Ακτοπλοϊκή σύνδεση Λεμεσού - Λαυρίου



Την επανέναρξη των δρομολογίων μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου συμφώνησαν η υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κ. Λούκα Τ. Κατσέλη, και η Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων της Κύπρου, κ. Ερατώ Κοζάκου - Μαρκουλλή σε συνάντηση που είχαν χθες.
Όπως τόνισε η κ.Κατσέλη, "δρομολογήθηκαν όλες τις διαδικασίες, ώστε επιτέλους να υπάρξει σύνδεση μεταξύ Λεμεσού και Λαυρίου για RO/RO πλοία".
Η κα Λούκα Τ. Κατσέλη τόνισε: "Είχαμε μια εποικοδομητική συνεργασία, δρομολογήσαμε όλες τις διαδικασίες, ώστε επιτέλους να υπάρχει σύνδεση μεταξύ Λεμεσού και Λαυρίου για RO/RO πλοία. Θέλουμε τη διασύνδεση και τη στενή συνεργασία για την ασφάλεια, την τόνωση του εμπορίου, αλλά και τη στενή καθημερινή συνεργασία μεταξύ Κύπρου και Ελλάδας. Μία συνεργασία, στην οποία όλοι προσβλέπουμε και στην οποία πραγματικά έχουμε πολύ να δουλέψουμε και μπορούμε να κάνουμε ακόμα πιο θαρραλέα και τολμηρά βήματα, προκειμένου να υπάρξουν πιο μόνιμες λύσεις, τις οποίες εξετάζουμε. Σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις προς αυτή την κατεύθυνση".

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου