Πως θα καταλάβω αν έχει... οργασμό ???



Όταν ο άντρας δεν απολαμβάνει το σεξ γίνεται εύκολα αντιληπτό( τι πως ρε κορίτσια; του πέφτει του χριστιανού ).Όταν όμως δεν το απολαμβάνει η γυναίκα, τα πράγματα σκουραίνουν. Πως όμως θα καταλάβετε αν η κοπέλα σας προσποιείται τον οργασμό;




Οι τρόποι οι οποίοι μπορούν να εφαρμοστούν για να βεβαιωθείτε αν έχει στ’ αλήθεια οργασμό είναι οι εξής:


* Το σημαντικότερο που πρέπει να παρατηρήσετε είναι τι κάνει ΜΕΤΑ τον οργασμό. Αν είχε στ’ αλήθεια οργασμό τότε θα πρέπει να παραμείνει ξαπλωμένη για μερικά λεπτά για να συνέλθει από την ένταση της στιγμής και να μαζέψει δυνάμεις. Αντίθετα, αν σηκωθεί αμέσως απ’ το κρεβάτι και τρέξει στο μπάνιο ή αρχίσει να καθαρίζει τα ταβάνια τότε μάλλον υποκρίνεται.

* Τα μάγουλά, τα χείλη(και τα τέσσερα) και ο λαιμός της είναι κατακόκκινα λόγω της αυξημένης αιματικής ροής που προκαλεί ο οργασμός. Αν είναι χλωμή μάλλον δεν αναστατώθηκε…

* Έχει ζαβλακωμένο ύφος; Τα μάτια δεν λένε ποτέ ψέματα! Αν το βλέμμα της είναι αποχαυνωμένο και απλανές πρέπει να τα είδε όλα! Αν έχει καθαρό, κοφτερό βλέμμα, λυπάμαι αλλά δεν.

* Η αναπνοή της είναι βαθιά και γρήγορη. Είναι σχεδόν αδύνατον να προσποιηθεί ότι ανασαίνει έτσι(χωρίς να το καταλάβετε δηλαδή), όπως αδύνατον είναι να έχει οργασμό και να αναπνέει φυσιολογικά.

* Κατά τη διάρκεια του οργασμού της, οι μύες του αιδοίου της θα κάνουν εντονότατες συσπάσεις. Δύσκολα θα περάσει απαρατήρητο αυτό, θα νιώσετε σα να είστε στη μέγγενη.

* Δύσκολα θα βγάζουν νόημα όσα μπορέσει να ψελλίσει(αν ακούσετε φωνές και “αχ, τέλειο, το καλύτερο που είχα” και τέτοιες αηδίες, αφήστε το).

* Τέλος, αν έχει φως, οι κόρες των ματιών της θα διασταλλούν.


Τσεκάρετε λοιπόν αυτά τα πραγματάκια και προς Θεού, ΜΗΝ την ρωτήσετε αν είχε οργασμό, είναι σαν να της λέτε ότι δεν ξέρετε τι γίνεται στο ίδιο σας το κρεβάτι. Αν δεν είχε ή θα σας το πει η ίδια ή θα πρέπει να το καταλάβετε μόνοι σας.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου