Αστρολογικές Προβλέψεις για: 31/05/2010






Κριός
21 Μαρτίου - 19 Απριλίου
Αποφύγετε σήμερα εντάσεις, ιδίως στον επαγγελματικό τομέα και μην επηρεαστείτε από αρνητικές συμπεριφορές και επιθετικές κινήσεις του περιβάλλοντός σας. Αρκετά σημαντικά πράγματα φαίνονται στον ορίζοντα αυτή την περίοδο για εσάς και καλό είναι να εστιάσετε την προσοχή σας μόνο σε αυτά, παίρνοντας απόσταση από πιεστικές καταστάσεις και επιλογές. Πρόσωπα με ισχυρή δυναμική είναι πρόθυμα να σας στηρίξουν.
Τάυρος
20 Απριλίου - 20 Μαΐου
Σημαντικές εξελίξεις θα φέρει αυτή η περίοδος, στον προσωπικό, επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, αρκεί να είστε σε εγρήγορση. Αν θέλετε να δείτε τα ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν σε κάθε τομέα να βελτιώνονται, καλό θα είναι να αλλάξετε τον τρόπο που ενεργείτε και να θέσετε δυναμικά τους όρους σας, πρώτα απ΄ όλα στον εαυτό σας και έπειτα στους γύρω σας.
Δίδυμοι
21 Μαΐου - 21 Ιουνίου
Εστιάστε σήμερα στο βάθος των πραγμάτων και αποφύγετε κάθε επιφανειακή και παρορμητική αξιολόγηση ή κίνηση. Η Σελήνη απέναντί σας και ο Ήλιος στο ζώδιό σας, σας δίνουν τη δυνατότητα να ψάξετε σε βάθος και να αποκωδικοποιήσετε ό,τι σας φαίνεται μπερδεμένο. Οι δε συζητήσεις που θα προκύψουν με τους οικείους σας είναι εξαιρετικά αποκαλυπτικές και επιβοηθητικές για εσάς.
Καρκίνος
22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου
Επαφές με πρόσωπα που θα σας στηρίξουν σε κάθε τομέα φέρνει η σημερινή μέρα, με την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας. Η εύνοια της συνόδου Δία- Ουρανού και η χθεσινή Πανσέληνος σας δίνουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε τις επαφές αυτές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δώστε στους γύρω σας το αίσθημα ότι ξέρετε πού πατάτε και είστε απόλυτα αποφασισμένοι να προχωρήσετε μπροστά.
Λέων
23 Ιουλίου - 23 Αυγούστου
Η Πανσέληνος σε εξαιρετική όψη με το ζώδιό σας, σας δίνει και τη συναισθηματική ισορροπία αλλά και τη νοητική καθαρότητα να επαναπροσδιορίσετε κάθε είδους σχέσεις, συνεργασίες αλλά και οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε, δείχνοντας ότι θα υπάρξει καλή διάθεση από όλες τις πλευρές και τα πράγματα θα εξελιχθούν θετικά. Θέστε θετικούς στόχους που σας βοηθούν να εξελιχθείτε και μείνετε σε διαρκή επαφή μαζί τους.
Παρθένος
23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου
Επαγγελματικές, φιλικές και οικογενειακές συναντήσεις ίσως σήμερα σας ταλαιπωρήσουν και σας εκνευρίσουν, λόγω του κλίματος ασυνεννοησίας που φαίνεται από την Πανσέληνο στον Τοξότη ότι θα αντιμετωπίσετε. Μη βιάζεστε να ολοκληρώσετε συμφωνίες πιέζοντας τα πράγματα, μιας και το μόνο που θα καταφέρετε είναι να εκνευριστείτε και να αποδιοργανωθείτε. Δώστε στους άλλους και κυρίως στον εαυτό σας τον χρόνο που χρειάζεται.
Ζυγός
23 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου
Η εύνοια της χθεσινής Πανσελήνου από το φιλικό σας ζώδιο του Τοξότη δείχνει πως μπορείτε να υλοποιήσετε τις επιθυμίες σας στον οικονομικό και συναισθηματικό τομέα, αρκεί να τις συγκεκριμενοποιήσετε. Η δε εύνοια του Ήλιου προωθεί επαγγελματικές και κοινωνικές σας επιλογές και ενισχύει τη θέλησή σας, βοηθώντας να πάρετε στα χέρια σας τα θέματα που σας αφορούν.
Σκορπιός
24 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου
Με σημαντικά για εσάς πρόσωπα προωθούν διευθετήσεις συναισθηματικών και πρακτικών ζητημάτων που εκκρεμούν από το παρελθόν. Αρνηθείτε να συμμετάσχετε σήμερα αλλά και το Σαββατοκύριακο σε παιχνίδια δύναμης και ανταγωνισμού, αλλά και ενοχών και ανώριμων συμπεριφορών. Αξιοποιήστε την εύνοια της Αφροδίτης, δίνοντας περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας και ενισχύοντας την ικανότητά σας να παίρνετε.
Τοξότης
22 Νοευμβρίου - 21 Δεκεμβρίου
Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας σε θετική όψη με την σύνοδο Δία- Ουρανού, δείχνει ότι συζητήσεις και επαφές που αφορούν σημαντικές αλλαγές στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών θα φανούν αποδοτικές. Το ίδιο ισχύει και στον συναισθηματικό και οικογενειακό τομέα. Εξηγήστε τις θέσεις σας με ειλικρίνεια, ακούγοντας προσεκτικά και κατανοώντας τους συνομιλητές σας.
Αιγόκερως
22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου
Δυναμικές κινήσεις που οδηγούν σε επιτυχείς συμφωνίες αλλά και συνεργασίες σάς φέρνει η σημερινή μέρα. Αξιοποιήστε την εύνοια της Αφροδίτης και την εξαιρετική όψη του Ερμή με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας, για να εκφράσετε τόσο εσείς όσο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα τα αισθήματά σας. Συναισθηματικά, το κλίμα είναι αρκετά θετικό, τόσο για αναθέρμανση της σχέσης με τον σύντροφό σας όσο και για νέες γνωριμίες.
Υδροχόος
20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου
Με τον Άρη απέναντί σας σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας, αποφύγετε αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα, γιατί δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά. Ο Ήλιος από τους Διδύμους δείχνει ότι πρόσωπα που διαθέτουν ισχύ είναι στο πλευρό σας, δίνοντάς σας λύσεις σε ζητήματα που σας είχαν αγχώσει τις τελευταίες ημέρες.
Ιχθείς
19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου
Σημαντικά γεγονότα βγαίνουν στην επιφάνεια αυτή την περίοδο και σας αναγκάζουν να στραφείτε σε αλλαγές που από καιρό φοβάστε να υλοποιήσετε. Στον προσωπικό τομέα, η Πανσέληνος στον Τοξότη δείχνει ότι ήρθε η ώρα να έρθετε αντιμέτωποι με σχέσεις που συντηρείτε χωρίς πραγματικά να υπάρχει συναισθηματική επαφή και ουσιαστική επικοινωνία. Αφουγκραστείτε τις ανάγκες σας και επικοινωνήστε ήρεμα.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου