69 Συμβουλές Sex.. Για Hot Βραδιές!


Λένε ότι «το καλο Sex είναι επιστήμη» για αυτό εμείς θα σας προτείνουμε 69 συμβουλές για Hot βραδιές !
Απολαύστε το….

1. Προετοιμάσου για μια βραδιά έντονου πάθους με τον σύντροφο σου. Μην αφήσεις τα πάντα στην τύχη, μπορεί να βοηθάει τους τολμηρούς αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση όχι. Σχεδίασε τις λεπτομέρειες της hot συνάντησης και μην ξεχνάς: το sex είναι η καλύτερη απασχόληση!
2. Ντύσου αισθησιακά, όχι πρόχειρα. Βάλε κάτι που θα τονίζει τις καμπύλες σου, τον ερωτισμό σου, τα θέλγητρα σου.
3. Έχε εύκαιρη λίγη λιωμένη σοκολάτα η κάτι φαγώσιμο που να κολλάει στο στόμα για να παίξετε. Παίξτε και λίγο <<9   1/2 βδομάδες>>.
4. Πες του ότι τον θες τρελα εδώ και τώρα. Μην περιμένεις , ώσπου να ξυπνήσει. Μπες στο ψητό!
5. Κάντε sex σε κάποιο άγνωστο μέρος. Η αλλαγή «περιβάλλοντος» και μόνο θα σας εξιτάρει και τους δυο.
6. Αντί να απλώσεις μόνη σου την «ενυδατική» κρέμα, ζήτησε του με νάζι να σου » τη βάλει « σε όλο σου το σώμα. Ξέρεις εσύ! :P
7. Φύσηξε απαλά στις ρώγες του και ακούμπησε την άκρη της γλώσσας σου επάνω τους. Θα τον ηλεκτρίσει. (Pswnio.gr : Σιγά μην πάρει και φωτιά!)

8. Την ώρα που είναι μέσα σου, αγκάλιασε τον σφιχτά, για να τον κάνεις να νιώσει ότι είναι ο απόλυτος άρχοντας του παιχνιδιού.
9. Όποτε του κάνεις στοματικό sex , τελείωνε γλείφοντας γύρω από το όργανο του. Σε κλάσματα δευτερολέπτου θα ερεθιστεί ξανά.
10. Ζήτησε του να σε φιλήσει «εκεί κάτω» , όπως ακριβώς φιλάει και τα χείλη σου, δηλ. πιο πολύ με το στόμα παρά με την γλώσσα του!
11. Την ώρα που σου κάνει στοματικό sex πάρε το χέρι του και δείξε του ότι θες να σε χαϊδεύει ταυτόχρονα.
12. Σάλιωσε το δάχτυλο του και ζήτησε του να χαϊδέψει με αυτό το κάτω μέρος του στήθου σου.
13. Στείλε του ξαφνικά ένα e-mail με άσεμνες φωτογραφίες σου. Πες του μόνο να έχει το νου του, μην το ανοίξει κανένας άλλος και γίνεις ρεζίλι!
14. Βάλε απαλή μουσική να παίζει, χαμήλωσε τα φώτα, βάλε ένα αισθησιακό άρωμα. Προσοχή! Μην το παρακάνεις!
15. Βοήθησε τον να ξεπεράσει τα στερεότυπα του τύπου: η γυναίκα κάνει stripte@se και ο άντρας κοιτάει. Πρότεινε του να γδυθεί αυτός υπό τους ήχους της μουσικής και χαμηλό φωτισμό.

16. Πες του ότι θα του κάνεις και εσύ το ίδιο με τη συνοδεία oriental μουσικής φορώντας πέπλα. Αν δεν έχεις πέπλα, μην ξοδεύεσαι… πάρε τα σεντόνια της μαμάς! :P
17. Για να προετοιμάσεις τον παίκτη για τον επόμενο γύρω προσκάλεσε τον σε ένα ρομαντικό δείπνο με αφροδισιακά φαγητά.
18. Κάνε του ένα αισθησιακό μάζας με αιθέρια έλαια γιασεμιού ή ylang-ylang. Ζήτησε του να κάνει και αυτός το ίδιο.
19. Δώσε του χρόνο να χαϊδέψει το σώμα σου μετά το μάζας, αφήνοντας τις ερωτογενείς ζώνες για το τέλος!
20. Όταν μπει για ντούς, γλίστρησε και εσύ απροειδοποίητα μέσα, μαζί του. Μετά .. άσε την σαπουνάδα να κάνει όλη τη δουλειά!
21. Έχε μαζί σου μερικά φτερά για να τον χαϊδέψεις μ’αυτά. Ίσως και μερικά προκλητικά sex τoys, p.x., το love ring. ;)
22. Αν έχεις μακριά μαλλιά, άστα να πέφτουν πάνω του την ώρα που κάνετε έρωτα. Στους μηρούς του, στο πρόσωπο του.
23. Σε ένα SMS γράψε του όλα όσα θα του έκανες, αν ήσασταν εκείνη την στιγμή μαζί. Στείλε ότι πιο βρώμικο σου έρθει στο μυαλό. Μην αυτο-λογοκρίνεσαι!
24. Όταν φτάσεις στο μποξεράκι του, κατέβασε το χρησιμοποιώντας τα δόντια σου.
25. Μην ξεχνάς τις απαραίτητες προφύλαξης. Έχε πάντα μαζί σου προφυλακτικά.. και καλή διασκέδαση! ;)
26. Άφησε τα χείλη σου να γλιστρήσουν και να «ξεκουραστούν» για λίγο στο κόκαλο της λεκάνης του προτού βάλεις πρώρη για πιο νότια!
27. Μόλις νιώσεις ότι είναι έτοιμος να τελειώσει, διέταξε τον να το κάνει. Θα καεί περισσότερο! ;)
28. Πέρασε τα στήθη σου απαλά πάνω από την πλάτη του. Όσο θα νιώθει να σκληραίνουν, τόσο δε θα μπορεί να κρατηθεί.
29. Χρησιμοποίησε τη γλώσσα σου και μερικές απαλές «δαγωματίτσες» στις ρώγες του. Πως κάνεις όταν «τρώς» παγωτό? Έτσι!
30. Μην ξεχνάς να αγγίξεις και τον εαυτό σου μπροστά του, σχεδόν όσο αγγίζεις εκείνον.


31. Πείραξε τον λέγοντας τους φράσεις με υπονοούμενα κατα την διάρκεια μιας εξόδου σας , προθέρμανε τον και ετοιμάσου για το «ψητό» (Pswnio.gr: σουβλάκι ? )


32. Προσπάθησε να μείνετε πολύ ώρα στα προκαταρκτικά για να ερεθιστείς και εσύ. Μην ξεχνάς ότι εμείς οι γυναίκες χρειαζόμαστε 4 φορές περισσότερο χρόνο από τους άντρες για να μπούμε σε ερωτική διάθεση.

33. Σφίξε και έπειτα χαλάρωσε τα κολ0μέρι@ του όσο εκείνος είναι μέσα σου, σαν να θες να τον κάνεις αιχμάλωτο σου..

34. Γρατζούνισε με τα νύχια σου , απαλά την πλάτη του. Η ανατριχίλα που θα νιώσει, θα τον ανάψει ακόμα πιο πολύ.

35. Βάλε λιπαντικό στα χέρια σου και τρίψε το στις παλάμες σου, πρόσεξε μόνο μην μπερδέψεις το λιπαντικό με την μαγιονέζα!:P

36. Ένα βράδυ που θα περάσετε μαζί, πες του με λεπτομέρειες το πιο hot πράγμα που σου έχει κάνει ποτέ και το πόσο σε ξετρέλανε!

37. Ζήτησε του να σε φιλάει συνέχεια. Οι γυναίκες ξέρουν ότι άμα ένας άντρας φιλάει ωραία, τότε σίγουρα είναι καλώς και στο κρεβάτι. Είναι κάτι σαν δεδομένο, νόμος του sex.

38. Άφησε τον να τελειώσει πάνω σε ένα οποιοδήποτε σημείο του σώματος σου. Μη ντραπείς! Τον εξιτάρει αφάνταστα.

39. Κάνε του στοματικό sex την ώρα που στέκεται όρθιος. Στρίμωξε τον σε μια γωνία. Θα ξετρελαθεί όταν θα σε παρακολουθεί.

40. Την ώρα που του κάνεις στοματικό sex, με τα δάχτυλα σου, κάνε του masaz στους γλουτούς ή ζούληξε του τα κολοοομέρια.

41. Αναπνοές και βογκητά με ρυθμό, και από τις 2 πλευρές θα σας φέρουν στην κορύφωση, ταυτόχρονα. Αν οι αναστεναγμοί και οι φωνές δεν είναι το forte σου, προτίμησε τις βαθιές ανάσες. Λειτουργούν το ίδιο διεργετικά, στο sex.

42. Μην ξεχάσεις να του πεις σε ανύποπτο χρόνο πόσο καταπληκτικός είναι στο κρεβάτι.! (Pswnio.gr: Ακόμα και αν δεν είναι .. ίσως πάρει λίγο τα πάνω του!)

43. Σιγουρέψου ότι τον ακούς προσεκτικά, τι ζητάει πως αντιδράει και ανταποκρίσου ανάλογα.

44. Χρησιμοποίησε την τεχνική του «σταμάτα-ξεκίνα» για φανταστικούς οργασμούς.

45. Ζήσε τη στιγμή. Μην έχεις αναστολές και δεν το απολαύσεις πλήρως, ακόμα και αν πρόκειται για one-night-stand.

46. Να είσαι ανοιχτή και να μιλάς για τις φαντασιώσεις και τις επιθυμίες σου. Δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν , αν δεν τις αποκαλύψεις.

47. Κάνε του δώρο πονηρά εσώρουχα. Ζήτησε του να τα φοράει στην επόμενη συνάντηση σας αφήνοντας το υπονοούμενο, ότι θα καλοπεράσει αν κάνει αυτό που λες. ;)

48. Ίσως να βρίσκεις τις προτιμήσεις του λίγο σκληρές για σένα. Με την βοήθεια όμως ενός κατάλληλου λιπαντικού μπορείς να χαλαρώσεις και να δοκιμάσει νέες εμπειρίες.. με πιάνεις έτσι ?

49. Την ακούει μαζί σου ? Ψιθύρισε του πρώτα στο αριστερό και μετά στο δεξί αυτή, διάφορα προστυχόλογα και ανακάλυψε τι τον αναστατώνει. Με αυτήν την τεχνική θα δεις ποιο είναι το ευαίσθητο σημείο του.

50. Δοκιμάστε την στάση «τσουλήθρα»: Στήσου στα 4 στην άκρη του κρεβατιού με το στήθος σου να ακουμπάει στο στρέμμα και άσε τον να μπει. Η στάση αυτή ερεθίζει ακόμα περισσότερο τον κόλπο σου, ενώ εκείνος θα απολαμβάνει μια εκπληκτική θέα από κει πίσω. :P

51. Μετά το sex κάνε τον να νιώσει σαν βασιλιάς στα ανάκτορα, προσφέροντας του ένα πούρο και ένα ποτήρι με το αγαπημένο του ποτό.

52. Μετά από ένα άγριo sex χωρίς taboo, προσπάθησε να δημιουργήσεις μια αισθησιακή ατμόσφαιρα ανάμεσα σας.

53. Όσο τον παίζεις με το στόμα σου, προσπάθησε να πεις γράμμα προς γράμμα μια φράση κατά προτίμηση ερεθιστική.

54. Ντύσε ένα τοίχο της κρεβατοκάμαρας από το ταβάνι ως το πάτωμα με καθρέφτη για να έχετε οπτική επαφή του «τι κάνετε», από όλες τις γωνιές.

55. Πάρε μια κάμερα και ζήτησε του να σε τραβήξει σε πολλές στάσεις. Να είσαι σίγουρη όμως ότι αυτές οι λήψεις θα είναι πολύ εμπιστευτικές και μεταξύ σας.

56. Βάλε σενάριο.. στο κρεβάτι σας. Μην ντραπείς να ντυθείς καμαριέρα,μαθήτρια ή όποια άλλη φαντασίωση έχει στο μυαλό του ο καλός σου. Πες και τις δικές σου φαντασιώσεις και να είστε βέβαιοι ότι δεν θα χάσετε.

57. Ποτε μην γίνεσαι τεμπέλα στο κρεβάτι και πάντα να είσαι περιποιημένη.. για εκείνον. Μαλλιά, νύχια και αποτρίχωση στην εντέλεια.

58. Κλείσε τηλέφωνα, κινητά και σταθερά, καθώς και την τηλεόραση. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας διακόψει.

59. Γίνε πιο προοδευτική.. Τόλμησε να του ζήτησης να δείτε μαζί μια ταινία ακατάλληλη για ανήλικους και μετά κάντε μια «αναπαράσταση» του σεναρίου.

60. Παίξε με το μυαλό του! Να θυμάσαι πως η πιο σημαντική ερωτογενής ζώνη είναι ο εγκέφαλος του , όσο και αν θέλει να το παίζει γ%&^ και δέρνω! :P

61. Αν καταλάβεις ότι κάτι δεν του αρέσει, το σταματάς αμέσως χωρίς να νιώθεις άβολα.

62. Άσε στην άκρη όλα τα taboo και τις προκαταλήψεις. Χαλάρωσε και απόλαυσε την εμπειρία βάζοντας σε πρώτη μοίρα την απόλαυση του συντρόφου σου.

63. Must : Δείχνε ότι είσαι μια κυρία σε όλες τις στάσεις διότι και η ….. θέλει τον τρόπο της.

64. Ρίξε μια ματια σε αυτά που διαβάζει προτού κοιμηθεί. Πάρε ιδέες και ρώτα τον ποια είναι η γνώμη του για το θέμα. Είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να ανοίξετε συζήτηση για τις φαντασιώσεις σας.

65. Όταν παίζεις τένις και σε παρακουλουθεί μην ασχολείσαι μόνο με την ρακέτα. Παίξε και λίγο με τα μπαλάκια για να τον ξεσηκώσεις.Βέβαια θα ξεσηκώσεις και τα πλήθη.. αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

66. Εξήγησε του ότι θες να σε φιλάει με πάθος και όχι να μεταχειρίζεται την γλώσσα του σαν κομπρεσέρ. Οι άντρες νομίζουν ότι όταν φιλούν μια γυναίκα όσο πιο βαθιά και γρήγορα τόσο το καλύτερο(?).

67. Take your time. Μια βαθιά εξερεύνηση «εκεί κάτω» θα εκτιμηθεί ανάλογα.

68. Για την μεγαλύτερη απόλαυση σου, κατεύθυνε τον παρτενέρ σου για το τι θες .. σε σχέση με το ρυθμό, την πίεση και την τεχνική.

69. Πες του απλά πράγματα, όπως ότι σου αρέσει ο τρόπος που σε φιλάει, τα μαλλιά του μυρίζουν όμορφα, σου αρέσει η γεύση του. Πες του πόσο σου αρέσει να είναι μέσα σου. Θα του τονώσει την αυτοπεποίθηση!
P.S: Προσοχή!! Δεν χρειάζεται να τα κάνετε όλα αυτά .. σε μια μέρα!!! :P

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου