Ξέρατε ότι … ? #3

Δείτε κάποιες χρήσιμες και απίστευτες πληροφορίες που οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε μάθει ή ακούσει από κάπου! Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες …
Αυτό είναι το τρίτο μέρος του άρθρου ..
Δείτε

Το δεύτερο εδώ Ξέρατε ότι … ? #2
Το πρώτο εδώ Ξέρατε ότι … ?
Εσείς ξέρατε ότι …
1. Η βέρα φοριέται στο τέταρτο δάχτυλο-παράμεσο γιατί τον παράμεσο διασχίζουν φλέβες που συνδέονται με την καρδιά!
2. Τα άτιμα κουνούπια , έχουν δόντια !
3. Τα νύχια των χεριών μεγαλώνουν 4 φορές περισσότερο από τα νύχια των ποδιών
4. Οι οδηγοί των πρώτων αυτοκινήτων ατμού ονομάστηκαν «σοφέρ» δηλαδή «θερμαστές » γιατί ζέσταιναν το νερό της μηχανής πριν ξεκινήσουν!
5. Τα μάτια του ανθρώπου έχουν σταθερό μέγεθος από την γέννηση του, ενώ τα αυτιά και η μύτη μεγαλώνουν συνεχώς(θα αναρωτιέστε .. για το πέος έχουμε καμιά ελπίδα ???)
6. Οι γυναίκες ανοιγοκλείνουν τα μάτια τους 2 φορές συχνότερα απ` ότι οι άντρες.
7. Ο εθνικός μας ύμνος έχει 158 τετράστιχες στροφές αλλά μόνο οι 24 πρώτες στροφές καθιερώθηκαν ως εθνικός ύμνος .Από αυτές μόνο οι 2 πρώτες είναι εκείνες που ακούγονται και συνοδεύουν την έπαρση και την υποστολή της σημαίας και ψάλλονται σε επίσημες στιγμές και τελετές
8. Ο ήχος που ακούς όταν βάλεις κοχύλι στο αυτί σου δεν είναι ο ήχος του ωκεανού αλλά το αίμα που ρέει μέσα στο κεφάλι σου.
9. Tο T.I.P . σημαίνει «To Improve Performance», για βελτίωση απόδοσης, και δινόταν πάντα πριν από τις υπηρεσίες του υπαλλήλου.
10. Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται σε 7 λεπτά.
11. Ο Βruce Lee ήταν τόσο γρήγορος που χρειάστηκε να παίξουν το βίντεο σε αργή κίνηση ώστε να δει κανείς τις κινήσεις του.
12. Το ανθρώπινο όργανο που μπορεί να αυξήσει το μήκος του κατά 20 φορές είναι … η κόρη του ματιού
13. Ένα μήλο είναι πιο αποτελεσματικό από έναν καφέ για να κρατηθείς ξύπνιος
14. Πάνω από 50% του παγκόσμιου πληθυσμού δεν έχει λάβει ή πραγματοποιήσει τηλεφωνική κλήση.
15. Το πιο δυνατό ζώο είναι ένα …σκαθάρι (Scarabaeidae) που συναντάται κυρίως σε τροπικές ζώνες. Μετρήθηκε ότι μπορεί να σηκώσει 850 φορές το βάρος του. Σαν να σήκωνε ένας μέσος άνθρωπος 64 τόνους.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου