τρέφει συναισθήματα, έστω και αν φαινομενικά είναι επιπόλαιος και επαναστάτης. Διατήρησε μαζί του μία φιλική επαφή, μίλησέ του, κράτησέ τον μέσα στη ζωή σου, χωρίς να τον πιέζεις να είστε και πάλι μαζί. Δείξε του πως ότι και να γίνει θα κατέχει στη ζωή σου μία ξεχωριστή θέση και να έχεις την βεβαιότητα ότι θα το εκτιμήσει. Σαφώς ένας Υδροχόος λατρεύει τις εκπλήξεις, τα απρόοπτα και τις απρόβλεπτες εξελίξεις, γι’ αυτό λοιπόν φρόντισε να τον ξαφνιάσεις ευχάριστα με κάθε τρόπο!


ΙΧΘΕΙΣ
Δεν είναι καθόλου δύσκολο να φτιάξεις και πάλι την σχέση σου με έναν Ιχθύ, αρκεί να μην έχει προλάβει ήδη να ερωτευτεί κάποιο άλλο άτομο! Μην ξεχνάς ότι το ψαράκι μπορεί να κλαίει και να χτυπιέται από μία ερωτική απογοήτευση, αλλά την άλλη μέρα να ερωτεύεται σφόδρα κάποιο άλλο άτομο! Το κλειδί της επιτυχίας για μία επανασύνδεση, είναι ο ρομαντισμός! Προσπάθησε να ξυπνήσεις στον Ιχθύ συναισθήματα, που έχει καιρό να βιώσει, άνοιξε την καρδιά του, παρακάλεσέ τον, δείξε του πόσο σημαντικός είναι στη ζωή σου, δείξε του ότι τα όνειρά σου είναι μόνο μαζί του… Αν καταφέρεις να τον συγκινήσεις, τότε η επανασύνδεση θα είναι άμεση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου