Έχει σωματοφύλακα ακόμη κι όταν κοιμάται


 
Το φόβο της ότι θα δολοφονηθεί όπως ο Τζον Λένον εξέφρασε η Lady Gaga, η οποία, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει ζητήσει να περιβάλλεται από σωματοφύλακες για την προστασία της, ακόμη και την ώρα που κοιμάται!

Η 23χρονη ποπ σταρ φοβάται ότι κάποιος παρανοϊκός θαυμαστής της μπορεί να τη δολοφονήσει, όπως συνέβη στο θρύλο των Beatles, ο οποίος πυροβολήθηκε μπροστά στο διαμέρισμά του το 1980. Έτσι, έχει ζητήσει από τους σωματοφύλακές της να είναι συνέχεια μαζί της, ακόμη κι όταν βγαίνει για λίγο από το σπίτι της, στη Νέα Υόρκη.

Άτομο του κύκλου της αναφέρει ότι έχει λάβει κάποια mails από θαυμαστές της που είναι τρομακτικά. «Κάποιοι έχουν ψύχωση μαζί της. Κάνουν παράξενα σχόλια, όπως ότι δεν θα είναι ευτυχισμένοι, παρά μόνο αν πεθάνουν μαζί της. Φοβάται ότι θα της συμβεί αυτό που συνέβη στον Τζον Λένον. Έχει ένα σωματοφύλακα δίπλα της ακόμη κι όταν κοιμάται».

Από την άλλη, ο σύντροφος της Gaga, Λιουκ Καρλ, ενοχλείται από τη διαρκή παρουσία των σωματοφυλάκων. «Όταν ο Λιουκ βρίσκεται στο σπίτι της και υπάρχει και σωματοφύλακας εκεί, χαλάει η διάθεσή του. Αλλά αν εκείνη νιώθει πιο ασφαλής, το καταλαβαίνει», δήλωσε το ίδιο άτομο.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου