Οι συνήθειες που καταστρέφουν την ομορφιά



Οι συνήθειες που καταστρέφουν την ομορφιά

Δεν είναι λίγες οι φορές που χωρίς να το θέλεις, συνηθίζεις να κάνεις πράγματα που επηρεάζουν...



με αρνητικό τρόπο την εικόνα σου.



Μάθε ποιες είναι οι καταστροφικές συνήθειες που χαλάνε την ομορφιά σου και πώς θα τις αποφύγεις.



Τρως τα νύχια σου: Κάθε φορά που έχεις άγχος ή στεναχώρια ξεσπάς στα δύσμοιρα τα νύχια σου; Όχι μόνο κάνεις πολύ κακό στα ανύπαρκτα- από το πολύ φάγωμα- νύχια σου αλλά αποκτάς και χέρι που δεν βλέπεται. Ξεπέρασε τη συνήθεια γιατί τα άκρα σου παίζουν τεράστιο ρόλο τόσο στην υγιεινή όσο και στην συνολική εικόνα του χεριού.



Βάλε γύρω από τα νύχια κρέμα ή βαζελίνη έτσι ώστε να μην μπορείς να τα δαγκώσεις ή κάτι που έχει κακή γεύση για αν μην τα τρως. Προτίμησε τα «χτιστά» νύχια για να θαυμάζεις τα χέρια και να μην σου πάει η καρδιά να τα καταστρέψεις.



Τα «μαδημένα» φρύδια: Τα φρύδια που είναι τελείως «μαδημένα» δεν είναι ότι καλύτερο και κυρίως δεν είναι καθόλου στη μόδα. Βγάλε τα φρύδια σου ώστε να ταιριάζουν στο πρόσωπο σου και όχι κάθε τρεις και λίγο. 



Φρόντισε να ακολουθήσεις τη φυσική γραμμή του φρυδιού αλλά κυρίως άφησε κάτω το τσιμπιδάκι και μην το έχεις συνέχεια ανά χείρας. Καλύτερα προσπάθησε με την ειδική χτένα να χτενίσεις και να δεις κατά πού σε πάει από μόνο του το φρύδι και άφησε έντονο το «τόξο» των φρυδιών.



Τα δαγκωμένα χείλη: Άπλωσε λίγη βαζελίνη ή ένα απαλό ενυδατικό λιπ μπαλμ που θα επαναφέρει την ενυδάτωση στα χείλια. Μην τα δαγκώνεις καθώς τα κάνεις να δείχνουν χάλια. 

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου