7+1 τρόποι για να σας αγαπήσει... για το στόμα σας


1. Κούνα το χεράκι σου


Και η προτροπή είναι, πάνω από όλα, κυριολεκτική..
.

Αν και το στόμα σου είναι αυτό που θα είναι ο star του show, χρησιμοποίησε τα χέρια σου για ενισχύσεις. Συγκέντρωσε τις "προφορικές" σου προσπάθειες στο κεφαλάκι και με τα δυο σου χέρια (αν το μέγεθος το επιτρέπει) δώστε ρυθμό αντίστοιχο με αυτό του κεφαλιού σας. Ενώ τα χέρια θα ανεβοκατεβαίνουν, προσπάθησε με το στόμα σου να κάνεις κυκλικές κινήσεις, ρουφώντας παράλληλα. Θα χάσει το φως του, εγγυημένα.



2. Από άκρη σε άκρη

Κρατώντας την γλώσσα σου επίπεδη, ξεκίνα από το κάτω μέρος των όρχεών του, και ανέβα αργά και μεθοδικά μέχρι την κορυφή του πέους του, όπως ακριβώς θα έγλυφες ένα παγωτό πύραυλο. Με αυτό τον τρόπο, θα χαιδέψεις δεκάδες νευρικές απολήξεις και θα τον κάνεις και τον ίδιο "πύραυλο". Αν υπάρχει και, υπό γωνία, και κάποιος καθρέφτης για να βλέπει αναλυτικότερα, ακόμα καλύτερα.



3. Βασάνισέ τον

Αφού τον γδύσεις, αργά - αγγίζοντας παράλληλα φευγαλέα τα γεννητικά του όργανα, άρχισε με τη γλώσσα σου να ταξιδεύειες και να εξερευνάς τις ερωτογενείς του ζώνες εκεί στα Νότια, όπως στο εσωτερικό των μηρών του, στους προσαγωγούς του (είναι εκεί που ενώνονται τα πόδια με τον κορμό), στην μέση του χαμηλά (και αν σας αρέσει, όσο πιο...χαμηλά πάει), στα πλευρά κλπ. Αλλά ΜΗΝ τον αγγίξετε εκεί που θέλει. όταν έρθει η στιγμή να τον πάρετε στο στόμα σας θα έχει φτάσει σε σημείο να σας εκλιπαρεί.



4. Στην κορφή, ψηλά εκεί

Προσπαθήστε να επικεντρωθείτε ΜΟΝΟ στο κεφάλι. Ρουφήξτε το, γλείψτε το, χαιδέψτε το με την γλώσσα και τις άκρες των χειλιών σας, δαγκώστε το (ΠΟΛΥ ελαφρά). Γενικώς, "λατρέψτε" το, αλλά χωρίς να απομακρυνθείτε για πολλή ώρα από το συγκεκριμένο σημείο. Ειδικά, το κάτω μέρος, ακριβώς κάτω από την ουρήθρα, είναι ίσως η πιο ευαίσθητη ερωτογενής του ζώνη.



5. Το παλιό, καλό 69

Δεν είναι τυχαίο που η συγκεκριμένη στάση έχει αντέξει στην... Λίστα Αγαπημένων Στάσεων, παγκοσμίως, από την Αρχή της Ιστορίας. Και ο λόγος είναι πως και οι δυο νοιώθουν ηδονή την ίδια στιγμή, με όλες τις αισθήσεις μάλιστα. Ξαπλώστε τον ανάσκελα λοιπόν, για να έχετε εσείς τον έλεγχο του πόσο βαθιά θέλετε να τον έχετε στο στόμα σας, αλλά και να του επιτρέπετε να παίζει μαζί σας ακόμα πιο άνετα. Εγγυημένα αποτελέσματα.



6. Χάρισέ του θέαμα

Σε όλους τους άντρες αρέσει να βλέπουν. Δεν είναι τυχαία η βιομηχανία πορνό άλλωστε. Ειδικά όταν είστε ανάμεσα στα πόδια του, χαρίζοντάς του ρίγη απόλαυσης, θέλει - και πρέπει - να βλέπει. Πιάστε λοιπόν τα μαλλιά σας ψηλά, βάλτε τον να καθήσει αναπαυτικά (όχι ξαπλωμένος) με κάποιο μαξιλαρι στην μέση του και ενώ έχετε αναλάβει δράση, που και που να αναζητάτε το βλέμμα του με το βλέμμα σας. Φροντίστε να του "λέει" πόσο απολαμβάνετε αυτό που κάνετε και, λογικά, θα φροντίσει να σας ανταποδώσει τη... χαρά.



7. Κοίτα, χωρίς χέρια!

Εδώ να δω τις...ασκήσεις γιόγκα που έχετε μάθει. Ενώ τον περιποιείστε με στόμα και χέρια, απλώς σταματήστε να τον κρατάτε με τα χέρια σας. Προσπαθήστε να συνεχίσετε μόνο με το στόμα και τη γλώσσα σας. Για προπόνηση, δοκιμάστε το εξής: σε ένα χαμηλό ποτήρι με νερό ρίξτε έναν φελλό κρασιού και προσπαθήστε να τον κρατήσετε κάτω από την επιφάνεια μόνο με τη γλώσσα σας.



*7+1 Good Vibrations!

Οι περισσότεροι άντρες πιστεύουν πως ο δονητής είναι καθαρά γυναικείο αξεσουάρ. Οι str8 έστω. Ξαφνιάστε τον! Πάρτε έναν μικρό δονητή, ρυθμίστε τον στις χαμηλότερες "στροφές" του, και παράλληλα με το στόμα σας, χαιδέψτε τον με αυτόν σε ολόκληρη την περιοχή γύρω από το πέος και τους όρχεις, αλλά και πάνω σε αυτά. Για να τον αποτελειώσετε κρατήστε το για κάποια δευτερόλεπτα στη βάση του πέους του, ή, ακόμη καλύτερα, στον προστάτη του. Θα "παραλύσει" τόσο που δεν θα μπορεί να κουνηθεί για αρκετά λεπτά αφού τελειώσει.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου