Οι 10 φανέλες που «πουλάνε»




Οι 10 φανέλες που πουλάνε σύμφωνα με έρευνα της «Sport Intelligence»



10. Γιουβέντους
400-600 χιλ εμφανίσεις : Η 'μεγάλη κυρία' τα τελευταία χρόνια δεν τα πηγαίνει καλά, τόσο στην Ιταλία, όσο και στην Ευρώπη, αλλά οι φίλοι της ομάδας εξακολουθούν να αγοράζουν την φανέλα της.

9. Μίλαν
400-600 χιλ εμφανίσεις : Σίγουρα αποτελεί μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ευρώπης και φυσικά έχει φίλους σε όλο τον κόσμο που προμηθεύονται την φανέλα του συλλόγου.

8. Ίντερ
400-600 χιλ εμφανίσεις : Ήταν η καλύτερη ομάδα την περσινή χρονιά και οι πωλήσεις των εμφανίσεών της αυξήθηκαν κατακόρυφα.

7. Μπάγερν Μονάχου
700-900 χιλ εμφανίσεις : Ο Βαυαρικός σύλλογος είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει το γερμανικό ποδόσφαιρο. Η φιναλίστ του περσινού τελικού του Τσάμπινος Λίγκ πούλησε αρκετές εμφανίσεις.

6. Τσέλσι
700-900 χιλ εμφανίσεις : Οι αγγλικές ομάδες πάντα είχαν αρκετούς υποστηρικτές ανά την υφήλιο.

5. Λίβερπουλ
700-900 χιλ εμφανίσεις : Η κόκκινη φανέλα φαίνεται πως έχει περάσει και παρά την αγωνιστική κάμψη της ομάδας συνεχίζει και πουλιέται.

4. Άρσεναλ
700-900 χιλ εμφανίσεις : Το κανόνι που έχει για σήμα, αλλά και οι προσεγμένες φανέλες των τελευταίων ετών έχουν κάνει την Άρσεναλ να βρίσκεται τέταρτη στην σχετική λίστα.

3. Μπαρτσελόνα
1-1,2 εκατ εμφανίσεις : Δεν μιλάμε απλά για μια εμφάνιση, η φανέλα της 'Μπαρτσα' αποτελεί σύμβολο. Αυτό φυσικά οι φίλοι της ομάδας το γνωρίζουν καλά και φροντίζουν να το τιμάνε.

2. Μαν. Γιουνάιτεντ
1,2-1,5 εκατ εμφανίσεις : Έχει κάνει περιοδεία ανά τον κόσμο διαφημίζοντας την φανέλα και την ομάδα. Έτσι έχει καταφέρει να πουλήσει εκατομμύρια φανέλες.

1. Ρεάλ Μαδρίτης
1,2-1,5 εκατ εμφανίσεις : Μόνο οι φίλοι της στην Ασία, φτάνουν για να την φέρουν στην πρώτη θέση των πωλήσεων φανέλας.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου