H Γυναίκα με τα μεγαλύτερα Στήθη στον κόσμο και ο Θανατός της


Η Λόλο Φερράρι
(Πραγματικό Ονομα Εύα Βαλόϊς)

ηταν μια Γαλλίδα χορευτρια, ηθοποιός και τραγουδίστρια η οποία εγινε γνωστή ως "η γυναίκα με το μεγαλύτερο στήθος στον κόσμο". Το 1995 κερδισε το Ευρωπαϊκο πρωταθλημα μεγαλύτερου στηθους στης Καννες της Γαλλιας.Το 1997 η γνωστή αυτοκινητοβιομηχανία Ferrari την μυνησε αξιώνοντας μεγαλη αποζημίωση επειδή ...

Προειδοποίηση : ΓΥΜΝΟ - ΣΟΚΙΝ


....θεωρούσε πως εκλεψε το Ονομα. Σαν παιδί η Lolo βιωσε την ψυχολογική κακοποιηση της μητέρας της που της ελεγε πως ποτε δεν θα υπηρχε καποιος Αντρας να την παντρευτεί.Σαν εφηβη δουλεψε περιστασιακά σαν Μοντέλο.Το 1988 παντρευτηκε. Τα μεγαλα της Στηθη αποφασισε να τα "Φτιαξει" μετα απο παροτρυνση του Συζυγου της. Με συνεχόμενες πλαστικές εγχειρίσεις εφτιαξε τα στηθη της με διαμετρο 180 εκατοστων και βαρους το καθένα 2,8 κιλών.
ΤΑ ΣΟΥΤΙΕΝ

Φυσικά επρεπε να φοράει ειδικά Σουτιέν και λογο του μεγάλου βαρους του Στηθους της υπεφερε απο διαφορες ασθενειες που την αναγκαζαν να παιρνει διαφορα φαρμακα.Αξιζει να σημειώσουμε πως τα εμφυτευματα στο στηθος της - συμφωνα με Ντοκυμανταιρ του βρετανικου Κανναλιού Channel 4 - τα σχεδιασε ενας επιστήμονας ο οποίος ειχε σχεδιασει και μερος του αεροσκαφους Boeing 747.Επισης η Γυναίκα ηθελε να κανει τα στηθη της ακομα μεγαλύτερα αλλα το δερμα ειχε τραβηχτει τόσο πολύ που οι Γιατροι της το απαγορευσαν.







ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΡΝΟ

H Λόλο Φερράρι προκαλούσε φορώντας πανακριβα Κοσμηματα , χρυσες Γοβες Στιλετο πολλα ρολογια και δαχτυλιδια στα χερια της και πολύ make-up.Μπηκε 2 φορές στο Βιβλίο Guinness και εκτος απο διαφορες ταινίες γυρισε και μερικές ταινίες πορνό.

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΛΟΛΟ

Τις 5 μαρτιου του 2000 η Λόλο Φερραρι βρεθηκε Νεκρή στο σπίτι της στις Γαλλικές Αλπεις.Αρχικα οι Γιατροι υπέθεσαν πως πεθανε απο υπερβολική δοση Ναρκωτικών αλλα παιρετερω Ιατροδικαστική ερευνα εδειξε πως πεθανε απο ασφυξία που προκαλειται μηχανικα (Χερια , Μαξιλαρι κτλ ).
Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ
Ο Αντρας της συνεληφθη ως υποπτος και φυλακιστηκε αλλα απελευθερώθηκε ενα χρόνο αργότερα λογο ελειψης επαρκών στοιχειων.Ο Αντρας της αξιωσε αποζημίωση απο το κρατος υψους 230.000 ευρώ για τον χρονο που περασε στην Φυλακή.Ισχυριστηκε πως οι Φυλακισμένοι στην Φυλακή τον απειλουσαν πως θα τον σκοτωσουν επειδή τον θεωρούσαν υπαιτιο για τον θανατο της αγαπημένης τους Φαντασίωσης

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου