Οι stars που είπαν ΟΧΙ στο… sex


Ο καθένας τους, είπε ΟΧΙ στη 
σεξουαλική επαφή για τους δικούς του λόγους.

Παρακάτω θα μάθετε το γιατί.

Ξεκινάμε με την Courteney Cox.

H ηθοποιός μετά τον χωρισμό της από τον David Arquette αποφάσισε ν΄απέχει από το…

«άθλημα». Μάλιστα βγήκε και το δήλωσε μόνη της λέγοντας πως «από τότε που χώρισα, τον Οκτώβριο του 2011, δεν έχω πάει με άλλον».



Μια «φρίκη» με το sex είχε «φάει» το 2006 και η Paris Hilton, που είχε δηλώσει πως «εδώ και ένα χρόνο δεν κάνω sex. Άντε να φιλήσω κάποιον αλλά μέχρι εκεί!»



Και η Jessica Simpson όμως, μπορεί σήμερα να είναι sex maniac, αλλά υπήρξε μια περίοδος που ούτε που πλησίαζε το εν λόγω «άθλημα». Ο λόγος; ήταν ακόμα μικρή και είχε υποσχεθεί στον μπαμπά της πως θα μείνει «αμόλυντη» μέχρι να παντρευτεί. Ε… από τότε που έβαλε στεφάνι… του «δωσε» και κατάλαβε!



Η Lisa Kudrow πάλι από τα «Φιλαράκια», ήταν παρθένα μέχρι τα… 31 της. Τόσα χρόνια ούτε που είχε γευτεί το sex, μιας και όπως εξήγησε αργότερα σε συνέντευξη της, «ήθελα να κρατήσω την παρθενιά μου για τον ένα και μοναδικό άντρα που θα την άξιζε, επειδή την θεωρούσα κάτι πολύ πολύτιμο».



Το ξέρατε εσείς πως η σεξοβόμβα Andriana Lima αρνούνταν να κάνει sex πριν το γάμο; η ίδια είχε σοκάρει τους άνδρες fans της όταν βγήκε και είπε ανοιχτά πως «θα κάνω sex μετά το γάμο. Αυτή είναι η επιλογή μου. Όποιος δεν τη σεβαστεί, σημαίνει πως δεν με θέλει πραγματικά».



Το πιστεύετε πως και η σεξουλιάρα Lady Gaga για ένα διάστημα δεν έκανε sex; η ίδια είχε βγει και το είχε παραδεχτεί, λέγοντας πως «δεν πιστεύω ότι το λέω, αλλά αυτό το διάστημα δεν κάνω sex. Είναι ΟΚ να μην κάνεις sex. Δεν πηγαίνω με άντρες και είμαι καλά!



Για ένα μικρό διάστημα, από το sex απείχε και ο Colin Farrell, ο οποίος έκανε «αποτοξίνωση» από τις πολλές γυναίκες με τις οποίες είχε «πάει» στο παρελθόν (Britney Spears, Paris Hilton, Salma Hayek, Lindsay Lohan και πολλές άλλες). Καλά δεν κράτησε και για πολύ η αποχή του. Μην νομίζετε. Λίγο καιρό αργότερα ανακοίνωσε πως περιμένει παιδί από την συμπρωταγωνίστρια του στην ταινία «Ondine».



Και ο Morrissey όμως, για χρόνια δήλωνε πως όχι μόνο δεν κάνει sex, αλλά δεν νιώθει καν την ανάγκη για το «άθλημα».

Συνεχίζουμε με την Lisa Snowdon. Το μοντέλο, παραδέχτηκε πως για ένα χρόνο δεν έκανε sex, όχι επειδή το επέλεξε, αλλά επειδή δεν έτυχε! Δεν μου ζητάνε πλέον οι άντρες να βγαίνω ραντεβού μαζί τους!»



Για το τέλος, σας αφήσαμε τον Prince που βγήκε το 2008 και δήλωσε πως εκείνος και το sex… «τελείωσαν», λέγοντας πως «είμαι μόνος και sexy, αλλά δεν κάνω sex!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου