Στειλτην με τη ΄΄σταση΄΄ σου!!!

Οι γυναίκες λατρεύουν το σεξ και το σκέφτονται το ίδιο συχνά με τους άντρες, για να μην σου πω και περισσότερο! Απολαμβάνει όλες τις στάσεις που θα της δείξεις ως ειδικός αλλά υπάρχουν ορισμένες που θα την κάνουν να διασχίσουν τις πύλες του παραδείσου πολύ ευκολότερα και με λιγότερο κόπο απ’ ότι κάποιες άλλες.



Μην ψάχνεις να την τρελάνεις με ιδιαίτερες στάσεις! Δεν είναι απαραίτητο να σου πέσει το νεφρό ή να ξεπατικώσεις το κάμα σούτρα!...

1. Εκείνη από πάνω!
Είναι μια από τις αγαπημένες στάσεις των γυναικών, για τον απλούστατο λόγο ότι παίρνουν στα χέρια τους τον έλεγχο. Κι είναι γνωστό ότι η δύναμη είναι από τα μεγαλύτερα αφροδισιακά!
Η στάση αυτή διαθέτει πολλές παραλλαγές. Εάν παρόλα αυτά είσαι της παλιάς σχολής, απλά ξάπλωσε κι άστην να σε «καβαλικεύσει». Μη ξεχάσεις να τη βοηθήσεις λιγάκι κρατώντας τους γοφούς της καθώς κάθεται πάνω σου. Βέβαια υπάρχει κι η πιθανότητα να μην της αρέσει αυτή η στάση καθώς μπορεί να αισθάνεται εκτεθειμένη, ειδικά εάν έχει ανασφάλειες με το σώμα της.

2. Ιεραποστολική
Μπορεί να έχεις τη συγκεκριμένη στάση στο μυαλό σου με το πολύ προβλέψιμο και βαρετό σεξ αλλά αυτό συμβαίνει μονάχα όταν λείπει το πάθος κι η δημιουργικότητα. Εάν τα έχεις αυτά τότε αυτή η στάση πρόκειται να σας οδηγήσει σε καυτές στιγμές καθώς οι πιθανοί συνδυασμοί για να την ηδονή είναι αμέτρητοι και δεν απαιτούνται κι ιδιαίτερες γυμναστικές δεξιότητες.

Ανάλαβε δράση! Δείξτης ποιος είναι ο άντρας. Οι γυναίκες λατρεύουν να εκδηλώνεις την κυριαρχία σου πάνω τους-στα πλαίσια του σεξ πάντα! Για ν’ ανέβεις επίπεδο, δοκίμασε να της μιλήσεις βρώμικα. Ψιθύρισε της στο αυτί τί πρόκειται να της κάνεις και πες της ότι θέλεις να την ακούσεις να φωνάζει τ’ όνομα σου λίγο πριν το τέλος.

3. Οριζόντια και κάθετα
Η στάση αυτή σου δίνει μια καλή ευκαιρία να ξεφύγεις λίγο από το κρεβάτι. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να την βάλεις να κάτσει σε μια επιφάνεια που να φτάνει το ύψος της μέσης σου, όπως ο πάγκος της κουζίνας, το πλυντήριο, το πιάνο, το καπό του αυτοκινήτου σου! Μ’ αυτό τον τρόπο αυξάνονται πολύ οι πιθανότητες να πετύχεις το σημείο G της και να την στείλεις στα ουράνια.

4. Spooning
Από την λίστα αυτή σίγουρα δεν θα μπορούσε να λείπει η στάση αυτή. Οι γυναίκες απλά λατρεύουν να νιώθουν το στήθους του συντρόφου τους ν’ ακουμπάει τη πλάτη τους, τα χέρια του να είναι τυλιγμένα γύρω τους και την αίσθηση να διεισδύεις μέσα τους από πίσω τους.

Μια πολύ βολική κι αγαπησιάρικη στάση. Μια πολύ αναπαυτική αλλά και αισθησιακή στάση που θα σε δικαιώσει, ειδικά εάν παράλληλα της ψιθυρίζεις προστυχόλογα στο αυτί.

5. Σκυλάκι!
Μπορεί να μην το περίμενες αλλά ναι και στις γυναίκες αρέσει αυτή η στάση. Ναι τους αρέσει να σκύβουν στα τέσσερα και να διεισδύεις από πίσω τους.

Για να ξεφύγεις λίγο από τα συνηθισμένα όμως μπορείς έτσι όπως είστε, δίχως να βγεις από μέσα της να την φέρεις προς τα πίσω έτσι ώστε να γονατίζει και να είσαι κι εσύ γονατισμένος από πίσω της. Φυσικά και τους αρέσει αυτή η στάση, αρκεί ν’ αφήσεις στην άκρη όλα αυτά που βλέπεις στις πορνοταινίες και να μην της φερθείς σαν να είναι αντικείμενο.
Stay…tuned…δεν είναι τάση είναι στάση!!!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου