Κινητό Nokia που λειτουργεί με Coca Cola

coca-cola-powered-cellphone-fillcoca-cola-powered-cellphone-00
Τώρα, δεν χρειάζεται να ψάχνετε για φορτιστή, όποτε ξεμένετε από μπαταρία στο κινητό , απλά κάντε μια στάση στο περίπτερο και αγοράστε μια Coca Cola ή κάτι παρόμοιο. Γεμίστε το κινητό ..
και η μπαταρία είναι πλήρης φοτισμένη και μπορεί να κρατάει και περισσότερο από την μπαταρία λιθίου …
coca-cola-powered-cellphone-002
Ο Κινέζος σχεδιαστής Daizhi Zheng έχει δημιουργήσει ένα κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιεί ζαχαρούχα ποτά όπως η Coca Cola αντί για μπαταρίες λιθίου.
Ο Daizhi Zheng έχει ασχοληθεί με αυτό το επαναστατικό αντικείμενο για λογαριασμό της Nokia , την Νο1 εταιρεία κατασκευής κινητών τηλεφώνων , και υποστηρίζει ότι έχει ανακαλύψει έναν τρόπο να δίνει ενέργεια σε κινητά από ανθρακούχα ποτά όπως η Coca Cola . Κάθε ζαχαρώδες ποτό, ακόμη και το ζαχαρούχο νερό θα ήταν αρκετό για να κρατήσει το κινητό τηλέφωνο να λειτουργεί πολύ περισσότερο από ότι με τις μπαταρίες λιθίου.
Η συγκεκριμένη βιο-μπαταρία που εφευρέθηκε από τον Daishi Zheng παράγει ηλεκτρική ενέργεια από τους υδατάνθρακες, με τη βοήθεια ειδικών ενζύμων ως καταλύτη. Κατά τη διαδικασία αυτή, η συσκευή παράγει οξυγόνο και νερό και καταναλώνεται η ενέργεια του. Ο σχεδιαστής υποστηρίζει ότι η βιο-μπαταρία που εφηύρε διαρκεί έως και τέσσερις φορές περισσότερο από μια πλήρως φορτισμένη μπαταρία λιθίου και είναι πολύ πιο εύκολο να την επαναφορτίσετε: απλά προσθέστε ακόμη λίγο ποτό .
Το σημαντικό της όλης υπόθεση είναι ότι οι μπαταρίες λιθίου είναι πολύ ακριβές και επιβλαβείς για το περιβάλλον, έτσι η ανακάλυψη του Daizhi Zheng αποδεικνύεται ότι είναι πραγματικά, μια σημαντική εξέλιξη αφού έχει ως βασικό σκοπό , την προστασία του περιβάλλοντος !
eco-friendly-phone-for-nokia-by-daizi-zheng
Μακάρι να το δούμε σύντομα … στην μαζική παραγωγή!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου