Οι 6 πιο ακυρες κινησεις σου στο sex!!!





Ίσως νομίζεις ότι είσαι η Θεά του σεξ. Ίσως ακόμα θεωρείς ότι δεν υπάρχει μυστικό και κόλπο στο κρεβάτι που να το κάνει άλλη καλύτερα.
Μήπως όμως, εξαιτίας την υπερβολικής σιγουριάς σου, ο αγαπημένος σου περνά μυθικά μαρτύρια στο κρεβάτι; Μήπως αντί να σκάει από χαρά που είσαι τέτοιο αρπακτικό θηλυκό, παρακαλά να τελειώσει η ώρα για να φύγει από τη ζούγκλα του σεξ μαζί σου;


Μάθε ποιές είναι οι 6 πιο άκυρες κινήσεις σου στο σεξ και διόρθωσέ τες πριν τον στείλεις......





1. Του έδειξες τα δόντια σου... στο στοματικό:
Τα δαγκώματα γενικά (που μπορεί να είναι τα αγαπημένα σου) δεν σημαίνει ότι είναι το ίδιο διασκεδαστικά και για τον σύντροφό σου. Ειδικά, στο στοματικό σεξ, καλύτερα να είσαι φαφούτα παρά να δείχνεις τα δόντια σου. Τα δόντια δεν έχουν καμία θέση στο στοματικό σεξ και τα αγόρια απέχουν πολύ από το να ευχαριστιούνται την αίσθηση που αφήνουν τα δόντια σου πάνω στο πέος του. Άσε που με την κίνηση αυτή, δεν θα σε περάσει για άγριο θηλυκό αλλά για ανώριμο κορίτσι που δεν ξέρει που του πηγαίνουν τα τέσσερα.

2. Τράβα, τράβα (τα μπαλάκια), να δούμε τι θα μείνει:
Αν η ενασχόλησή σου με τα πολύτιμα μπαλάκια (όρχεις) του έχει να κάνει με γλύψιμο, ελαφρύ τράβηγμα, και χούφτωμα, θα τον ξετρελάνεις. Αν πάλι, τραβάς τους όρχεις του πάνω κάτω σαν να προσπαθείς να γδύσεις Χριστουγεννιάτικο δέντρο, λυπάμαι αλλά κόβεσαι. Τα αγόρια έχουν πολύ σοβαρούς λόγους για να φέρονται με τόση ιερότητα στα μπαλάκια τους. Πρώτα πρώτα, προστατεύουν τα κύτταρα που παράγουν το σπέρμα και δεύτερο έχεις υπόψη σου πόσο πονάνε εκεί κάτω;

3. Το δαχτυλάκι πήγε... στη λάθος τρύπα:
Κι όμως, ένα δαχτυλάκι στην περιοχή του πρωκτού του (χωρίς να στο έχει ζητήσει) μπορεί να φέρει ένα νέο Ολοκαύτωμα. Κάποιοι άντρες αρέσκονται σε αυτό το δαχτυλάκι που συχνά διαβάζεις . Αλλά υπάρχουν και κάποιοι άλλοι άντρες που ούτε να το ακούσουν δεν θέλουν. Πριν κάνεις κάτι που θα μετανιώσετε και οι δύο, ρώτησέ τον προηγουμένως.

4. Γλείψε γλείψε το γλειφιτζούρι:
Ναι, το στοματικό σεξ αποτελεί τη μεγαλύτερη ηδονή και φαντασίωση του κάθε άντρα (μετά το σεξ της πίσω πόρτας ίσως). Πώς να αισθανθεί λοιπό, ο αγαπημένος σου που φαίρεσαι στο πέος του λες και είναι γλειφιτζούρι ακόμα.Αν στοματικό για εσένα σημαίνει να γλύφεις τη γλωσσίτσα σου πάνω στο πέος του, δεν έχεις ιδέα. Βάλε και λίγο τα χείλη σου στο παιχνίδι και δεν θα χάσεις.

5. Αφού τελείωσε ο άνθρωπος, τι τον παρενοχλείς;
Αμέσως μετά την εκσπερμάτωση το πέος του είναι πολύ ευαίσθητο. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να γνωρίζεις καλά, προτού πιέσεις, χαστουκίσεις ή τραβήξεις το πέος του λίγα δευτερόλεπτα αφότου τελειώσει. Αν θέλεις να παίξεις, παίξε με κάτι άλλο εκείνη τη στιγμή. Αν πάλι είσαι έτοιμη για ένα δεύτερο γύρο, δώσε στο σπέρμα του μερικά λεπτά για να αναγεννηθεί.

6. Τον έκοψες στο καλύτερο σημείο, πάλι:
Εκείνος μουγκρίζει, δονείται, βρίσκεται στον παράδεισο και συ σταματάς για διαφημίσεις. Είτε στο στοματικό, είτε όταν χοροπηδάς πάνω του από ηδονή, μην σταματήσεις όταν τον βλέπεις να βρίσκεται σε πελάγη ευχαρίστησης.Είναι πολύ δύσκολο να τον φέρεις στην κατάσταση αυτή που μπορεί μέχρι και μονόπετρο να σου τάξει. Τι το θες το διάλειμμα;;;

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου