Πόσα ντεσιμπέλ μπορεί να φτάσει ένας... οργασμός ?



Το θέμα είναι σοβαρό γιατί υπάρχει κίνδυνος κώφωσης του συντρόφου !!!





Οι κάτοικοι μιας ήσυχης γειτονιάς στο Newcastle της Αγγλίας, έχουν χάσει τον ύπνο τους εδώ και 3 χρόνια, εξαιτίας του "θορυβώδους" σεξ που κάνουν δύο γείτονές τους. Το... μαρτύριο ξεκίνησε το 2007, όταν μετακόμισαν στην περιοχή η Καρολάιν και ο Στιβ Καρτράιτ.

Τον πρώτο καιρό, οι γείτονες περιορίστηκαν σε διακριτικές παρατηρήσεις, όμως η κατάσταση γινόταν όλο και χειρότερη! Έτσι αποφάσισαν να λύσουν το πρόβλημά τους στα δικαστήρια! Οι αποκαλύψεις των μαρτύρων ήταν άκρως γαργαλιστικές:



"Νομίζαμε ότι κάποιος δολοφονείται!"

"Aπό τις σπαραχτικές φωνές που ακούγονται σε όλη την γειτονιά, νομίζει κανείς ότι αυτοί οι δύο άνθρωποι υποφέρουν πάρα πολύ. Τον πρώτο καιρό νομίζαμε πως κάποιος δολοφονείται! Δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψω, γιατί δεν έχω ακούσει στη ζωή μου κάτι παρόμοιο. Σχεδόν καθημερινά αργούμε να πάμε στις δουλειές μας με κίνδυνο να απολυθούμε, γιατί όλη νύχτα δεν μπορούμε να κοιμηθούμε από την φασαρία!", κατέθεσε η Ράχελ Ο' Κόνορ που ζει στο διπλανό σπίτι από το "θορυβώδες ζευγάρι".

Πρωτόδικα το δικαστήριο απαγόρευσε στους Κάρτράιτ να φωνάζουν δυνατά ενοχλώντας τους άλλους όταν κάνουν σεξ, απόφαση που δεν έγινε σεβαστή από το ζευγάρι. Οι κραυγές τους έγιναν ακόμη πιο δυνατές, οπότε ο Τζέρεμι Φρίντμαν, κάτοικος της περιοχής αποφάσισε να τους ηχογραφήσει και να προσκομίσει στο δικαστήριο τα πειστήρια του... εγκλήματος!




Το ηχητικό ντοκουμέντο που οδήγησε στην φυλακή!

"Δεν ήταν ενοχλητική μόνο η φύση του θορύβου αλλά και η διάρκειά του! Αν ήταν κάτι που διαρκούσε λίγο, θα κάναμε ίσως υπομονή. Αυτό όμως κάθε φορά συνεχιζόταν επί ώρες και επαναλαμβανόταν σχεδόν κάθε βράδυ", υποστήριξε στους δικαστές παρουσιάζοντας το ηχητικό ντοκουμέντο!

Αμέσως μετά την ακρόασή του η δικαστής Μπεατρίς Μπόλτον επέβαλε ποινή φυλάκισης 8 εβδομάδων όχι στο ζευγάρι αλλά μόνο στην 48χρονη γυναίκα αφού οι δικές της φωνές ήταν εκείνες που δημιουργούσαν το πρόβλημα. Η ποινή είναι με αναστολή αλλά αν η Κάρολάιν δεν συμμορφωθεί θα εκτίσει κανονικά την φυλάκισή της." Άκουσα ένα πολύ μικρό απόσπασμα από το θόρυβο που κάνετε και καταλαβαίνω πολύ καλά γιατί ενοχλούνται οι γείτονές σας", είπε η δικαστής που εξέδωσε την απόφαση.



Οργασμός 47 ντεσιμπέλ!

Η ανάλυση της ηχογράφησης έδειξε πως οι κραυγές του ζευγαριού κατά τη διάρκεια του σεξ, έφταναν τα 47 ντεσιμπέλ. Για να καταλάβετε το μέγεθος σας λέμε ότι ένα ήσυχο σπίτι τη νύχτα έχει 20 ντεσιμπέλ, όταν μιλάνε μεταξύ τους έξι άνθρωποι σε μια ήρεμη κουβέντα αναπτύσσονται 60 ντεσιμπέλ. Οι οδηγοί των κάμπριο αυτοκινήτων δέχονται 90 ντεσιμπέλ στα αυτιά τους όταν οδηγούν σ'έναν ήσυχο δρόμο, ένα τρυπάνι αγγίζει τα 110 ντεσιμπέλ κι ένα αεροπλάνο που απογειώνεται τα 130 ντεσιμπέλ!

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας επισημαίνει ότι τα 30 ντεσιμπέλ είναι αρκετά για να προκαλέσουν προβλήματα στον ύπνο ενώ από τα 85 ντεσιμπέλ και πάνω οι γιατροί συμφωνούν ότι υπάρχει κίνδυνος για μόνιμη απώλεια ακοής!!

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε ( και κυρίως να ακούσεται) έναν από τους καλύτερους κινηματογραφικούς οργασμούς, αυτόν της Μεγκ Ράιαν στην ταινία "When Harry met Sally". Φανταστείτε πού μπορεί να φτάσει ο αληθινός...

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου