Λαμπάδιασε πρακτορείο στοιχημάτων στη Λάρνακα



Πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα σε πρακτορείο στοιχημάτων, στη Λάρνακα, είχε ως αποτέλεσμα να εκκενωθούν τα διαμερίσματα που βρίσκονται πάνω από το κατάστημα, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς από κακόβουλη ενέργεια, όπως εικάζει η Αστυνομία.
Σύμφωνα με την Αστυνομία η πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 04:15 το πρωί, στην οδό Δημητράκη Διανέλλου στη Λάρνακα σε πρακτορείο στοιχημάτων, ιδιοκτησία 34χρονου.
Η φωτιά έγινε αντιληπτή από γείτονα ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, άνδρες της οποίας κατέφθασαν ύστερα από λίγο στη σκηνή με τρία αντλιοφόρα οχήματα και κατάφεραν να σβήσουν την πυρκαγιά.
Λόγω των αναθυμιάσεων και των πυκνών καπνών που προκλήθηκαν από την πυρκαγιά, η Αστυνομία απομάκρυνε τους ενοίκους δύο διαμερισμάτων που βρίσκονταν πάνω από το πρακτορείο στοιχημάτων, ενώ οι ένοικοι δύο άλλων διαμερισμάτων κατάφεραν να βγουν μόνοι τους.
Από την πυρκαγιά το πρακτορείο, το οποίο δεν καλύπτεται από ασφάλεια, καταστράφηκε ολοσχερώς και οι ζημιές υπολογίζονται γύρω στις 70 χιλιάδες ευρώ. Η σκηνή φρουρείται και με το πρώτο φως της ημέρας άρχισαν έρευνες από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία προκειμένου να αποκαλυφθούν τα αίτια της πυρκαγιάς.
Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, φαίνεται ότι η πυρκαγιά οφείλεται σε κακόβουλη ενέργεια.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου