Χώρισες ; Ο καλύτερος τρόπος να τον ... ξεχάσεις !


Τέλος στην ερωτική απογοήτευση υπόσχεται ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης σε όλες τις γυναίκες που τρώνε χυλόπιτα! Το «Pink Kisses» δημιουργήθηκε πριν από περίπου ένα χρόνο, όταν τρεις παθούσες αποφάσισαν να σταματήσουν να κλαίνε με μαύρο δάκρυ για τους χαμένους έρωτές τους και να προσφέρουν στις ίδιες και τις υπόλοιπες γυναίκες τη ζωή που τους αξίζει.


Ετσι, η Ελι, η Εϊμι και η Ανι αποφάσισαν ότι καμία γυναίκα δεν πρέπει να βασανίζεται επειδή χώρισε. Δημιούργησαν, λοιπόν, μια ηλεκτρονική υπηρεσία όπου τα μέλη θα μπορούν να βρουν υποστήριξη, φίλες και νέα κίνητρα για να προχωρήσουν στη ζωή τους. Το σάιτ, μάλιστα, υπόσχεται επιτυχία σε έναν ή δύο μήνες το πολύ, πράγμα που σημαίνει ότι όσες γυναίκες γράφονται στην εν λόγω υπηρεσία θα...καταφέρουν γρήγορα να ξεχάσουν αυτόν που τους ράγισε την καρδιά.


Ωστόσο, επειδή ο σκοπός είναι πάνω απ' όλα ιερός και όλες πρέπει να έχουν την ευκαιρία να βοηθηθούν, οι ιδιοκτήτριες του «Pink Kisses» αποφάσισαν να προσφέρουν υπηρεσίες ανάλογες με την οικονομική δυνατότητα της πελάτισσας. Γι' αυτό, η συνδρομή στο σάιτ κυμαίνεται από 14 έως 272 δολάρια, ενώ κάποια από τα κέρδη πηγαίνουν σε ίδρυμα κατά του καρκίνου του μαστού.

Η πελάτισσα μπορεί να λαμβάνει στο σπίτι της λουλούδια και μηνύματα που θα της αναπτερώνουν το ηθικό, ενώ οι βοηθοί των τριών γυναικών θα στέλνουν στις δυστυχισμένες γυναίκες ακόμα και σοκολατάκια της εταιρείας Better Than Sex, που σύμφωνα με κάποιες συνδρομήτριες είναι όντως καλύτερα και από το σεξ!

Αυτές που πληρώνουν για το πλήρες πακέτο, τη λεγόμενη υπηρεσία «The Diva», μπορούν να συναντήσουν από κοντά life coach, δηλαδή ειδικό που θα τις συμβουλεύσει πώς να γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους .

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου