"Το Messenger έγινε 3D! (βίντεο)"


"Το Windows Live Messenger είναι από τα πιο δημοφιλή προγράμματα που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι χρήστες για να επικοινωνούν δωρεάν μέσω internet, με τους φίλους τους.Αν ανήκετε κι εσείς σε αυτούς του χρήστες, μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε τη νέα δυνατότητα που σας προσφέρει το Windows Live Messenger να κάνετε chat σε 3D εικονικούς χώρους.
Με αυτό τον τρόπο αποκτάτε για πρώτη φορά τη δυνατότητα να συζητείτε με τους φίλους σας σε όλο τον κόσμο, να ανταλλάσσετε εικόνες ή μουσική αλλά και να φλερτάρετε σε 3D περιβάλλον.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι...
VIDEO


μία δωρεάν εγγραφή στο Club Cooee και θα μπορείτε να εξοπλίσετε το δικό σας avatar και να αποκτήσετε το δικό σας προσωπικό χώρο – τον οποίο μπορείτε να διακοσμήσετε σύμφωνα με τα γούστα σας.
Επιπλέον μπορείτε αν θέλετε να ενσωματώσετε βίντεο, εικόνες και μουσική. Η νέα υπηρεσία, 3D Live Messenger, εγκαθίσταται στο pc σας και τρέχει παράλληλα μαζί με τις άλλες εφαρμογές σας ενώ σας επιτρέπει να συνομιλείτε και με χρήστες που έχουν λογαριασμούς σε άλλες υπηρεσίες chatting εκτός msn."
ierosagon.org

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου