Δείξε μου Δείξε μου το κρεβάτι σου... να σου πω ποια είσαι!

Ναι καλά διαβάσατε... Σύμφωνα με το cosmopolitan.com, το κρεβάτι μας, τα σκεπάσματα αλλά και τα μαξιλάρια που επιλέγουμε αποκαλύπτουν πολλά για την προσωπικότητά μας.
Πριν λοιπόν καλέσετε κάποιον στη κρεβατοκάμαρά σας σιγουρευτείτε ότι τα πάντα είναι στην εντέλεια και δώστε του να καταλάβει κάποια μικρά μυστικά του χαρακτήρα σας, ρίχνοντας μόνο μια.ματιά στο στρωμένο σας κρεβάτι.

Όσο λιγότερα...
τόσο καλύτερα
Αν προτιμάτε το μινιμαλιστικό look είσαστε... μάλλον ανοιχτόμυαλες. Το κρεβάτι σας μιμείται το Zen σας αλλά και τη διόλου σχολαστική σας συμπεριφορά. Οι κάθετες ευθείες γραμμές δείχνουν ότι μιλάτε ανοιχτά και λέτε πάντα ό,τι έχετε μέσα στο μυαλό σας.

Άνετα και χαλαρωτικά
Ένα στιλ προορισμένο για φυσική και συναισθηματική άνεση δείχνει ότι είστε αφοσιωμένη και πιστή. Αντικείμενα όπως παλιά πουπουλένια παπλώματα καθώς και σεντόνια σε παλ αποχρώσεις επισημαίνουν τη σημασία που δίνετε στις σχέσεις σας και ιδιαίτερα τις φιλικές.
Κοριτσίστικα και chic
Ένα κοριτσίστικο θηλυκό κρεβάτι δείχνει ότι λαχταράτε να σας φέρονται σαν παιδί... όλο τρυφερότητα και κανακέματα, ενώ τα έντονα χρώματα παραπέμπουν σε έναν ιδιαίτερα κοινωνικό αλλά και επικοινωνιακό χαρακτήρα. Τέλος, οι λεπτομέρειες που τραβούν τα βλέμματα δείχνουν τη συνεχή προσπάθειά σας να βρίσκεστε πάντα στο επίκεντρο της προσοχής.

Όλα... άνω κάτω!
Προσοχή! Ένα στραπατσαρισμένο κρεβάτι αποκαλύπτει πολλά για τον χαρακτήρα σας... και στη συγκεκριμένη περίπτωση ότι είστε λιγάκι αποδιοργανωμένη. Αυτές οι μικρές σας ατασθαλίες δείχνουν πως δεν δίνετε ιδιαίτερη σημασία στις μικρές λεπτομέρειες όπως ας πούμε να συνδυάσετε τα σκεπάσματά σας όπως επίσης και ότι είστε αρκετά αυθόρμητη και ειλικρινής

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου