Φλερτ tips: Ερωτας online



Στους γρήγορους ρυθμούς που κινείται η ζωή μας σήμερα, το φλερτ έχει μείνει πίσω, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν μας περισσεύει χρόνος ή επειδή δεν συναναστρεφόμαστε με τους κατάλληλους ανθρώπους. Η εύκολη λύση βέβαια για πολλούς είναι τα sites γνωριμιών! Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι και ερώτηματα που δημιουργούνται! Πως ξέρεις ότι τα άτομα με τα οποία συνομιλείς είναι αυτοί που λένε στην πραγματικότητα; Και πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για μια πιθανή συνάντηση; Είναι λογικό να έχεις απορίες και ν’ ανησυχείς για κάτι διαφορετικό που πρόκειται να δοκιμάσεις, αλλά εάν επιλέξεις το κατάλληλο site και πάρεις μερικές προφυλάξεις σχετικά με τις πληροφορίες που δίνεις τότε δεν έχεις κανένα λόγο για να μην το δοκιμάσεις.

Μερικά tips για να κάνεις τα σωστά βήματα:

Προφίλ

  • Διάλεξε μια πρόσφατη και ελκυστική φωτογραφία, που να σ’ αντιπροσωπεύει. Στο κάτω κάτω δεν θέλεις οι άλλοι ν’ απογοητευτούν όταν θα σε συναντήσουν. Να είσαι ειλικρινής σε όσα λες στο προφίλ σου. Κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα το ψέμα σου θ’ αποκαλυφθεί. Και πέρα απ’ αυτό, δεν θα θελες ν’ αρέσεις στους άλλους γι’ αυτό που πραγματικά είσαι κι όχι για ένα ψέμα που έχεις δημιουργήσει;
  • Δείξε τον καλύτερο σου εαυτό. Ουσιαστικά αυτό που κάνεις στο site αυτό είναι να διαφημίζεις τον εαυτό σου, γι’ αυτό φρόντισε να προωθήσεις όλα σου τα προτερήματα κι όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που σε κάνουν να διαφέρεις απ’ όλους τους άλλους.
  • Να είσαι ανοιχτός απέναντι σ’ αυτό που ψάχνεις να βρεις. Απόκλεισε μεν αυτά που δεν σου αρέσουν και θα 'θελες ν’ αποφύγεις, αλλά μην αποκλείσεις οτιδήποτε πέρα απ’ αυτό, άφησε τις επιλογές σου ανοιχτές για να μην μειώσεις δραματικά τις πιθανότητες να βρεις αυτό που αναζητάς. Να συμπεριφέρεσαι ευγενικά, και μην ξεχνάς ότι δεν κάνουμε ότι δεν θα θέλαμε να μας κάνουν. Γι’ αυτό εάν δεν ενδιαφέρεσαι για ένα άτομο απλά στείλε ένα ευγενικό προσωπικό μήνυμα στο οποίο να το δηλώνεις.

Προσωπικά Δεδομένα
Πρόσεξε πολύ τα προσωπικά σου στοιχεία.
Μην τα δίνεις δεξιά κι αριστερά πριν να γνωρίσεις καλά τον άλλον και να είσαι σίγουρος γι’ αυτό. Πριν να συναντήσεις τη κοπέλα που σου κέντρισε το ενδιαφέρον φρόντισε να μιλήσετε λίγο μέσω email ή Skype για να γνωριστείτε καλύτερα, και εάν πρόκειται ν’ ακολουθήσει συνάντηση τότε φρόντισε να γίνει σε κάποιο δημόσιο χώρο κι όχι σε κάποιο σπίτι.

Η συνάντηση

  • Σχεδίασε ένα σύντομο πρώτο ραντεβού. Ένα σύντομο κι απλό ραντεβού είναι ότι πρέπει γιατί θα σας κάνει να θελήσετε κι άλλο. Εάν το ραντεβού είναι καταστροφικό τουλάχιστον δεν θα έχεις σπαταλήσει πολύ από τον χρόνο σου.
  • Δώσε μια δεύτερη ευκαιρία. Εάν το πρώτο ραντεβού δεν ήταν καταστροφή αλλά δεν ενθουσιάστηκες κιόλας, ζήτα κι ένα δεύτερο ραντεβού. Φρόντισε να μην βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα γιατί μπορεί να χάσεις τον έρωτα τη ζωής σου μέσα απ’ τα χέρια σου. Παρατήρησε την μέσα στον περίγυρο της.
     
  • Απλά χαλάρωσε κι απόλαυσε το. Τα ραντεβού πρέπει να είναι διασκεδαστικά γι’ αυτό άσε πίσω σου όλες τις ανησυχίες σου και φρόντισε να την εντυπωσιάσεις με το χιούμορ σου.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου