Έκοψε και έφαγε τα χείλια της γυναίκας του


Ήταν ένας καταξιωμένος καθηγητής και απολάμβανε του σεβασμού στην κοινωνία της Στοκχόλμης. Μέχρι που αποφάσισε να τιμωρήσει τη γυναίκα του...
η οποία του ζήτησε διαζύγιο… κόβοντας και τρώγοντας τα χείλια της, έτσι ώστε «αυτή να μη μπορέσει να φιλήσει ποτέ ξανά κανέναν».

Ο 52χρονος ακαδημαϊκός είπε στους αστυνομικούς που τον ανέκριναν ότι σχεδίαζε να αυτοκτονήσει και ότι η επίθεση στην κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγό του ήταν… «αυθόρμητη»!

Ο ιρανικής καταγωγής καθηγητής βγήκε εκτός ελέγχου από τη ζήλια του όταν εκείνη του ζητούσε επίμονα διαζύγιο. Το τελικό «χτύπημα» του το έδωσε όταν επέστρεψε από ένα ταξίδι, στο οποίο ο καθηγητής πίστευε ότι είχε πάει με τον εραστή της.

«Στην αρχή άρπαξα ένα μαχαίρι, αλλά δεν έκοβε αρκετά καλά. Μετά πήρα ένα νυστέρι» είπε. Ο ίδιος ομολόγησε ότι η σύζυγός του ήταν ξύπνια όσο την τραυμάτιζε και την ώρα που την έκοβε της έλεγε ότι απλά ήθελε να την τιμωρήσει και πως δε θα την σκότωνε.

«Έπιασα τα χείλια της, έκοψα το ένα και το έφαγα». Στην αρχή πίστευε, όπως είπε, ότι με αυτόν τον τρόπο εκείνη δε θα μπορούσε να φιλήσει ποτέ ξανά, αλλά μετά άρχισε να ανησυχεί ότι οι γιατροί θα έβρισκαν τρόπο να αποκαταστήσουν την πληγή και έτσι έφαγε τα κομμάτια.

«Σκέφτηκα ότι έπρεπε να απαλλαγώ από τα κομμάτια αυτά. Είμαι έξυπνος άνθρωπος, έχω υψηλό IQ και μπορώ να βρίσκω λύση στα προβλήματα μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα» πρόσθεσε.

Η δίκη συνεχίζεται.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου