Sex Tips: «Τυφλη» απολαυση





Τα πρώτα σημάδια ρουτίνας έχουν κάνει την εμφάνιση τους στη σχέση σου; Γίνονται όλα κάπως μηχανικά; Η σεξουαλική σου ζωή έχει γίνει προβλέψιμη; Απλά κλείστε ο ένας τα μάτια του άλλου με ό,τι βρείτε μπροστά σας, όπως τη γραβάτα σου, κάποιο φουλάρι της ή οτιδήποτε άλλο σας κάνει κέφι and let the game begin! Όχι δεν θα παίξετε την τυφλόμυγα. Το νέο αυτό παιχνιδάκι θα περιέχει πολύ πειραματισμό και μεγάλες δόσεις απόλαυσης.





Μια μπουκιά στα τυφλά

Για να δώσεις νέα διάσταση στο συνηθισμένο πλέον δείπνο φρόντισε αφού έχει σερβιριστεί το φαγητό, να κλείσετε ο ένας τα μάτια του άλλου και ν’ αρχίσετε να τρώτε κανονικά. Μπορεί μ’ αυτό τον τρόπο να δυσκολευτείτε να φάτε, αλλά σκέψου ότι καθώς θα προσπαθείτε να ταΐσετε ο ένας τον άλλον θα πρέπει να βασιστείτε στις υπόλοιπες αισθήσεις σας για να σας καθοδηγήσουν και θα οξυνθεί η οσμή κι η γεύση σας, μ’ αποτέλεσμα ν’ απολαύσετε περισσότερο το πιάτο σας. Προσοχή, φροντίστε μόνο το γεύμα σας να μην έχει πολλά υγρά γιατί δεν θα το απολαύσετε και τόσο. Το Finger food είναι η τέλεια ιδέα. Έχοντας τελειώσει το δείπνο σας προχωρήστε προς την κρεβατοκάμαρα αφήνοντας φυσικά τα μαντήλια στην θέση τους για να συνεχιστεί η εξερεύνηση και στο κρεβάτι…

Το απόλυτο σκοτάδι

Από τη στιγμή που θα πέσετε στο κρεβάτι ξεκινήστε να αγγίζετε ο ένας τον άλλον. Κι αφού οι περισσότερες αναστολές θα έχουν κάνει φτερά ακριβώς επειδή δεν θα βλέπετε, δοκίμασε να της κάνεις μασάζ, τρίβοντας κάθε σημείο του σώματος της, κι ιδιαίτερα τα σημεία εκείνα που την ερεθίζουν. Το ίδιο θα σου κάνει κι εκείνη στη συνέχεια. Τα προκαταρκτικά δίχως την ικανότητα να βλέπεις οξύνουν κατά πολύ την αφή και την ακοή και γίνονται έτσι πολύ πιο απολαυστικά. Γδυθείτε αργά κι αισθησιακά κι αρχίστε ν’ αγγίζετε και να γεύεστε ο ένας τον άλλον. Φαντάζομαι δεν είναι κάτι που κάνετε κάθε μέρα, οπότε βάλτε την φαντασία σας να οργιάσει. Η εξερεύνηση του σώματος μπορεί να γίνει τρομερά ερεθιστική και για τους δυο σας όταν είσαι αναγκασμένος να χρησιμοποιήσεις τις υπόλοιπες αισθήσεις σου πέρα από την όραση σου.

Απόλαυση στα ξαφνικά

Εάν σου αρέσει να έχεις τον έλεγχο, τότε δέσε της τα μάτια καθώς εσύ θ’ απολαμβάνεις το κορμί της. Εκείνη αφού δεν θα μπορεί να δει, θα την κάνει ν’ ανυπομονεί για την επόμενη σου κίνηση. Όμως αυτή τη φορά αντί ν’ ακολουθήσεις την συνηθισμένη πορεία προς τα κάτω φρόντισε να την εκπλήξεις παιζοντας με τη γλώσσα σου και γλείφοντας το μηρό της, μετά κάνε μια παύση και στη συνέχισε δαγκώνοντας την στον ώμο. Κινήσου διαρκώς από το ένα σημείο του σώματος της στο άλλο κι έτσι δεν θα ξέρει τι την περιμένει. Τη μια στιγμή γλύψε το στήθος της και την άλλη «παίξε» με την κλειτορίδα της. Εάν δεν έχει κολλήματα, τότε πάρε τα χέρια της και δείξτης το δρόμο ώστε να χαϊδέψει το στήθος και τη κλειτορίδα της κι εσύ απλά απόλαυσε το θέαμα.

Σκοτεινή ηδονή
Για μια φορά άστην να πάρει τον έλεγχο, και παραδώσου άνευ όρων αφήνοντας την να σου δέσει τα μάτια. Εάν δεν μπορείς να δεις τι κάνει τότε σίγουρα θα το αισθανθείς πιο έντονα καθώς όλες οι υπόλοιπες αισθήσεις σου θα βρίσκονται σε υπερδιέγερση, άσε που κι αυτή δεν θ’ ανησυχεί πλέον για τις εκφράσεις που παίρνει. Κι αν σε φτιάχνει να την παρακολουθείς καθώς σου κάνει στοματικό, τότε όταν δεν θα μπορείς να δεις τίποτα θα φτιαχτείς ακόμα περισσότερο καθώς όλες οι αισθήσεις κι άρα μαζί κι η ηδονή που θα νιώσεις θα πολλαπλασιαστούν.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου