Τι εμποδίζει τον οργασμό σου ντάλα καλοκαίρι


<b>Εκεί που καίγομαι πολύ (και ιδρώνω): </b>  Η στενή επαφή των σωμάτων είναι σίγουρο πως θα σας κάνει να ιδρώσετε με 40 βαθμούς θερμοκρασία. Αν δεν διαθέτετε το απαραίτητο κλιματιστικό, η σεξουαλική Αχ, το καλοκαιράκι, οι έρωτες ανθίζουν και το σεξ πυκνώνει. Έλα όμως που συγκεκριμένες καλοκαιρινές δυσκολίες είναι πιθανό να σου στερήσουν τον πολυπόθητο οργασμό σου. Για να τις δούμε και να τις ξεπεράσουμε!

Εκεί που καίγομαι πολύ (και ιδρώνω): 

Η στενή επαφή των σωμάτων είναι σίγουρο πως θα σας κάνει να ιδρώσετε με 40 βαθμούς θερμοκρασία. Αν δεν διαθέτετε το απαραίτητο κλιματιστικό, η σεξουαλική σας ζωή μπορεί να πάρει την κατιούσα.

Εναλλακτικές στην εν λόγω καυτή κατάσταση, είναι:

Έρωτας στη ντουσιέρα: δώστε μόνο προσοχή στα σαπούνια και σε ό,τι μπορεί να σας κάνει να γλιστρήσετε και να χάσετε την ισορροπία σας. Φυσικά, κάτω από το νερό είναι δύσκολη και η τοποθέτηση προφυλακτικού, οπότε πρέπει να έχετε μεριμνήσει από πριν.

Έρωτας στη μπανιέρα: έχε υπόψη πως πολλοί άντρες δεν ενθουσιάζονται στην ιδέα να μουλιάζουν σε μια μπανιέρα με τις ώρες. Φρόντισε το μπάνιο να είναι δροσερό και σύντομο.

Στοματικό: η μικρή περιοχή και των δύο ιδρώνει λιγότερο από το υπόλοιπο σώμα, οπότε για να μην χαθεί ο ερωτισμός μπορείτε να επιδοθείτε σε χάδια και φιλιά εκεί χαμηλά.


Θα τον μεθύσουμε τον ήλιο- σίγουρα ναι!

Η μπύρα ήταν μπόλικη, τα κοκτέιλ ακόμα περισσότερα και η δίψα για ποτά, οδήγησε την στύση του στα τάρταρα. Αν θέλεις να κάνεις διακοπές ονειρικές με μπόλικο σεξ, βάλε ένα φρένο στην κατανάλωση αλκοόλ από μεριάς του. Στο κάτω κάτω της γραφής, μπορείτε να ενδώσετε στο αλκοόλ (μόνο αν είστε ενήλικες) με τα απαραίτητα καυτά παιχνίδια.

Προκάλεσέ τον να πιει σφηνάκια τεκίλας και να γλείψει το αλάτι... από το στήθος σου. Σύντομα και σίγουρα θα προτιμήσει εσένα παρά την τεκίλα

.Θα γίνει σκηνή-κο!


Εσύ πάντα λάτρευες τη χλιδή και τα ξενοδοχείο, όμως το αγόρι σου βγήκε εναλλακτικό με τον τουρισμό. Έτσι, βρέθηκες σε μια σκηνή άβολη που ανησυχείς μήπως κάποιος από δίπλα σας δει ή σας ακούσει να κάνετε σεξ.

Κι όσο ανησυχείς, τόσο ο οργασμός πάει περίπατο. Το μόνο σίγουρο είναι πως πρέπει να προπονηθείτε στο σεξ στα μουγκά. Φυσικά, για να μην λάμπετε στο σκοτάδι και προσφέρετε θέαμα, κλείστε λάμπες και κεράκια.

Πάντως, αν θέλεις να ευχαριστηθείς πραγματικά το κάμπινγκ, ξέχνα φόβους και αναστολές και όποιος μας άκουσε, μας άκουσε!

Μου "σώθηκε" το σάλιο:

Η ζέστη σε αφυδατώνει και ο ιδρώτας, όχι μόνο ρουφάει την ενέργειά σου αλλά τελικά ξεμένεις δίχως σάλιο και απορείς γιατί δεν μπορείς να του προσφέρεις το στοματικό που έχει συνηθίσει από σένα.

Πιες άφθονο νερό και όσο του προσφέρεις φιλιά και χάδια εκεί χαμηλά, έχε ένα ποτήρι κρύο νερό δίπλα σου και παίξε με αυτό και το πέος του. Όχι, με λίγη εξάσκηση θα τα καταφέρεις και δεν θα πνιγείς. Δες και στα σχετικά άρθρα, τα παιχνίδια με παγάκια για πιο εξτρίμ καταστάσεις.

Στη θάλασσα πνιγήκαμε στα μέλια

Καλοκαιράκι λες, γιατί να μην κάνουμε παιχνίδια και στη θάλασσα. Εκείνος θέλει και σου εξασφαλίζει πως δεν θα καταλάβει κανείς λουόμενος τίποτα. Φυσικά, σε μια ανοιχτή θάλασσα δεν μπορείς να είσαι σίγουρη για τίποτα. Ταυτόχρονα, πρέπει να γνωρίζεις τα εξής:

1.Προφυλακτικό στο νερό δεν εφαρμόζεται, οπότε πρέπει να είσαι 1000% σίγουρη γι' αυτό που πας να κάνεις.
2.Λίπανση επαρκής στο νερό δεν υφίσταται, οπότε εσύ λίγα θα καταλάβεις από το δρώμενο
3.Με το σεξ στο νερό ή ακόμα χειρότερα σε πισίνα, αφήνεις τον κόλπο σου ανοιχτό σε μολύνσεις και βακτήρια
4.Υπάρχει φυσικά και η πιθανότητα του διάσημου ταπώματος πέους και κόλπου που δύσκολα συμβαίνει αλλά αν σου κάτσει;



Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου