Έκλεισαν Αρμάν-Νταβαλό!

Δύο μεταγραφές πραγματοποίησε η ομάδα futsal της ΑΕΛ, η μια εκ των οποίων θα κάνει μεγάλη αίσθηση μιας και η ομάδα μας απέκτησε τον κορυφαίο ίσως futsalista που αγωνιζόταν στο Κυπριακό πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα η Πρωτέας ΑΕΛ απέκτησε τον Αρμένιο Αρμάν Γκιουλαμπάριαν ο οποίος είναι αρχηγός της εθνικής ομάδας της ΑΡΜΕΝΙΑΣ και κάτοχος δυο Ευρωπαικών χρυσών παπουτσιών. Ο Γκιουλαμπαριάν αγωνίστηκε τα δυο τελευταία χρόνια στο Κυπριακό πρωτάθλημα, την περίοδο 2008-09 με την φανέλα της ομάδας του ΑΡΑΡΑΤ και την περίοδο 2009-10 με την φανέλα της ομάδας του ΠΑΡΝΑΣΟΥ...

Η Πρωτέας ΑΕΛ έχει αποκτήσει επίσης τον Ρώσο futsalista Αλεξάντερ Ντοβάλο ο οποίος αγωνιζόταν φέτος στην ΟΜΟΝΟΙΑ αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις, ενώ θα προχωρήσει σε δύο ακόμη μεταγραφές. Στις 9 Ιουνίου σε ειδική εκδήλωση η Πρωτέας ΑΕΛ θα παρουσιάσει όλα τα νέα αποκτήματα της, τους χορηγούς για την νεα χρονιά και τους στόχους της.  Όπως πληροφορούμαστε η ομάδα μας σαν νεοφώτιστη στην Α’  κατηγορία θέλει να σπάσει την τριάδα των ισχυρών στο άθλημα, ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ΑΡΑΡΑΤ και ΠΑΡΝΑΣΟΥ και να μπεί σφήνα ανάμεσα τους κι΄αυτός θα είναι κι΄ο αρχικός της στόχος.
Το άθλημα του futsal εξαπλώνεται ραγδαία τα τελευταία χρόνια. Οι διοργανώσεις γίνονται κάτω από την αιγίδα της FIFA και των αντίστοιχων ομοσπονδιών των διαφόρων ηπείρων και φυσικά στην Κύπρο οι διοργανώσεις γίνονται κάτω από την αιγίδα της ΚΟΠ. Πέραν των παραδοσιακών ομάδων οι μεγάλοι σύλλογοι στην Κύπρο αρχίζουν να δείχνουν ενδιαφέρον για το άθλημα κάτι που θα προσδώσει νέα δυναμική στο futsal και στην χώρα μας. Ήδη στην φετινή χρονιά στην Α΄κατηγορία θα αγωνίζονται ομάδες της ΑΕΛ, ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ΑΕΚ, ενώ όπως πληροφορούμαστε στην νέα χρονιά θα δημιουργήσει ομάδα futsal κι΄ο ΑΠΟΕΛ.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου