Γιατί απεχθάνονται τα στριπτιτζάδικα οι γυναίκες?

Σάββατο βράδυ… κι εσύ σκέφτεσαι τι ωραία που θα ήταν να μαζευόσασταν με τους κολλητούς και να ξεδίνατε απόψε σε ένα στριπτιζάδικο παρέα με αισθησιακές κοπέλες!


Συνήθεια αγαπημένη για σένα ή περιστασιακό ξεφάντωμα, δίχως απειλητικά υπονοούμενα για τη σχέση σου- καθαρή διασκέδαση αντροπαρέας, σωστά; Λάθος! Θα απαντούσε, το πιθανότερο, η κοπέλα σου. Και είναι γεγονός. Πολλές γυναίκες έχουν τελείως διαφορετική-εννοείται αρνητική- άποψη για αυτή τη μορφή διασκέδασης. Γιατί όμως εκνευρίζεται τόσο πολύ όταν σκας μύτη το βράδυ στο σπίτι μυρίζοντας αλκοόλ και φθηνή κολόνια ; Δεν έκανες σεξ με μια άλλη γκόμενα στην τελική…

Δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό με τα strip clubs εφόσον πηγαίνεις εκεί για τους σωστούς λόγους- δηλαδή για να περάσεις καλά με τους κολλητούς. Εάν βέβαια προσανατολίζεσαι σε σεξουαλική εκτόνωση με μία στριπτιζέζ, τότε μάλλον έχεις χάσει τη μπάλα (και σίγουρα θα χάσεις και πολλά λεφτά!) και βγάζεις και κακό όνομα στην πιάτσα για τους υπόλοιπους .

Εάν όμως είσαι όντως ένας αξιοπρεπής κύριος που περιστασιακά επιθυμεί να διασκεδάζει με τους κολλητούς του, ενώ παράλληλα απολαμβάνει κάποιον εξωτικό χορό και αυτό η φίλη σου δεν μπορεί να το χωνέψει, τότε… μπορεί να αποτελεί ότι κι εμείς χαρακτηρίζουμε ως: «κακό σπυρί στον κ*$* !» Εμείς θα σε βοηθήσουμε να καταλάβεις εάν οι διαμαρτυρίες της είναι δικαιολογημένες ή εάν θα είσαι καλύτερα χωρίς αυτήν…

Εδώ, λοιπόν, παρουσιάζουμε μερικούς λόγους για τους οποίους οι γυναίκες απεχθάνονται τα στριπτιζάδικα και τη γυμνή αλήθεια για τις διεκδικήσεις και τις τυχόν υστερίες της!

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗΣΕΙΣ

Παρά την επίμονη απάντησή σου προς εκείνη ότι δεν θα αγγίξεις καν κάποια κοπέλα, εκείνη μπορεί να ανησυχεί ότι θα λοξοδρομήσεις. Στην τελική, θα βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον γεμάτο ερωτισμό και με τη βοήθεια του αλκοόλ δεν φαίνεται και τόσο δύσκολο να την (α)πατήσεις. Το γνωρίζει καλά ότι θα σκέφτεσαι με άλλο κεφάλι εκεί μέσα και φοβάται ότι τα ημίγυμνα δολώματα θα κατανικήσουν την επιθυμία σου να της μείνεις πιστός.

Η ΓΥΜΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ: Ο μέσος αξιοπρεπής άντρας δεν πάει σε ένα τέτοιο μαγαζί με πονηρές προθέσεις, ωστόσο καταλαβαίνουμε πώς σχηματίζει αυτήν την εντύπωση. Εξήγησέ της ότι η λειτουργία αυτών των club για τους άντρες είναι καθαρά η χαλάρωση με φίλους κι όχι ένα μέρος όπου πάει κανείς με σκοπό να εμπλουτίσει τη σεξουαλική του ατζέντα. Εάν επιμένει, είπαμε ποιος χαρακτηρισμός της ταιριάζει…

ΥΠΟΨΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ

Γενικά οι στριπτιζέζ έχουν τα σώματα που οι άντρες θεωρούν ιδανικά- αλλιώς θα ήταν άνεργες ή θα δούλευαν ως καθαρίστριες. Μπορεί λοιπόν και η φίλη σου να νιώθει ανασφάλεια μπροστά σε αυτά τα πλάσματα φαντασίωσης- τεράστιος λόγος για τον οποίον μισούν τα strip clubs οι γυναίκες.

Η ΓΥΜΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ: Αυτό δεν έχει καμία σχέση με το καθεαυτό στριπτιζάδικο αλλά απόλυτη σχέση με την χαμηλή της αυτοπεποίθηση. ΟΚ, ο καθένας μας έχει τις ανασφάλειές του, αλλά αν αυτό είναι μόνιμο θέμα για εκείνη, είναι «κακό σπυρί» ή χρήζει ψυχολογικής υποστήριξης από επιστήμονα…

ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Πολλές γυναίκες μισούν τα στριπτιζάδικα επειδή τα θεωρούν υποτιμητικούς χώρους για τη γυναικεία υπόσταση και ότι προωθούν σεξιστικές αντιλήψεις. Η ιδέα μίας ομάδας μεθυσμένων ξαναμμένων αντρών να λιγώνονται μπροστά στη θέα ενός κοριτσιού που τα βγάζει όλα για τα χρήματα δεν είναι ακριβώς ο ορισμός της σεξουαλικής επανάστασης για τις φεμινίστριες, αλλά άντε να της αλλάξεις άποψη!

Η ΓΥΜΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ: ε εδώ έχει ένα δίκιο! Αυτή η αντίδραση έχει να κάνει καθαρά με την ηθική της θέση και κατά πόσο αμφισβητεί την αντίστοιχη δική σου δεδομένου ότι σχετίζεται μαζί σου- ποια γυναίκα θέλει για σύντροφο κάποιον που υποτιμά τις γυναίκες και της θεωρεί ένα κομμάτι κρέας;

ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΧΥΔΑΙΟ

Το κορίτσι σου σκέφτεται ότι είναι υποτιμητικό και για σένα, για τη φήμη σου αν συχνάζεις σε τέτοια μαγαζιά. Θεωρεί τους χώρους αυτούς για ξελιγωμένους, σεξουαλικά πεινασμένους και σε κάθε περίπτωση ανώριμους και αποτυχημένους άντρες. Στο μυαλό της εσύ δεν είσαι κάτι τέτοιο, άρα δεν ταιριάζεις σε έναν τέτοιο χώρο. Επίσης μπορεί να θεωρεί ότι σου χαλάει και το επαγγελματικό σου image!

Η ΓΥΜΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ: Αυτό δίνει τροφή για σκέψη. Υπάρχουν άνθρωποι στη ζωή σου που το θεωρούν εξίσου υποτιμητικό όπως και η κοπέλα σου; Τότε σκέψου το καλά, όντως θέτει σε κίνδυνο την δημόσια εικόνα σου.

ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ

Μερικές γυναίκες πιστεύουν ότι το να έχεις σύντροφο σου παρέχει σεξουαλική πληρότητα. Δεν καταλαβαίνει γιατί επιθυμείς να πας σε ένα μέρος για να δεις άλλες γυναίκες γυμνές, όταν μπορείς να απολαύσεις το ίδιο θέαμα και κάτι παραπάνω με το κορίτσι σου στο σπίτι.

Η ΓΥΜΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ: Προφανώς δεν καταλαβαίνει πώς λειτουργεί το σεξουαλικό ένστικτο στους άντρες. Εάν κοιτάς αλλά δεν ακουμπάς την κοπέλα σου, τότε είναι που θα της έρθει ο ουρανός σφοντύλι. Σε κάθε περίπτωση το ξέρεις… «κακό σπυρί…»

ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΣΠΑΤΑΛΑΣ ΛΕΦΤΑ

Μπορεί να νομίζει ότι ξοδεύεις πάρα πολλά σε ένα strip club. Μα για τα χρήματα δουλεύουν και οι στριπτιζέζ και ο στόχος είναι να σου πάρουν όσο περισσότερα γίνεται…πρόσθεσε και τα πανάκριβα ποτά, χορούς και ορίστε το αποτέλεσμα: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ( εν μέσω κιόλας οικονομικής κρίσης; ) Πώς να μην ταραχθεί η κοπέλα!

Η ΓΥΜΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ: Εάν είναι περίοδος οικονομικής στενότητας για σένα ή κοινών αποταμιεύσεων με σκοπό μια μεγάλη επένδυση που θέλετε να κάνετε, τότε ορθώς προβληματίζεται για τέτοιου είδους έξοδα. Καλή η διασκέδαση αλλά μην ξεχνάς τις προτεραιότητες αυτής της ζωής.

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ STRIPTEASE

Μερικοί λόγοι φαίνονται γελοίοι, ενώ άλλοι έχουν κάποιο έρεισμα. Σε όποια κατηγορία κι αν εντάσσονται αυτοί που σου παρουσιάζει η κοπέλα σου, ένα είναι το μόνο σίγουρο. Από σένα εξαρτάται. Εσύ οφείλεις να της αποδείξεις ότι κρατάς το μέτρο, ότι δεν είναι απερισκεψίες όλα αυτά αλλά ένας τρόπος διασκέδασης, ότι δεν την υποτιμάς ούτε την απατάς με αυτόν τον τρόπο. Μην αμελήσεις να της τονώνεις την αυτοπεποίθηση- να της θυμίζεις πόσο πολύ τη γουστάρεις, πόσο σε ανεβάζει, πόσο σημαντική είναι για σένα.

Αν παρόλα αυτά αυτή συνεχίζει, τότε συγχαρητήρια, μόλις διαπίστωσες ότι αντί για κοπέλα έχεις ένα ωραίο τεράστιο σπυράκι σε ανατομικό σημείο του σώματός σου και μάλλον πρέπει να το ξεφορτωθείς και να βρεις ένα φυσιολογικό άτομο.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου