Lady Gaga: Ευχαριστήθηκα σεξ στην Ελλάδα !

Το ότι η 24χρονη σταρ βρέθηκε στη χώρα μας για διακοπές πριν από λίγες μέρες το μάθαμε όλοι. Αυτό όμως που δεν ξέραμε -και που φρόντισε όμως να μας το πει η ίδια- είναι το πώς πέρασε.
Κατά τη διάρκεια της συναυλίας της, λοιπόν, στο Ελσίνκι την περασμένη Τετάρτη, η Lady Gaga μίλησε με τα θερμότερα λόγια για τον καιρό που πέρασε εδώ.
"Ήταν πραγματικά υπέροχη η εβδομάδα που μας πέρασε", είπε η Gaga μπροστά σε ένα κοινό που ζητωκραύγαζε ασταμάτητα για να συνεχίσει στα αμέσως πιο... ζουμερά σημεία, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που συνοδεύει την είδηση.
"Έκανα πολλά από τα πράγματα που συνήθως δεν προλαβαίνω να κάνω. Κοιμήθηκα μέχρι αργά, έκανα σεξ, κάπνισα χόρτο, χαλάρωσα και έτσι μπόρεσα να γράψω πολλή μουσική, πράγμα που δεν μπορώ εύκολα να κάνω γιατί δεν μπορώ να συγκεντρωθώ", συμπλήρωσε η εκκεντρική τραγουδίστρια φέρνοντας τον κόσμο σε... ντελίριο.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα "μικρά τέρατα", δηλαδή στους παπαράτσι που την κυνηγούν παντού, άρα και στην Ελλάδα, όπου όμως δεν φανταζόταν ότι θα συνέβαινε το ίδιο.

"Πήγα στην Ελλάδα για διακοπές και για να πω την αλήθεια, επειδή δεν έχω τραγουδήσει ποτέ εκεί, δεν ήξερα καν αν με γνώριζε ο κόσμος. Όμως, έχω να σας πω ένα πράγμα... Τα 'μικρά τέρατα' υπάρχουν και εκεί. Όπου και να πήγαινα, για φαγητό, ή για μπάνιο, με ακολουθούσαν. Σκέφτηκα όμως ότι δεν μπορώ να τους αποφύγω αλλά ούτε και το θέλω. Τελικά ελπίζω πραγματικά να βλέπω αυτά τα τερατάκια σε όλη μου τη ζωή όπου και αν γυρίζω", κατέληξε η Lady, λίγο πριν ξεκινήσουν οι πρώτες νότες του "Telephone".
Όσο για το ότι δεν έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα, αυτό ισχύει, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ντέμης Νικολαΐδης φροντίζει να κάνει κάτι γι' αυτό. Συγκεκριμένα, λέγεται ότι η εταιρεία διοργανώσεων συναυλιών του γνωστού πρώην ποδοσφαιριστή έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες προκειμένου να δούμε τη Lady Gaga ζωντανά και στην Ελλάδα το ερχόμενο καλοκαίρι. Αναμένουμε, λοιπόν.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου