Θα χώριζαν για τα προφυλακτικά!!!!

Ένα ζευγάρι, στην Μεγάλη Βρετανία, κατηγορεί το διαδικτυακό σουπερ μάρκετ, που ψωνίζουν, ότι παραλίγο να τους καταστρέψει την σχέση τους όταν τους έβαλαν στην..,

λίστα των αγορών τους ένα κουτί με προφυλακτικά που δεν είχαν παραγγείλει! Η Lynn Newby ήταν έτοιμη να χωρίσει από τον φίλο της όταν ανακάλυψε ότι στην... παραγγελία υπήρχε και ένα κουτί των 12 προφυλακτικών!

Η 40-χρονη γυναίκα κατηγόρησε τον φίλο της Andy Allott, 29 ετών, ότι αγόρασε τα προφυλακτικά επειδή έχει και άλλη σχέση πίσω από την πλάτη της.

«Δεν πίστευα στα μάτια μου. Κάθε μήνα λαμβάνω μια λίστα όπου αναφέρει όλα τα προϊόντα που έχουμε παραγγείλει. Είδα ότι υπήρχε και ένα κουτί με προφυλακτικά που σαφώς γνώριζα ότι δεν το είχα παραγγείλει εγώ,» είπε η 40-χρονη γυναίκα.

Μάλιστα απείλησε να ακυρώσει και το ταξίδι που είχαν κλείσει με προορισμό το Μεξικό όταν ο φίλο της αρνήθηκε ότι είχε κάνει αυτός την παραγγελία.

Τελικά αφού γνωστοποίησαν στο διαδικτυακό σούπερ μάρκετ ότι δεν είχαν παραγγείλει ποτέ τους προφυλακτικά παρέλαβαν από την εταιρεία απαντητική επιστολή που τους ζητούσε συγνώμη χρεώνοντας το λάθος σε νέο υπάλληλο ενώ υπήρχε και μια επιταγή των 150 ευρώ ως αποζημίωση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου