Gay o John Travolta; Βιβλίο- φωτιά προκαλεί σάλο

Ένα βιβλίο φέρνει τα πάνω κάτω στο γάμο ο του John Travolta και της Kelly Preston, η οποία σε λίγες εβδομάδες θα γεννήσει το τρίτο τους παιδί. Ο συγγραφέας Robert Randolph ετοιμάζεται να εκδώσει το βιβλίο "You’ll never spa in this town again", με θέμα τα gay όργια σε spa του Χόλυγουντ με πρωταγωνιστές διάσημους star ανάμεσα στους οποίους είναι και ο ηθοποιός.

Ο Randolph υποστηρίζει μέσα από το βιβλίο ότι ο γάμος του ηθοποιού έγινε καθαρά για να ρίξει "στάχτη στα μάτια" του κόσμου αφού την απατά με άνδρες εδώ και 19 χρόνια. Μάλιστα, αναφέρει ότι και ο ίδιος έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον Travolta. "Γνώρισα τον John το 1998, αφότου παντρεύτηκε την Kelly. Θεωρώ ότι αυτός ο γάμος είναι η απόλυτη ανοησία, γιατί ο John κάνει σεξ με άνδρες εδώ και χρόνια. Ο John δεν σταμάτησε να απατά την Kelly, ακόμη και όταν έκαναν παιδιά" σχολιάζει ο συγγραφέας.

Τον ισχυρισμό του ότι ο διάσημος ηθοποιός, που έκανε εδώ και δεκαετίες πολλές γυναίκες να λαχταρούν, είναι ομοφυλόφιλος, τον στηρίζει στις μαρτυρίες ανδρών οι οποίοι του έχουν παραχωρήσει συνέντευξη και θα βγουν στο φως της δημοσιότητας περισσότερα μετά την κυκλοφορία του βιβλίου.

Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημο σχόλιο από την πλευρά του John Travolta ωστόσο φαίνεται πως ο γάμος του περνάει δύσκολες ώρες...

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου