Universal Studios:σε λειτουργία και πάλι τα στούντιο στο Χόλυγουντ

Σε λειτουργία τέθηκαν και πάλι τα στούντιο της Universal στο Χόλυγουντ όπου σύμφωνα με δημοσιεύματα εγκαινιάστηκαν από τους Στίβεν Σπίλμπεργκ και Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ.
Υπενθυμίζουμε πως πρόκειται για στούντιο τα οποία είχαν καταστραφεί πριν από δύο χρόνια , εξαιτίας πυρκαγιάς που είχε ξεσπάσει στον γιγαντιαίο αυτό χώρο.
Τα νέα πλατό , που πρόκειται για 13 οικοδομικά τετράγωνα της Νέας Υόρκης, του Παρισιού και του Λονδίνου, θα είναι προσβάσιμα στο κοινό, αφού αποτελέσουν μέρος των επισκέψιμων τμημάτων των στούντιο....

Πληροφορίες αναφέρουν πως η ανακατασκευή τους στοίχισε 200 εκατ. δολάρια, το μεγαλύτερο ποσό που έχει δαπανηθεί στην ιστορία του Χόλυγουντ.
Στον επανασχεδιασμό των πλατό βοήθησε ο Στίβεν Σπίλμπεργκ , ο οποίος δήλωσε πως τα εν λόγω στούντιο απεικονίζουν τη Νέα Υόρκη και όποιο μέρος μπορεί να φανταστεί κάποιος.
Ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, κυβερνήτης της πολιτείας, από τη μεριά του δήλωσε περήφανος που η καρδιά της βιομηχανίας βρίσκεται στην Καλιφορνία και θα φροντίσει να παραμείνει εκεί.
Υπενθυμίζουμε πως στο τμήμα αυτό είχαν γυριστεί οι «Επιστροφή στο Μέλλον», «The Blues Brothers», αλλά και το «Σκιές και Σιωπή» το 1962.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου