Σκυλος λαστιχο (video)






Οι ικανότητές του θα ταίριαζαν περισσότερο σε γάτα, ωστόσο πρόκειται για τον σκύλο Τρε T ο οποίος πρωταγωνιστεί σε βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου.


Να σας γνωρίσω το Τρε Τ, έναν 5χρονο Αμερικάνικο Τεριέ του Σταφορντσάιαρ, το οποίο πηδάει, τοίχους, περπατάει σε πεζούλια και κάγκελα και ανεβαίνει μέχρι σε δέντρα- κοινώς κάνει παρκούρ.


Το Parkour ("παρ-κούρ" στα αγγλικά), γνωστό και ως Η Τέχνη της Φυγής, είναι μια γαλλικής καταγωγής μη-ανταγωνιστική σωματική και πνευματική τέχνη που έχει ως στόχο την ταχύτατη και βέλτιστη δυνατή μετακίνηση από οποιοδήποτε σημείο του χώρου Α σε διαφορετικό σημείο Β, χρησιμοποιώντας μόνο τις ανθρώπινες σωματικές ικανότητες...

Στόχος του Parkour είναι ουσιαστικά η υπερπήδηση εμποδίων, φυσικών και τεχνητών, όπου ως εμπόδια μπορούν να θεωρηθούν τα πάντα, από βράχοι, ποτάμια, ή κλαδιά μέχρι τοίχοι, πεζούλια, ή κάγκελα.
Αυτό λοιπόν κάνει και ο απίστευτος Τρε Τ από την Ουκρανία που αψηφά κάθε κίνδυνο τρέχοντας πέρα δώθε, πηδώντας τοίχους και ανεβαίνοντας σκάλες και φράχτες.
Σίγουρα ο γλυκύτατος Τρε Τ έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος των γατών στη γειτονιά τους αφού όπου και να πάνε εκείνος θα τις πιάσει καθώς είναι πιο αίλουρος από αυτές!
Τα κατορθώματα των 33 κιλών σκύλου έχουν συνεπάρει τους χρήστες του ίντερνετ καθώς το βίντεό του έχει γίνει δημοφιλές σε όλο τον κόσμο.



Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου