Απλήρωτος παίκτης του Παναθηναϊκού, έτρωγε μόνο ψωμί για να μπορέσει να ζήσει!

Είναι θλιβερό στις μέρες μας, να ακούς ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν να φάνε. Ειδικά αν αυτοί οι άνθρωποι δουλεύουν κανονικά αλλά δεν πληρώνονται. Οι παίκτες της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού έχουν να πληρωθούν 10 μήνες και αυτό οδήγησε έναν από αυτούς, να τρώει επί 10 ημέρες μόνο ψωμί, γιατί δεν είχε χρήματα να αγοράσει κάτι άλλο!
Μάλιστα, ο συγκεκριμένος άνθρωπος, είχε να φάει κανονικά από το Σούπερ Καπ της Σαντορίνης, όπου φυσικά τα έξοδα τα είχε πληρώσει η ομοσπονδία.
Οι συμπαίκτες του μάζεψαν και του έδωσαν το ποσό των 300 ευρώ, αλλά έτσι δεν δίνεται λύση στο πρόβλημα. Πρέπει να ασχοληθεί κάποιος με αυτούς τους ανθρώπους. Άλλωστε μιλάμε για το τρίτο μεγαλύτερο ομαδικό άθλημα της χώρας μας!

O ακραίος του «τριφυλλιού», Βασίλης Μηνούδης δήλωσε στον Sentra FM: «Πράγματι συνέβη και δείχνει με τον πιο ανάγλυφο τρόπο την κατάσταση που υπάρχει στην ομάδα. Ζούμε πολύ σκληρές καταστάσεις. Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο αφού εδώ και μια δέκα μήνες η ομάδα είναι απλήρωτη. Δεν είναι ευχάριστο να βλέπεις έναν άνδρα να κλαίει επειδή δεν έχει να φάει και να ζητάει ελεημοσύνη. Πως να κάνεις προπόνηση και πως να συγκεντρωθείς εάν ζεις τέτοιες καταστάσεις;»

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου