Τα 10 καλύτερα παιχνίδια του Facebook



Εκτός από το social networking, βρίσκεται σε πλήρη άνοδο και το social gaming, κάτι που για αρκετούς game developers μεταφράζεται σε πολύ χρήμα, και για αρκετούς χρήστες σημαίνει «κόλλημα».

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα 10 καλύτερα παιχνίδια που θα σας κρατήσουν συντροφιά για πολλές ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας.




Farmville:
Το Farmville είναι ένα από τα δημοφιλέστερα facebook games! Αν είστε φανατικός των management-type παιχνιδιών θα μείνετε κολλημένος μαζί του για ώρες όπως κάνουν και οι άλλοι 60 εκατομμύρια παίκτες του.


Word Challenge
:
Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια λέξεων σαν το Boggle ή το Wordle, τότε το Word Challenge είναι αυτό που ψάχνετε. Κανόνες απλοι. Έχετε 6 γράμματα και πρέπει να φτιάξετε λέξεις 3-6 γραμμάτων όσο πιο γρήγορα μπορείτε.


Mafia Wars
:
Με 25 εκατομμύρια παίκτες από όλο τον κόσμο θεωρείται το καλύτερο crime game για το facebook!


Yo Ville
:
Θυμίζει λίγο το δημοφηλές παιχνίδι, για υπολογιστή, Sims. Ξεκινάτε με το δικό σας σπίτι και εικονική δουλειά, μαζεύετε λεφτά, διακοσμείτε το σπίτι σας, ενώ επισκέπτεστε τους «φίλους» σας στα σπίτια τους. Σαν γνήσιο παιδί της Zynga και με αδέρφια το Mafia Wars, το Farmville και άλλα facebook games δεν θα μπορούσε να μην είναι στη λίστα αυτή.



Zynga Poker:
Σε εσάς που σας αρέσει το Texas HoldEm, το Zynga Poker είναι αυτό που χρειάζεστε για να κολλήσετε κανονικά, με τα διάφορα τουρνουά και sit n go παιχίδια. Μην ξεχνάτε οτι έχετε να αντιμετωπίσετε 18+ εκατομμύρια ενεργούς παίκτες κάθε μήνα!




Restaurant City
:
Ξεκινήστε με το δικό σας εστιατόριο, φέρτε το στα μέτρα σας, ανταγωνιστείτε άλλα εστιατόρια και κάντε το restaurant σας Talk of the Town!



FrontierVille:
Ταξιδέψτε στην Άγρια Δύση και δημιουργήστε την δική σας πόλη σας πολύ, διατηρώντας ταυτόχρονα τη φυσική ομορφιά του τοπίου, όπως παράδειγμα, τα άγρια χόρτα, τα δέντρα, τα φίδια και πολλά άλλα.
Σε αυτό το παιχνίδι ο παίχτης θα βρει πολλές αποστολές, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να αναρωτηθεί τι να κάνει μετά.


Cafe World:
Δοκιμάστε να λειτουργήσετε μία εικονική καφετέρια, φτιάχνοντας οι ίδιοι τον καφέ τα φαγητά και παράλληλα εξυπηρετώντας και τους πελάτες.
Πρόσφατα, το παιχνίδι πρόσθεσε μια σειρά από Catering αποστολών που έχουν αυξήσει το ενδιαφέρον .


Treasure Isle:
Ψάξτε και βρείτε τον κρυμμένο θησαυρό σε ένα φανταστικό παιχνίδι από την εταιρία Zynga.
Κατά τη διάρκεια των ανασκαφών σίγουρα θα βρείτε πολλά πράγματα στο δρόμο σας από νησί και νησί καθώς επίσης και διάφορους εχθρούς που θα σας εμποδίζουν.


Pet Society
Το Pet Society είναι ένας προσομοιωτής κατοικίδιου ζώου, όπου ο παίχτης φροντίζει τα κατοικίδια του δίνοντας τους φαϊ, κάνοντάς τα μπάνιο αλλά και ντύνοντάς τα.
Αφού ολοκληρώσει τις διάφορες δουλειές που έχει με το ζωάκι του ο παίχτης μπορεί να το πάει για κυνήγι θησαυρού με σκοπό να βρει σπάνια αντικείμενα και να τρομάξει στη λίμνη τα ψάρια.


Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου