Τόμας Γαμιέτε (Thomas Gamiette!): Το νέο ποδοσφαιρικό είδωλο



Ένας από τους προικισμένους ποδοσφαιριστές είναι και ο σπουδαίος... Thomas Gamiette! Ναι, καλά διαβάσατε. Ο ήρωάς μας, ποδοσφαιριστής στο επάγγελμα, ονομάζεται Τόμας Γαμιέτε και από σήμερα, που αποκαλύπτουμε την ύπαρξή του, μπορείτε να τον χρίσετε το υπέρτατο είδωλο του σεξ στο παγκόσμιο φουτμπόλ, γιατί εμείς ήδη το κάναμε.
Ποιος είναι ο Gamiette...
Ο Τόμας Γαμιέτε είναι ένα απλό παιδί των παριζιάνικων γκέτο. Γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου του 1986, στο Épinay-sur-Seine, ένα προάστιο βόρεια του Παρισιού. Αγωνίζεται ως δεξιός μπακ (από φέτος έγινε και δεξιός χαφ) και βλέπει τον κόσμο από το 1.75 μ. (66 κιλά).

Είναι ένας ποδοσφαιριστής που, αν και ξεκίνησε με προοπτικές να φτάσει μέχρι την εθνική Γαλλίας, η αδικία του χτύπησε την πόρτα. Από το 2003 ως το 2006 πάλεψε για μια θέση στη δεύτερη ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά το αρρωστημένο κλίμα και φυσικά οι παντελώς άσχετοι προπονητές του δεν κατάλαβαν το αστέρι που κρύβει μέσα του. Έτσι, τον άφησαν να φύγει.

Η Sannois Saint-Gratien Entente, όμως, δεν άφησε το αστέρι του να σβήσει και τον «άρπαξε» μέσα από τα χέρια των μεγάλων δυνάμεων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Με τη φανέλα της ιστορικής ομάδας της... τρίτης κατηγορίας της Γαλλίας, ο Γαμιέτε κάνει θραύση, καθώς έχει σκοράρει ήδη δύο φορές σε 16 συμμετοχές, ενώ πέρυσι πρόσεχε περισσότερο την άμυνα, καθώς σε 33 συμμετοχές πέτυχε μόνο ένα τέρμα...

Αυτός, λοιπόν, είναι ο μεγάλος ποδοσφαιριστής που μπορεί να λειτουργήσει και σαν ευχή και σαν βρισιά. Αυτός ήταν ο μεγάλος, αξεπέραστος, Τόμας Γαμιέτε.


Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου