Oι μεγαλύτεροι απλήρωτοι λογαριασμοί σε strip clubs



Ο πρώτος διδάξας δεν είναι άλλος από τον George Clooney ο οποίος φαίνεται ότι αφού πέρασε μια χαρά στο Penthouse Executive Club στο Manhattan φτάνοντας τον λαγαριασμό του κοντά στα 47.000$ , την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια και πληρώνοντας μόνο κάτι ψιλά. Το Club βέβαια άλλο που δεν ήθελε και του έκανε μήνυση ζητώντας του να βάλει το χέρι στη τσέπη και τρίβοντας τα δικά του από την διαφήμιση που του έγινε.

Πέρα όμως από τον αγαπητό μας George, έχουμε και άλλες, πολύ λιγότερο γνωστές, αλλά εξίσου εντυπωσιακές περιπτώσεις τύπων που έχασαν τον έλεγχο.

5. $28,021


Το 2004, ο Mitchell Blaser έκανε αγωγή στο Scores του Manhattan λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι τον υπερχρέωσαν. Δυστυχώς για εκείνον, είχε υπογράψει όλους τους λογαριασμούς.

4. $29, 512

Ο James Hackett αμφισβήτησε τη χρέωση των περίπου 30.000 δολαρίων που έγινε στη πιστωτική του κάρτα στο Club Paradise του Las Vegas, ενώ βρισκόταν στην πόλη για κάποιο συνέδριο. Υποστήριξε ότι του έκλεψαν το πορτοφόλι ενώ έπινε ποτά στο bar του ξενοδοχείου του και μετά του το επέστρεψε χωρίς να αντιληφθεί το παραμικρό, αφού είχε πιει τόσο πολύ που λιποθύμησε στο lobby και δεν θυμάται τίποτα…Ναι, τώρα μας έπεισες…κανείς επίσης δεν πάει λιώμα σε στρηπτιζάδικα και μετά δεν θυμάται τίποτα…

3. $53,000

Ο Tommy Slater αποφάσισε να γιορτάσει την αποφοίτησή του από το κολέγιο στο Club 10 στην Okaloosa της Florida. Είπε στους υπαλλήλους ότι είχε 600 δολάρια να ξοδέψει αλλά ο λογαριασμός του ήρθε τελικά στις 53.000! Τελικά το Club συμβιβάστηκε χαρίζοντας τα 39.000 από αυτά, καθώς είχαν χρεωθεί εκτός ωραρίου λειτουργίας-βλέπετε στις ΗΠΑ υπάρχουν και κάποιοι νόμοι που λειτουργούν-και ο tommy την έβγαλε μόνο με 14.000. Not bad!

2. $130,000

Μέσα σε 7 ώρες, ο Tauhidul Chaudhury, σύζυγος διπλωμάτη από το Bangladeshi, κατάφερε να χρεώσει 4 πιστωτικές κάρτες με 130.000 δολάρια στο Scores στη Νέα Υόρκη. Φυσικά μετά ισχυρίστηκε ότι ήταν μεθυσμένος-που πιθανότατα ήταν, αλλά my men, αφού σε πίνει γιατί το πίνεις?

1. $241,000

Και αυτό είναι το αποκορύφωμα. Robert McCormack, Scores ξανά, American Express και Savvis Communications Corp.(ο πρώην εργοδότης του Robert) κατέληξαν στα δικαστήρια αφού ο πρώτος αμφισβητούσε τον λογαριασμό των 241.000 δολαρίων που του χρέωσαν, αποδεχόμενος ότι πρέπει να ξόδεψε μόλις 20.000 περίπου. Η υπόθεση έληξε εξωδικαστικά χωρίς να γίνουν γνωστές λεπτομέρεις. Να βγάλουμε το καπέλο παρόλα αυτά στον Robert γιατί πραγματικά ούτε καν να φανταστούμε τι μπορεί να έκανε δεν μπορούμε!! Gongrats our hero!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου