ΒΟΥΛΑ ΒΑΒΑΤΣΗ - ΡΟΖ DVD

Η καυτή Miss Τουρισμός Βούλα Βαβάτση πρωταγωνιστεί στο νέο ροζ DVD-τσόντα της Sirina Productions. Δείτε βίντεο από το τρέιλερ της τσόντας της Βούλας Βαβάτση με υπουργό.

Η Βούλα Βαβάτση διακρίθηκε ως Star Τουρισμός 2010 και έχει διακριθεί και στο διαγωνισμό Μις Πελοπόννησος. Τώρα κάνει στροφή στην.. καριέρα της και στρέφεται σε τσόντα και σκληρό πορνό.

Η Βούλα Βαβάτση γεννήθηκε το 1989 στη Θεσσαλονίκη και ασχολείται με το μόντελινγκ εδώ και 2 χρόνια. Τους τελευταίους μήνες κατάλαβε όμως οτι το έχει αλλού το ταλέντο

Έτσι δέχτηκε να πρωταγωνιστήσει στη νέα ελληνική τσόντα της Sirina Productions που έβγαλε και τα ροζ DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου και της Μαριάννας Ντούβλη. Ο Δημήτρης Σειρηνάκης έμεινε εντυπωσιασμένος από τις επιδόσεις της Βούλας Βαβάτση και την έκλεισε για δυο ακόμα ροζ DVD.

Το πρώτο ροζ DVD-τσόντα της Βούλας Βαβάτση κυκλοφορεί σε special μορφή με ειδικά 3D γυαλιά για τρισδιάστατη απόλαυση. Στην ερωτική ταινία η Βούλα Βαβάτση επιδίδεται σε σεξουαλικά όργια με υποτιθέμενο υπουργό δίνοντας μια δόση πολιτικής εξουσίας στην ατμόσφαιρα. Εξ ου και οι φήμες για ροζ σκάνδαλα της Βούλας Βαβάτση με υπουργό που είχαν κυκλοφορήσει πριν μερικές μέρες.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου