Τι κοινό έχουν Κάμερον Ντίαζ και Τζούλια Αλεξανδράτου;


Τι κοινό έχει η Κάμερον Ντίαζ με την Τζούλια Αλεξανδράτου; Μια ταινία πορνό! Η Κάμερον ήταν 20 χρόνων όταν υποδύθηκε τη βαθιά ηδονιζόμενη γυναίκα -και μάλιστα χωρίς σαμπάνια- σε ένα ήπιας εντάσεως σαδομαζοχιστικό φιλμάκι που γύρισε ο φωτογράφος Τζον Ράτερ...


Μια ταινία.. πορνό!


Μόνο που η Κάμερον μετάνιωσε γρήγορα και απαγόρευσε διά της νομικής οδού να κυκλοφορήσει στην αγορά αυτό το νεανικό της ατόπημα. Η τσόντα αυτή της Κάμερον έμεινε κρυφή για 12 χρόνια, ώσπου κάποια στιγμή ανέλαβε η ρωσική μαφία και άρχισε να τη διανέμει διαδικτυακά το 2004. Eμείς τότε ασχολούμασταν με τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Κάμερον έκτοτε άφησε πίσω της τις τσόντες και ασχολήθηκε με το πλέον προσοδοφόρο επάγγελμα της ηθοποιού καριέρας. Αρχικά πρωταγωνίστησε στη «Μάσκα» δίπλα στον Τζιμ Κάρεϊ κι αυτό κατά τύχη - μίλησε για εκείνη ένας ατζέντης της από το πρακτορείο φωτομοντέλων όπου εργαζόταν. Οταν όμως γεννιέσαι και μεγαλώνεις σ' αυτή τη μεγάλη ανθρώπινη ρουλέτα που λέγεται Καλιφόρνια, όλα μπορούν να συμβούν.

Η Κάμερον Ντίαζ γεννήθηκε στις 30 Αυγούστου του 1972 στο Σαν Ντιέγκο, μια πανέμορφη παραθαλάσσια πόλη νοτίως του Λος Αντζελες. Ο πατέρας της εργαζόταν σε μια εταιρεία πετρελαιοειδών και η μητέρα της ασχολιόταν με το εμπόριο. Στις φλέβες της ηθοποιού τρέχει αίμα κουβανέζικο (από τον μπαμπά της), με εκχυλίσματα από την ινδιάνικη φυλή των Τσερόκι και αποστάγματα από Αγγλία και Γερμανία (λόγω της μαμάς).

Συχνά πυκνά τη ρωτάνε οι δημοσιογράφοι αν μιλάει ισπανικά -λόγω της κουβανικής καταγωγής της- κι εκείνη αποκρίνεται αφοπλιστικά: «Μα εγώ καλά καλά δεν μιλάω σωστά αγγλικά!»

Η Κάμερον άρχισε στα 16 της να βγάζει το χαρτζιλίκι της ως φωτομοντέλο. Αργότερα μεταπήδησε στον κινηματογράφο. Μετά τη «Μάσκα» ακολούθησαν ταινίες όπως «Ο γάμος του καλύτερού μου φίλου», «Στο μυαλό του Τζον Μάλκοβιτς», «Οι άγγελοι του Τσάρλι», «Οι συμμορίες της Νέας Υόρκης», «Vanilla Sky» - την ίδια εποχή χάρισε τη φωνή της στην πριγκίπισσα Φιόνα του «Σρεκ».

Τον Οκτώβριο του 2004 ενεπλάκη συναισθηματικά με τον κατά 10 χρόνια νεότερό της τραγουδιστή της ποπ Τζάστιν Τίμπερλεϊκ (εκείνος ήταν τότε 23 χρόνων) και η σχέση τους έληξε άδοξα ύστερα από τρία χρόνια. Οταν σήμερα τη ρωτάνε αν σκοπεύει να κάνει παιδιά, απαντάει πως έχει καιρό ακόμα μπροστά της και ότι δεν αποκλείει διόλου το ενδεχόμενο της υιοθεσίας.

Κατά τ' άλλα, υποστηρίζει ενεργά τους Δημοκρατικούς και τους βετεράνους του πολέμου στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν. Επιπλέον, έχει δικό της αστέρι στην οδό της δόξας του Χόλιγουντ - και καταθέσεις πολλών αστέρων στους τραπεζικούς της λογαριασμούς.

Η τελευταία ταινία της με τον ευφυέστατο τίτλο «Knight and Day» αναμένεται να κυκλοφορήσει οσονούπω στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Πηγή: kathimerini.gr

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου